Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@krystinka.a já mu to řekla hned na začátku vlastně ještě když jsem si myslela že jsme jen kamarádi
. Sám řekl že to vidí podobně. navíc s jeho nárokama jsme mu řekla že by musel hledat na ZŠ
, prý neni na použité zboží no takže v téhle době by to měl těžké
a čím je starší tím horší výběr
, ženskou s dítětem to už vůbec, prý mu stačí tři vlastní
On by kvůli mé nevěře neboural manželství, prý by to dětem neudělal ale o mě by si neopřel ani kolo
takže by k rozpadu manželství logicky došlo brzo ![]()
@krystinka.a píše:
Mladá nejsema nebylo to na Vás ale četla jsem příspěvky od první stránky, detail
![]()
To je detail, reagovat na 9 let starou diskuzi
.
@Meha píše:
To je detail, reagovat na 9 let starou diskuzi. [/citace
![]()
@Markéta80 píše:
@krystinka.a já mu to řekla hned na začátku vlastně ještě když jsem si myslela že jsme jen kamarádi![]()
. Sám řekl že to vidí podobně. navíc s jeho nárokama jsme mu řekla že by musel hledat na ZŠ
![]()
, prý neni na použité zboží no takže v téhle době by to měl těžké
![]()
a čím je starší tím horší výběr
, ženskou s dítětem to už vůbec, prý mu stačí tři vlastní
On by kvůli mé nevěře neboural manželství, prý by to dětem neudělal ale o mě by si neopřel ani kolo
takže by k rozpadu manželství logicky došlo brzo
Až takhle
vždyt' jo. Tohle beru jako fajn a fér přístup
Tak hlavně at' se daří a jste spolu dokonce životů
![]()
Tiez som chlapa varovala, ze az mi zahne, kastrujem ho macetou…potom mi bolo poradene ze manikurove noznicky su lepsia varianta ![]()
Moj manzel vie, ze az sa dozviem, ze ma podviedol, bordel robit nebudem, akurat mu viac nedam. Este stale mu to pride ako priserny trest.
@Bábi Zlopočasná píše:
Tiez som chlapa varovala, ze az mi zahne, kastrujem ho macetou…potom mi bolo poradene ze manikurove noznicky su lepsia variantaMoj manzel vie, ze az sa dozviem, ze ma podviedol, bordel robit nebudem, akurat mu viac nedam. Este stale mu to pride ako priserny trest.
@Bábi Zlopočasná píše:
Tiez som chlapa varovala, ze az mi zahne, kastrujem ho macetou…potom mi bolo poradene ze manikurove noznicky su lepsia variantaMoj manzel vie, ze az sa dozviem, ze ma podviedol, bordel robit nebudem, akurat mu viac nedam. Este stale mu to pride ako priserny trest.
A proč trestat sama sebe?
@Meha píše:
A proč trestat sama sebe?
Ty by si to dala s chlapom, ktory by spal s inou? Pre mna by to trest nebol, znechutenie a odpor by zahnali libido na severny pol.
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty by si to dala s chlapom, ktory by spal s inou? Pre mna by to trest nebol, znechutenie a odpor by zahnali libido na severny pol.
T to všechno hrozně moc prožíváš ![]()
@káťa píše:
T to všechno hrozně moc prožíváš
Ja to prave neprezivam. Nikdy som nebola po ziadnom tele tak hladna, ako on (a vlastne onoho casu aj byvaly) po mojom. Vlastne som rada, ze nie som chlap a postradam onu zavislost na zenskom tele. A nez si stihnes rypnut, ano, postelove hratky ma bavia, a to dokonca velmi, ale je na nich cas, az ked je uspokojene vsetko dolezitejsie.
@Bábi Zlopočasná píše:Špatně jsi mě pochopila, nemyslela jsem, že příliš prožíváš tu postel (to by mě u tebe ani nenapadlo), ale právě ty vztahy…
Ja to prave neprezivam. Nikdy som nebola po ziadnom tele tak hladna, ako on (a vlastne onoho casu aj byvaly) po mojom. Vlastne som rada, ze nie som chlap a postradam onu zavislost na zenskom tele. A nez si stihnes rypnut, ano, postelove hratky ma bavia, a to dokonca velmi, ale je na nich cas, az ked je uspokojene vsetko dolezitejsie.
@káťa píše: Špatně jsi mě pochopila, nemyslela jsem, že příliš prožíváš tu postel (to by mě u tebe ani nenapadlo), ale právě ty vztahy…
Pretoze clovek na svete nema nic okrem vztahov.
@Bábi Zlopočasná píše:
Pretoze clovek na svete nema nic okrem vztahov.
Vztahy budiž, ale mezi námi je ten rozdíl, že pro mě není středobodem mého vesmíru vztah s chlapem…
@káťa píše:
Vztahy budiž, ale mezi námi je ten rozdíl, že pro mě není středobodem mého vesmíru vztah s chlapem…
Vztah s chlapom stredobodom vesmiru nie je, ale stredobodom vesmiru je rodina. Otec mojich deti je mojou rodinou. Rovnako ako moje deti, moji rodicia, moji prarodicia, kym boli, moja sestra a dokonca aj jej manzel.
Viem, ze su ludia co si vystacia sami so sebou, pripadne zeny s detmi co porodili… ale v konecnom dosledku to su chudaci, co si nezaplatia, to nemaju.
@Bábi Zlopočasná píše: