Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Problém nevěry ve vztahu je individuální, jsou vztahy, kterým podle mě může i prospět. Manžel si často vlastní ženy začne všímat až ve chvílí, kdy jí začne podvádět - asi svědomí.
Chápu, že je to nepříjemné, ale tebe se to netýká, tak to neřeš.
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Asi jsem moc přecitlivělá nebo co, ale zjistila jsem, že jeden ženatý kolega se spustil s kolegyní. On je ženatý a má malé dítě. Ona v práci leze po každém chlapovi a nyní se spustila s ním a viděla jsem je i mimo pracoviště. Znám je osobně oba dva. Ona je rajda. Mě to žere protože chudák jeho manželka. Docela hodně mi to vadí protože si nedokážu představit jak jí asi musí být pokud to ví. A pokud to neví tak on z ní dělá husu. Mě by bylo hrozně. A asi nejvíc mi vadí že to vím a nemůžu s tím nic udělat a on svojí manželku takhle ponižuje. Protože si pamatuji jaká to byla sláva když se brali…Zasloužily by dostat přes hubu oba dva…
A co je ti do toho? No nedivím se, že jsi anonym, takovéhle slídilky mám nejradši.
Btw jak víš, že doma nemá megeru, která je protivná a ani mu nedá, ale drží ho v šachu dětma? Ani v tomto případě by se to nedalo pochopit?
@Anonymní píše:
Protože si pamatuji jaká to byla sláva když se brali…Zasloužily by dostat přes hubu oba dva…
no ano, přesně toto zaručuje spokojený vztah…
![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym. Asi jsem moc přecitlivělá nebo co, ale zjistila jsem, že jeden ženatý kolega se spustil s kolegyní. On je ženatý a má malé dítě. Ona v práci leze po každém chlapovi a nyní se spustila s ním a viděla jsem je i mimo pracoviště. Znám je osobně oba dva. Ona je rajda. Mě to žere protože chudák jeho manželka. Docela hodně mi to vadí protože si nedokážu představit jak jí asi musí být pokud to ví. A pokud to neví tak on z ní dělá husu. Mě by bylo hrozně. A asi nejvíc mi vadí že to vím a nemůžu s tím nic udělat a on svojí manželku takhle ponižuje. Protože si pamatuji jaká to byla sláva když se brali…Zasloužily by dostat přes hubu oba dva…
Naprosto chápu tvé pocity, ale na základě mých zkušeností ti vřele doporučuji se do toho vůbec neplést. Jsou to dva dospělí lidé, každý z nich je zodpovědný za své chování i následky toho chování. Jakkoliv do toho vstoupíš ty, nakonec z toho ty vyjdeš jako ta špatná…
Prosím anonym a nebo raději můj příspěvek smazat ![]()
dělám ve větší firmě, kde snad spí každý s každým.. a to nejvíce na firemních akcích… a to nemluvím o tom, že manažeři využívají svoje postavení a ty pod nimi zase využívají toho, že se přes postel můžou dostat výš…
Když jsem to zjistila, také mě to docela sebralo… co naděláš… ![]()
@Anonymní píše:
Prosím tě…takových je. Já dělám v kolektivu samých chlapů, všichni jsou zadaní a s jednou vyjimkou všichni zahýbají. Manželky i přítelkyně znám a co…? Mám kvůli tomu nespat? Jejich boj.
@Anonymní píše:
@Monzumka Já zapomněla. Dneska je COOOL se PODVÁDĚT! A CO JE NA TOM ŠPATNÝHO ŽE SE MI TO EKLUJE? PROSTĚ NESNÁŠÍM LIDI CO SE PODVÁDĚJÍ!!!
A co s tím jako chceš dělat…?
@Anonymní píše:
Prosím anonym a nebo raději můj příspěvek smazat
dělám ve větší firmě, kde snad spí každý s každým.. a to nejvíce na firemních akcích… a to nemluvím o tom, že manažeři využívají svoje postavení a ty pod nimi zase využívají toho, že se přes postel můžou dostat výš…Když jsem to zjistila, také mě to docela sebralo… co naděláš…
A tebe štve, že si tobě zatim nikdo neřekl, co…
@Anonymní píše:
Prosím tě…takových je. Já dělám v kolektivu samých chlapů, všichni jsou zadaní a s jednou vyjimkou všichni zahýbají. Manželky i přítelkyně znám a co…? Mám kvůli tomu nespat? Jejich boj.
Tak u mě kolegové hodně klesli a dívám se na ně jinak… mám ráda fér lidi.. ![]()
Ano, souhlasím s tebou, zasloužili by po hubě oba dva. Dneska je toho s prominutím kurve. ní tolik, že už to lidi v jejich okolí ani nepohoršuje a „netrhá jim to žíly“. Jen pár jedinců zůstane ještě znechuceně stát. Ale nepleť se do toho, to ti bohužel nepřísluší.
@Anonymní píše:
Tak u mě kolegové hodně klesli a dívám se na ně jinak… mám ráda fér lidi..
Ale to já taky. Je to ale jejich volba, jejich svědomí, vychovávat je nebudu. Nic mi do toho není. A svých starostí mám dost.
@Anonymní píše:
@Monzumka Přesně takový pochopení mají ty co si radi štrejchnou jinde. NO A CO ŽE MI TO VADÍ JÁ JSEM ASI PROSTĚ NORMÁLNÍ NO A TAK SE MI TO PROSTĚ EKLUJE!!!
DNESKA JE COOOL SE PODVÁDĚT. ŽE???
Poslední spravedlivá!
@Anonymní píše:
@Monzumka Přesně takový pochopení mají ty co si radi štrejchnou jinde. NO A CO ŽE MI TO VADÍ JÁ JSEM ASI PROSTĚ NORMÁLNÍ NO A TAK SE MI TO PROSTĚ EKLUJE!!!
DNESKA JE COOOL SE PODVÁDĚT. ŽE???
Prosím tě, neblázni. Věnuj se sobě a svému vztahu a druhý neřeš. Máš pravdu, je to hnus, ale prostě to hoď za hlavu.
@Anonymní píše:
Ale to já taky. Je to ale jejich volba, jejich svědomí, vychovávat je nebudu. Nic mi do toho není. A svých starostí mám dost.
Tak já neříkám, ať je převychová… Jen říkám, že je to i jinde a že mi to vadí… že jí chápu ![]()