Nevěra manžela - mám odejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.4.11 08:35

Ahoj všem,kdo ještě sledují tuto diskuzi. Tak jsem se o víkendu úspěšně přestěhovala.Manžel odjel s malým ke tchýni, pochopitelně i s ní a s její dcerou.Jeho rodina se hezky vybarvila,já tam jezdila patnáct let jako manželka,teď jsme od sebe měsíc a půl, a oni klidně přijali do rodiny jeho novou přítelkyni,která je navíc pořád vdaná a nevypadá to,že by se chtěla rozvádět.Navíc jsem se dozvěděla,že manžel není první její mimomanželská známost,že je to mrcha,která s každým akorát manipuluje,a došla jsem i k závěru,že její manžel se léčí na nervy proto,že ho ona zbláznila.Akorát manžel si svým chováním podřezává větev ve vztahu se synem,protože ten mi včera řekl,že ho manžel nechal spát u tchýně a sám šel spát se svojí novou rodinkou vedle ke švagrovi do bytu.Dokonce jsem byla i u kartářky,která mi řekla,že můj manžel je egoista a sobec,což je zřejmě pravda,myslí jen na sebe a své pohodlí.Sice to bylo těžké,stěhovat se z bytu,kde jsem prožila 15 let, ale je třeba se dívat dopředu a jít dál k lepším zítřkům. Děkuji všem,kdo radili a podporovali Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
7354
4.4.11 11:36

Ještě že už jsi pryč. Držím palce do nového života!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
4.4.11 11:48

Ahoj zakladatelko,
holt rodina drží vždy pohromadě a ty buď ráda, že je máš všechny z krku. Však tvému manželovi se to jednou vymstí a všechno se mu to vrátí.
Už bych je pustila z hlavy a žila si svůj život a těšila se na lepší zítřky.
Držím ti pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
4.4.11 20:42

Zakladatelko, no chudák její manžel, to ti musím říct… A jen se neboj, tvůj manžílek taky hezky dojede, až ji přestane bavit a pořádně ho vyždímá, tak půjde zase o dům dál, krávka jedna… :zed: :pocitac:

Ty se drž a přeji pevné nervi, a ať je co nejdříve u vás zase dobře!! :mavam: :andel:

• Citovat
  • Upravit
172
17.2.15 14:46

Zakladatelko jak žiješ, jak to vše dopadlo?
Prožila jsem to rok a půl po tobě, vyhodila ho, žiju sama. On je s ní, nebydlí spolu. O syna se nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí