Nevěra - dá se už před narozením zjistit otec dítěte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59362
25.8.15 20:43

@krystinka.a já mu to řekla hned na začátku vlastně ještě když jsem si myslela že jsme jen kamarádi :mrgreen: :mrgreen:. Sám řekl že to vidí podobně. navíc s jeho nárokama jsme mu řekla že by musel hledat na ZŠ :mrgreen: :mrgreen:, prý neni na použité zboží no takže v téhle době by to měl těžké :mrgreen: :mrgreen: a čím je starší tím horší výběr :mrgreen:, ženskou s dítětem to už vůbec, prý mu stačí tři vlastní :mrgreen: On by kvůli mé nevěře neboural manželství, prý by to dětem neudělal ale o mě by si neopřel ani kolo :lol: takže by k rozpadu manželství logicky došlo brzo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.8.15 21:27
@krystinka.a píše:
Mladá nejsem :D a nebylo to na Vás ale četla jsem příspěvky od první stránky, detail :roll: 8)

To je detail, reagovat na 9 let starou diskuzi :roll:.

• Citovat
  • Upravit
502
25.8.15 22:31
@Meha píše:
To je detail, reagovat na 9 let starou diskuzi :roll:. [/citace
:mavam: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
25.8.15 22:34
@Markéta80 píše:
@krystinka.a já mu to řekla hned na začátku vlastně ještě když jsem si myslela že jsme jen kamarádi :mrgreen: :mrgreen:. Sám řekl že to vidí podobně. navíc s jeho nárokama jsme mu řekla že by musel hledat na ZŠ :mrgreen: :mrgreen:, prý neni na použité zboží no takže v téhle době by to měl těžké :mrgreen: :mrgreen: a čím je starší tím horší výběr :mrgreen:, ženskou s dítětem to už vůbec, prý mu stačí tři vlastní :mrgreen: On by kvůli mé nevěře neboural manželství, prý by to dětem neudělal ale o mě by si neopřel ani kolo :lol: takže by k rozpadu manželství logicky došlo brzo :roll:

Až takhle :D vždyt' jo. Tohle beru jako fajn a fér přístup :dance: Tak hlavně at' se daří a jste spolu dokonce životů :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.15 07:39

Tiez som chlapa varovala, ze az mi zahne, kastrujem ho macetou…potom mi bolo poradene ze manikurove noznicky su lepsia varianta :mrgreen:

Moj manzel vie, ze az sa dozviem, ze ma podviedol, bordel robit nebudem, akurat mu viac nedam. Este stale mu to pride ako priserny trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.8.15 15:20
@Bábi Zlopočasná píše:
Tiez som chlapa varovala, ze az mi zahne, kastrujem ho macetou…potom mi bolo poradene ze manikurove noznicky su lepsia varianta :mrgreen:Moj manzel vie, ze az sa dozviem, ze ma podviedol, bordel robit nebudem, akurat mu viac nedam. Este stale mu to pride ako priserny trest.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
26.8.15 16:46
@Bábi Zlopočasná píše:
Tiez som chlapa varovala, ze az mi zahne, kastrujem ho macetou…potom mi bolo poradene ze manikurove noznicky su lepsia varianta :mrgreen:Moj manzel vie, ze az sa dozviem, ze ma podviedol, bordel robit nebudem, akurat mu viac nedam. Este stale mu to pride ako priserny trest.

A proč trestat sama sebe?

• Citovat
  • Upravit
27.8.15 00:23
@Meha píše:
A proč trestat sama sebe?

Ty by si to dala s chlapom, ktory by spal s inou? Pre mna by to trest nebol, znechutenie a odpor by zahnali libido na severny pol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.8.15 06:34
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty by si to dala s chlapom, ktory by spal s inou? Pre mna by to trest nebol, znechutenie a odpor by zahnali libido na severny pol.

T to všechno hrozně moc prožíváš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27.8.15 07:26
@káťa píše:
T to všechno hrozně moc prožíváš :mrgreen:

Ja to prave neprezivam. Nikdy som nebola po ziadnom tele tak hladna, ako on (a vlastne onoho casu aj byvaly) po mojom. Vlastne som rada, ze nie som chlap a postradam onu zavislost na zenskom tele. A nez si stihnes rypnut, ano, postelove hratky ma bavia, a to dokonca velmi, ale je na nich cas, az ked je uspokojene vsetko dolezitejsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.8.15 07:30
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja to prave neprezivam. Nikdy som nebola po ziadnom tele tak hladna, ako on (a vlastne onoho casu aj byvaly) po mojom. Vlastne som rada, ze nie som chlap a postradam onu zavislost na zenskom tele. A nez si stihnes rypnut, ano, postelove hratky ma bavia, a to dokonca velmi, ale je na nich cas, az ked je uspokojene vsetko dolezitejsie.
Špatně jsi mě pochopila, nemyslela jsem, že příliš prožíváš tu postel (to by mě u tebe ani nenapadlo), ale právě ty vztahy… ;)
  • Citovat
  • Upravit
27.8.15 07:46
@káťa píše: Špatně jsi mě pochopila, nemyslela jsem, že příliš prožíváš tu postel (to by mě u tebe ani nenapadlo), ale právě ty vztahy… ;)

Pretoze clovek na svete nema nic okrem vztahov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
27.8.15 08:23
@Bábi Zlopočasná píše:
Pretoze clovek na svete nema nic okrem vztahov.

Vztahy budiž, ale mezi námi je ten rozdíl, že pro mě není středobodem mého vesmíru vztah s chlapem…

• Citovat
  • Upravit
27.8.15 08:41
@káťa píše:
Vztahy budiž, ale mezi námi je ten rozdíl, že pro mě není středobodem mého vesmíru vztah s chlapem…

Vztah s chlapom stredobodom vesmiru nie je, ale stredobodom vesmiru je rodina. Otec mojich deti je mojou rodinou. Rovnako ako moje deti, moji rodicia, moji prarodicia, kym boli, moja sestra a dokonca aj jej manzel.

Viem, ze su ludia co si vystacia sami so sebou, pripadne zeny s detmi co porodili… ale v konecnom dosledku to su chudaci, co si nezaplatia, to nemaju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30035
27.8.15 09:33
@Bábi Zlopočasná píše:
:lol: no jo.. Je to přeci jen jedna ze základních lidských potřeb..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí