Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je zamilovanost, to přejde za rok dva a zjistíš, že jsi prošukala čas s chlapem, který ti zato nestojí, aby jsi rozvrátila 2 rodiny.
Co treba zkusit zabojovat za vas vztah s manzelem? Proc hned palit mosty? Nebo jste to uz zkouseli? A rypalky jsou ktere podle tebe? ![]()
@willandraify píše:
Co treba zkusit zabojovat za vas vztah s manzelem? Proc hned palit mosty? Nebo jste to uz zkouseli? A rypalky jsou ktere podle tebe?
ty, které me budou odsuzovat…
@karfice píše:
To je zamilovanost, to přejde za rok dva a zjistíš, že jsi prošukala čas s chlapem, který ti zato nestojí, aby jsi rozvrátila 2 rodiny.
jde o to, ze jsme oba dva stejna krevni skupina…oni dva odlisni a my dva taky odlisni…
Hele a co jako chceš slyšet?? Témata tohoto typu nechápu. Chceš požehnání většiny, když né odsouzeni??
@Nellca11 píše:
Hele a co jako chceš slyšet?? Témata tohoto typu nechápu. Chceš požehnání většiny, když né odsouzeni??
Ver, ze jsem si tuto situaci nesnažila vyhledávat..nikdy jsem neverila ze se mi tohle stane…taky jsem to nechapala, jak se tohle ostatním muze stat, ale muze…Takze pojd klidne do me, když si ulevis
@Anonymní píše:
Prosim moc o pomoc a radu…Jsem vdana, on zenaty. mame 2 leteho chlapecka, oni taky…my jsme k sobe zacali citit vic nez je zdravo…doma to neklape ani jim, ani nam…nejak se to pokkazilo…ja vztah 8 let, on vztah necelych 5 let…co delat prosim??? Poradte..Moc prosim o radu, vazne nevim, co dal, jsem az zoufala, jak mi s nim je krasne…uplne něco jiného, nez s manželem, který si me vůbec nevsima…jemu se mnou…manželka mu vlastne porad nadava…co delat? Rypalky nekomentujte…to opravdu nepotrebuju…
co chceš slyšet, nechceš odsouzení a rýpalky, jo jasně bylo to ohromný, jste moc rozumný, je to láska na celý život a další sladké řeči…
tak předně neměla jsi to dělat, protože tyhle problémy s nevěrou se dostaví vždy, dřív nebo později, jak píšeš, že jsou spokojená, ty ani on, tak to ukazuje na to, že jste zamilovaní a teď je otázkou jestli kvůli zamilovanosti vše ztratit,
logicky, nemůžete ani jeden doma být spokojení s protějškem, když spíte s jiným ne???
těžko oceníte doma nějaké klady protějšku, když je tu někdo jiný do koho jste zamilovaní, každý partner, který je nevěrný vidí na tom druhém jen to špatné…
nevím máte oba děti, zkuste s tím přestat, popřemýšlet nad vším, byli jste odvážní na to být nevěrní, teď přišel čas poprat se s jejími důsledky
zkuste doma probrat s protějšky proč jste ve vztahu nespokojení a neutíkejte před problémy k jiným ![]()
@chebskamaminka píše:co chceš slyšet, nechceš odsouzení a rýpalky, jo jasně bylo to ohromný, jste moc rozumný, je to láska na celý život a další sladké řeči…
tak předně neměla jsi to dělat, protože tyhle problémy s nevěrou se dostaví vždy, dřív nebo později, jak píšeš, že jsou spokojená, ty ani on, tak to ukazuje na to, že jste zamilovaní a teď je otázkou jestli kvůli zamilovanosti vše ztratit,
logicky, nemůžete ani jeden doma být spokojení s protějškem, když spíte s jiným ne???
těžko oceníte doma nějaké klady protějšku, když je tu někdo jiný do koho jste zamilovaní, každý partner, který je nevěrný vidí na tom druhém jen to špatné…
nevím máte oba děti, zkuste s tím přestat, popřemýšlet nad vším, byli jste odvážní na to být nevěrní, teď přišel čas poprat se s jejími důsledkyzkuste doma probrat s protějšky proč jste ve vztahu nespokojení a neutíkejte před problémy k jiným
Dekuju za názor…
@Anonymní píše:
Dekuju za názor…
víš on vztah může fungovat i po nevěře, některé vztahy po nevěře ztroskotají, někdy je ten milenec opravdu ten pravý a osudový, někdy se ten vztah po nevěře změní a může být lepší… způsobů jak to může být je mnoho
ale řešit to musíte, ani jeden z vás se nechováte fér ke svým partnerům, chtělo by se tomu postavit čelem
@chebskamaminka píše:
víš on vztah může fungovat i po nevěře, některé vztahy po nevěře ztroskotají, někdy je ten milenec opravdu ten pravý a osudový, někdy se ten vztah po nevěře změní a může být lepší… způsobů jak to může být je mnohoale řešit to musíte, ani jeden z vás se nechováte fér ke svým partnerům, chtělo by se tomu postavit čelem
ja vim, ja vim…Dekuju moc
miluju lidi kteří si umí věci převracet
nemám důvod do tebe jít jak píšeš, hlavně nemám důvod, neznáme se. Ani já nejsem svatá, jen nechápu ženský, který si zřejmě tímhle chtějí dokázat, že to není nic špatného, neb nerozumím tomu co vlastně chtěj slyšet
to je vše ![]()
@Nellca11 píše:
miluju lidi kteří si umí věci převracet
nemám důvod do tebe jít jak píšeš, hlavně nemám důvod, neznáme se. Ani já nejsem svatá, jen nechápu ženský, který si zřejmě tímhle chtějí dokázat, že to není nic špatného, neb nerozumím tomu co vlastně chtěj slyšet
to je vše
asi tak ![]()
@Anonymní píše:
Prosim moc o pomoc a radu…Jsem vdana, on zenaty. mame 2 leteho chlapecka, oni taky…my jsme k sobe zacali citit vic nez je zdravo…doma to neklape ani jim, ani nam…nejak se to pokkazilo…ja vztah 8 let, on vztah necelych 5 let…co delat prosim??? Poradte..Moc prosim o radu, vazne nevim, co dal, jsem az zoufala, jak mi s nim je krasne…uplne něco jiného, nez s manželem, který si me vůbec nevsima…jemu se mnou…manželka mu vlastne porad nadava…co delat? Rypalky nekomentujte…to opravdu nepotrebuju…
Jsi si jistá, že jim to doma neklape? Nebo to jsou jenom řeči pro sex jinde. Pokud jim to opravdu neklape, tak zřejmě nebude problém s rozvodem a můžete to zkusit spolu. Lépe je podstoupit rozvodové problémy, které pominou, než se trápit celý život. Jinak na vždy to je tak, jak ti to ten chlap vykládá. Milenci mé ženy to taky neklapalo, ale jakmile jsem ji vystěhoval na ubytovnu, tak mu to nějak klapat začalo. Takže to nakonec dopadlo úplně jinak, než si to představovala.