Nevěra - dá se už před narozením zjistit otec dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.8.15 08:52

Jak jste si tak jisté, že Vám nezahýbá :-)

@EnkaL píše:
Co se tyce nevery me tu mozna spousta lidi odsoudi, ale sice jako pro zenskou je pro me naprosto nepochopitelne, jak muze chtit chlap jinou, ale bohuzel je to tak v prirode vetsinou dane. Neveru od partnera toleruju, jen kdyz o tom vim a je to jednou za par let a ne nejak pravidelne (proste bez zavazku si uzit). A je uzasny to, ze i kdyz to pritel vi, tak mi ani jednou nezahnul a ani se na to nechysta ;)… Ja bych zahnout nedokazala nikdy.Co se tyce druhe otazky, da se to zjistit z odberu plodovky a jak uz prede mnou nekdo psal nechapu, proc se lidi podvadi kdyz se snazi o miminko…

Obnovuji diskuzi a zároveň odpovídám na příspěvek.
Já mám zcela stejný názor na tyto věci, nemohla bych nikdy nikoho podvést, ale řekni mi jedno. Jak jsi si tak jista, že ti nikdy nezahl a ani se na to nechystá :-D to jsi hodně sebevědomá a naivní, známe chlapy néééééééé :D..já sice taky myslím, že mi nikdy nikdo nezahl, měla jsem tyto typy co by to neudělali, ale nikdy neříkej nikdy, nebuď si jistá nikdy :mavam:
A co vy holky, jste si také tak jisté, že by vám nikdy nezahl, přestože to není ten typ chlapa? Já mám heslo NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY NEBO SE TO ZROVNA STANE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.8.15 09:04

@annnettt rommy Partnerovi věřím, nehlídám ho, netrávíme všechen čas společně a nijak mě to nežere. Nemám důvod si myslet, že mě někdy podvedl, ale tak troufalá, abych řekla, že mě určitě nepodvede nikdy nejsem. Není a nikdy to nebyl děvkař, lásky si váží, ale jestli někdy ujede, to nemůže vědět ani on sám, natož já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.15 09:05

@annnettt rommy Já jsem si jistá, že mi manžel nezahnul, jestli do budoucna nezahne, to nevím, do budoucnosti nevidím, ale že nezahnul do teď, tím si jistá jsem. Jo, tady ne emiminu se tomu lidi vysmívají, ale to je mi celkem jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59508
25.8.15 09:19

@annnettt rommy ano věřim ;) ;), pokud bych mu nedůvěřovala tak si ho rozhodně nevezmu ;). Jo nikdo nevidíme do budoucnosti ale ne každý chlap vleze na to co se hýbe. Co by to bylo za vztah kdybych si myslela že mě může kdykoliv podvádět, pokud by podvedl a já to zjistila tak i ví co by následovalo ;). ted asi ani by neměl kdy, má jasně dané směny v práci a pak je doma. Od září to budeme mít oba složitější tak manžel se bude zapojovat i do vyzvedávání syna ze školky, po raní to totiž bude stíhat dobře, už se na to velice těší :lol: :lol:, syn špatně zvládá cestování tramvají a ted bude jezdit 2× denně přes celé město, snad si brzo zvykne :mrgreen: Pokud by si i tak našel jinou tak fajn at jde ale povinností se nezbaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
25.8.15 09:23

@annnettt rommy jasně. že mu věřím, jinak bych s ním asi nebyla a i ted když jsem těhotná a skoro od začátku máme zakázanej sex, tak věřím tomu, že by nikde neujel, není to o tom, že on na to není, ale prostě vím, že si cení mě i naší rodiny a na malou se třepe a nerozbil by to kvůli chvilce sexu s cizí manou :D :mrgreen:
Vztahy jsou hlavně o tom si věřit, pokud už člověk pochybuje, tak je to špatně a nedopadne to dobře, mluvím z vlastní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.8.15 09:25
@terinka4444 píše:
@annnettt rommy Já jsem si jistá, že mi manžel nezahnul, jestli do budoucna nezahne, to nevím, do budoucnosti nevidím, ale že nezahnul do teď, tím si jistá jsem. Jo, tady ne emiminu se tomu lidi vysmívají, ale to je mi celkem jedno.

Mám to úplně stejně. Dle ostatních na EM jsme určitě naivky ;)

• Citovat
  • Upravit
25.8.15 09:31

Tiez som si ista, ze mi nezahol. Keby som si tym ista nebola, uz by som s nim nespala.
Predpokladam, ze mi ani do buducna nezahne. Vie, ze jak raz zistim ze bol s inou, uz so mnou nikdy nebude.

Inak, ja verim, ze ta, co tvrdi ze ‚nikdy nehovor nikdy‘ je pripravena pri prvej prilezitosti zahnut. Len este nedostala dostatocne lakavu ponuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.8.15 09:33
@Meha píše:
Mám to úplně stejně. Dle ostatních na EM jsme určitě naivky ;)

Já jsem taky naivka, protože mu nelezu do mobilu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.8.15 09:35

@Bábi Zlopočasná Nepodvedla bych a nemám na to žaludek, lákavých nabídek mám víc než dost, hlavně, když přítel odjede na měsíc mimo civilizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.8.15 09:35
@radkka píše:
Já jsem taky naivka, protože mu nelezu do mobilu ;)

Takovou potřebu taky nemám a stejnak jsem si jistá, že mi nezahnul, to jsem naivka na entou dle místních uživatelek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
25.8.15 09:37
@Meha píše:
Takovou potřebu taky nemám a stejnak jsem si jistá, že mi nezahnul, to jsem naivka na entou dle místních uživatelek :mrgreen:

To jsme dvě :mrgreen: Mně stačí se na přítele podívat a vím všechno, trochu ho i děsím tím, že vím, co provedl, ještě než mi to řekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.8.15 09:40

Já jsem kdysi chodila s klukem, za kterého bych dala ruku do ohně, že nezahne a zahnul. I věrným tipům se to může stát, takže nikdy neříkej nikdy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.8.15 09:46
@lovesmile píše:
Já jsem kdysi chodila s klukem, za kterého bych dala ruku do ohně, že nezahne a zahnul. I věrným tipům se to může stát, takže nikdy neříkej nikdy. :nevim:

Ale já neříkám nikdy. Sama jsem věrný typ a taky bych za sebe ruku do ohně nedala, i když si to fakt neumím představit, ale nikdy nevíš.
Já jen vím, že mě manžel nepovedl, jestli mě do budoucna podvede, kdo ví, vše je možné.

• Citovat
  • Upravit
Meha
25.8.15 09:46
@radkka píše:
To jsme dvě :mrgreen: Mně stačí se na přítele podívat a vím všechno, trochu ho i děsím tím, že vím, co provedl, ještě než mi to řekne :lol:

Přesně, to fakt máme podobně.

• Citovat
  • Upravit
552
25.8.15 09:52
@Meha píše:
Ale já neříkám nikdy. Sama jsem věrný typ a taky bych za sebe ruku do ohně nedala, i když si to fakt neumím představit, ale nikdy nevíš.
Já jen vím, že mě manžel nepovedl, jestli mě do budoucna podvede, kdo ví, vše je možné.

Můžu se zeptat, jak je možné, že jsi tak jistá? prosím neber to vůbec ve zlém… jen mě to zajímá… :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí