Nevěra - dá se už před narozením zjistit otec dítěte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
29.9.16 09:30
@Anonymní píše:
@Monzumka Přesně takový pochopení mají ty co si radi štrejchnou jinde. NO A CO ŽE MI TO VADÍ JÁ JSEM ASI PROSTĚ NORMÁLNÍ NO A TAK SE MI TO PROSTĚ EKLUJE!!!
DNESKA JE COOOL SE PODVÁDĚT. ŽE???

Nevěra byla, je a bude, není to moda dnešní doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
29.9.16 09:31
@Anonymní píše:
@Monzumka Přesně takový pochopení mají ty co si radi štrejchnou jinde. NO A CO ŽE MI TO VADÍ JÁ JSEM ASI PROSTĚ NORMÁLNÍ NO A TAK SE MI TO PROSTĚ EKLUJE!!!
DNESKA JE COOOL SE PODVÁDĚT. ŽE???

nenaděláš vůbec nic, ono to nějak dopadne :? Taky mě to přijde že se nevěra bere jako součást vztahů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
29.9.16 09:32
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Asi jsem moc přecitlivělá nebo co, ale zjistila jsem, že jeden ženatý kolega se spustil s kolegyní. On je ženatý a má malé dítě. Ona v práci leze po každém chlapovi a nyní se spustila s ním a viděla jsem je i mimo pracoviště. Znám je osobně oba dva. Ona je rajda. Mě to žere protože chudák jeho manželka. Docela hodně mi to vadí protože si nedokážu představit jak jí asi musí být pokud to ví. A pokud to neví tak on z ní dělá husu. Mě by bylo hrozně. A asi nejvíc mi vadí že to vím a nemůžu s tím nic udělat a on svojí manželku takhle ponižuje. Protože si pamatuji jaká to byla sláva když se brali…Zasloužily by dostat přes hubu oba dva…

No tak třeba se ti dva milují, tak nezáviď a taky si někoho najdi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
29.9.16 09:34
@zoidberg píše:
No tak třeba se ti dva milují, tak nezáviď a taky si někoho najdi ;)
:potlesk: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.16 09:35
@Anonymní píše:
Tak já neříkám, ať je převychová… Jen říkám, že je to i jinde a že mi to vadí… že jí chápu :-)

Já ji taky chápu, ale jen do jisté míry. Nevím, proč je z toho tak rozhozená. Přeci nespadla z Marsu a musí vnímat, co je všude nevěrných lidí.

• Citovat
  • Upravit
409
29.9.16 09:36
@Anonymní píše:
@Monzumka Já zapomněla. Dneska je COOOL se PODVÁDĚT! A CO JE NA TOM ŠPATNÝHO ŽE SE MI TO EKLUJE? PROSTĚ NESNÁŠÍM LIDI CO SE PODVÁDĚJÍ!!!

ježiš vypni si caps lock a zklidni se..a co jako, já zase nesnáším, když někdo týrá zvířata a nejradši bych ztýrala je. Nemusím o tom vykřikovat na netu a ještě pod anonymem.
Nevěra je ještě to menší zlo, které se na světě děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.16 09:39
@Anonymní píše:
Já ji taky chápu, ale jen do jisté míry. Nevím, proč je z toho tak rozhozená. Přeci nespadla z Marsu a musí vnímat, co je všude nevěrných lidí.

Tak každý to vnímá jinak… já také nemám potřebu o tom zakládat diskuzi :lol:

• Citovat
  • Upravit
64
29.9.16 10:19
@Anonymní píše:
Tak každý to vnímá jinak… já také nemám potřebu o tom zakládat diskuzi :lol:

Od toho snad tady tento portál je ne? Zakládat diskuze. Je tady mnohem víc zbytečných diskuzí navíc anonym tuto diskuzi nezaložil. To už tady jak vidím bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
29.9.16 10:19
@Anonymní píše:
Podstata vztahu je se podvádět? Asi jo. Vy jste všichni táák chytrý.

To tu někdo píše?
Ty jsi taky táák chytrá :roll:.
1. Ano, nevěra je hnus.
2. Pokud se netýká mě, neřeším to.
Co víc s tím chceš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.9.16 10:23

Ano nepleť se do věcí které stejně nemůžeš změnit. Nevěra je hnus ale s tím nic nenaděláš. Týká se to přímo tebe osobně? Jestli ne tak to nech být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.16 10:27
@hazema píše:
Od toho snad tady tento portál je ne? Zakládat diskuze. Je tady mnohem víc zbytečných diskuzí navíc anonym tuto diskuzi nezaložil. To už tady jak vidím bylo.

Ano, je to tu od toho, aby se diskuze zakládali.. nicméně, já snad můžu říct svůj názor ne? :lol: mám pocit, že od toho zase jsou diskuze :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6116
29.9.16 11:44
@Anonymní píše:
@Monzumka Já zapomněla. Dneska je COOOL se PODVÁDĚT! A CO JE NA TOM ŠPATNÝHO ŽE SE MI TO EKLUJE? PROSTĚ NESNÁŠÍM LIDI CO SE PODVÁDĚJÍ!!!

Eklovat se ti to může jak chce, ale to nic nemění na tom, že do vztahů druhých je ti prd. Spíše se starej o to, abys kvůli rozebírání cizích problémů a rozhořčování se nad chováním jiných nezanedbala vlastní vztah a sama se nechovala jako trubka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
29.9.16 11:48
@SlečnaDahlia píše:
Eklovat se ti to může jak chce, ale to nic nemění na tom, že do vztahů druhých je ti prd. Spíše se starej o to, abys kvůli rozebírání cizích problémů a rozhořčování se nad chováním jiných nezanedbala vlastní vztah a sama se nechovala jako trubka.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
29.9.16 11:59
@Anonymní píše:
@Monzumka @SlečnaDahlia A tak si notovaly a házely palečky slepičí mozečky… :jazyk:

Tebe bych teda chtěla mít doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
29.9.16 12:02
@Anonymní píše:
@Monzumka @SlečnaDahlia A tak si notovaly a házely palečky slepičí mozečky… :jazyk:

no to je odvaha..neboj, už jsem tě nahlásila ať víme s kým máme tu čest, milý anonyme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí