Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
8.7.26 22:14

Muži nejsou nevěrnější než ženy. Přece ten chlap nezahejba s opici. No ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.26 23:17
@Anonymní píše: Více

Tady se potvrzuje pravidlo Co je dovoleno manzeloviz je dovoleno i milenců Co je manželovi zakázáno to je milenci dovoleno.Taky jeden byl věrný. Věrný do tetdoby nezt jsem odhalil pravdou tvář manželky. Teď jsem volný, bavit mě svádět vdané ženy a vězte že se mi to v celku daří. Většinou jsou to tak tři paničky do roka.Tak že pokud někdo tvrdit že většinou jsou to muži, kteří jsou nevěrní tak to měnit pravda.

• Citovat
  • Upravit
792
11.7.26 05:52

Takže ze super věrného chlapa se najednou stal oblastní klátič.

Pohádky z mechu a kapradí.

A manželka si našla milence proč? Ačkoliv podle tvého jednání se odpověď dost nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.26 00:45

@botl2 pohádka? Ne, holá realita. Takove jsou ženy. Nasla si milence pro zábavu, adrenalin, dobrodružství. Ci se nabízí? Asi to že nevěra zabíjí lásku a v dnešní době být věrný už není cool.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.26 10:13

V manželství jsem byla 10+ let, nevěra z mé strany 0. Dokonce ani nikdy před ani po tomto vztahu jsem neměla žádného jiného muže. Prostě jen exmanžela za celý život.
Ex měl úplně na začátku vztahu (chodili jsme spolu cca půl roku) něco se svou kamarádkou, ale bylo to prý krátkodobé. Pak po narození prvního dítěte se zamiloval do své současné přítelkyně, ale prý spolu tehdy nic neměli, ona měla tehdy dlouhodobý vztah (tomu můžu a nemusím věřit. je to vlastně jedno). Pak spolu nějakou dobu vůbec nebyli v kontaktu (prý) a nakonec se dali dohromady (již spolu bydlí, čekají dítě).

Ale jasně, že z toho nemůžu nic paušalizovat. Vím i o vztazích, kde byla nevěrná žena a muž (podle všeho) ne. Takže těžko říct, přesná statistika asi není.

• Citovat
  • Upravit
792
12.7.26 21:55

Tak jo, holá realito, budiž ti za okresní přebor v klácení udělena klíčenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14308
13.7.26 08:51

Není jasné, jestli si ztěžuješ nebo se chlubíš :nevim:

Jasně, že se to nedá paušalizovat.
Ale čistě „metodicky“ bych nerozlišoval nevěru mužů a žen, ve většině případů jsou v tom obě pohlaví.

Ale spíš bych odlišil, že je někdo ve vztahu dlouhodobě nespokojení a dost nevhodně přeskakuje ze vztahu do vztahu.
A druhou situaci, kdy je někdo nevěrný ze „sportu či nudy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.26 11:12

@Josef_t
Nestěžuji si, ani se nechlubím. Prostě přispívám do diskuze popisem svých zkušeností. Na chlubení tam nic nevidím a stěžovat si nechci, pač vždy může být hůř ;)

• Citovat
  • Upravit
14308
13.7.26 11:30

Svatá to pravda, vždy může být hůř.

To ovšem nevylučuje stav, že může být i o něco málo líp. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.7.26 11:58
@Josef_t píše: Více

Tak v případě této ženy nevím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.26 12:23

@Josef_t Já myslím, že možná i o dost líp. Ale kvůli tomu není třeba si stěžovat, spíš makat na tom zlepšení. ;-)

@Steve718 My se známe? 8o

• Citovat
  • Upravit
620
13.7.26 12:35

To nevím. Podle nicku nepoznám.
Jinak můžeš napsat SZ.
Jen jsem reagoval na to co jsi psala.
Za mě musíš být hodná žena.
Jen dojem můj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.26 13:05

@Steve718 Já jen, že jsi psal, že u mě ani nemůže být lépe. Já teda doufám, že lépe bude. Ne že doufám, ono prostě bude. Otázka není jestli jo nebo ne, ale jen kdy.
Překvapilo mě, že takto může někdo usuzovat z jednoho příspěvku. Tak mě napadlo, že třeba tušíš, kdo jsem a jaké všelijaké trable reálně řeším (což je pravda) :mrgreen:
Jestli jsem hodná, tak to těžko říct. Těžko taky definovat, co je hodný nebo zlý, dobrý nebo špatný. Ale to je spíš na filosofickou diskusi. Nemám potřebu lidem ubližovat, to je fakt. Svatá ale nejsem. Každopádně děkuji za názor :-)

• Citovat
  • Upravit
620
13.7.26 13:14

Jen mi to připadalo takové smutné, ten první příspěvek.
Samozřejmě, že ti přeji jen ať je lépe.
Neboť starosti už máš i tak dost.
Drž se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14308
13.7.26 15:55

@Steve718 :think:
Naopak, teď se to v ní hromadí. A až se to dostane nahoru, to bude hotová Eyjafjallajökull. :cert:

Myslím, že teď by měla úředně dostat nějakého zajíčka, aby jí stačil, poslouchal a moc si nevymýšlel. 8o
Teprve potom by měla dostat průměrného chlápka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí