Nevěra - dá se už před narozením zjistit otec dítěte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
25.8.15 11:38
@AdLa12 píše:
Jo, courala jsem víc a s kamarádem jsem byla viděna mnohokrát… ale už je to dlouho. Teď se držím víc doma a přijde mi, že čím víc jsem doma, tím blbější řeči má :roll: Teď mám tendence chodit pryč abych to nemusela poslouchat. :roll:

Tak v tom může být zakopaný pes. Jak psala @Meha vzala bych ho s sebou, neplánovaně, aby si nemyslel, že jsi milence schovala :mrgreen: a snad pochopí, že se není čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.8.15 11:39
@Meha píše:

Příspěvek upraven 27.08.15 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.8.15 11:41

@AdLa12 Asi bych se teda snažila mu dávat najevo lásku, i na veřejnosti se k němu mít, aby neměl podezření. I když by se mi teda vůbec nechtělo se takhle hezky chovat k chlapovi, který si myslí, že jsem mu nevěrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.8.15 11:48
@AdLa12 píše:
Jo, courala jsem víc a s kamarádem jsem byla viděna mnohokrát… ale už je to dlouho. Teď se držím víc doma a přijde mi, že čím víc jsem doma, tím blbější řeči má :roll: Teď mám tendence chodit pryč abych to nemusela poslouchat. :roll:

Jenže, čím více budeš chodit pryč, tím se asi bude více prohlubovat jeho nedůvěra. Jak psala @radkka nějak více mu dát najevo lásku, důvěru, že ho jako partnera respektuješ.
I když je to určitě těžké, když Ti teď akorát leze na nervy.

• Citovat
  • Upravit
20767
25.8.15 11:49
@Meha píše:
Jenže, čím více budeš chodit pryč, tím se asi bude více prohlubovat jeho nedůvěra. Jak psala @radkka nějak více mu dát najevo lásku, důvěru, že ho jako partnera respektuješ.
I když je to určitě těžké, když Ti teď akorát leze na nervy.

Ale zase bych mu neustoupila tak, že kvůli němu budu sedět zavřená doma a už vůbec ne, když sám bude lítat bůh ví kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.8.15 11:51
@radkka píše:
Ale zase bych mu neustoupila tak, že kvůli němu budu sedět zavřená doma a už vůbec ne, když sám bude lítat bůh ví kde.

Tak jsem to nemyslela, aby seděla doma za každou cenu, to určitě ne, zvláště když on chodí tak často pryč. Jen, aby to nedělala natruc, že z toho chce uniknout.

• Citovat
  • Upravit
20767
25.8.15 11:52
@Meha píše:
Tak jsem to nemyslela, aby seděla doma za každou cenu, to určitě ne, zvláště když on chodí tak často pryč. Jen, aby to nedělala natruc, že z toho chce uniknout.

Jasně, já jen chtěla doplnit svou myšlenku, aby to nevyznělo jinak, než jsem chtěla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.8.15 11:54
@radkka píše:
Jasně, já jen chtěla doplnit svou myšlenku, aby to nevyznělo jinak, než jsem chtěla. :kytka:

Jasný, chápu :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
27281
25.8.15 12:03

@radkka @Meha

Příspěvek upraven 27.08.15 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.8.15 12:04

@AdLa12 Tak ať se to brzy srovná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.8.15 12:09
@AdLa12 píše:
Noo, kdyby jsme neměli dítě, které musí vždycky jeden z nás dvou hlídat tak ráda. Několikrát se mnou i byl (když hlídala babi)…Jen podotýkám, že nechodím ven jen já, manžel chodí častěji než já a dokonce mnohdy ani pak nespí doma. Během srpna až října bude celkem 3 víkendy úplně pryč za zábavou… nevadí mi to. Jen mi vadí, že když chci jít já tak má řeči. :zed: To jaksi není fér :nevim:

no tak to není těžce fér, sepsala bych to na papír a předložila mu to. I s tím, že jeho nesmyslné žárlení mi velmi vadí. Že nelze dokázat nevina a že tě to už unavuje, tak ať se krotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.8.15 12:13
@terinka4444 píše:
no tak to není těžce fér, sepsala bych to na papír a předložila mu to. I s tím, že jeho nesmyslné žárlení mi velmi vadí. Že nelze dokázat nevina a že tě to už unavuje, tak ať se krotí.

Tak já bych to takto nedělala, už tak je podrážděný a ještě mu něco sepisovat.
Já jsem raději vždy pro rozumnou domluvu.

• Citovat
  • Upravit
Meha
25.8.15 12:14

@AdLa12 Tak snad to bude dobré, uvidíš. Určitě si s ním ještě nějak promluv, snad je to rozumný chlap a přejde ho to.

• Citovat
  • Upravit
14642
25.8.15 12:26
@terinka4444 píše:
@annnettt rommy Já jsem si jistá, že mi manžel nezahnul, jestli do budoucna nezahne, to nevím, do budoucnosti nevidím, ale že nezahnul do teď, tím si jistá jsem. Jo, tady ne emiminu se tomu lidi vysmívají, ale to je mi celkem jedno.

Mám to stejně. Velmi záleží taky na výběru partnera. Pokud je někdo čestný, férový a zásadový v běžném životě, je velmi pravděpodobné, že je takový i ohledně věrnosti. Samozřejmě, že to je jenom člověk, který může udělat chybu, ale to já taky. Pokud nemám důvod manželovi nevěřit, tak ani po ničem nepátrám. Vztah, který není založený na vzájemné důvěře stejně za moc nestojí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 12:34
@radkka píše:
@Bábi Zlopočasná Já to tak mám, svého přítele znám opravdu dobře a myslím si, že to má stejně, ale ruku do ohně za to, co se honí v hlavě někomu druhému prostě nedám. Rozhodně ale nežiju tak, že bych si říkala, že je možné, že mě podvede. Teď si myslím, že by to neudělal, ale co bude za 10 let nevím, proto netvrdím, že by to 100% neudělal nikdy.

Ja som to ‚nikdy nehovor nikdy‘ vztahovala na toho, kto to tvrdi, nie na partnera toho, kto to tvrdi :oops:
Za seba hovorim ‚nikdy‘. Za manzela hovorim ‚verim‘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí