Nevěra týden po svatbě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.11.18 11:37

@Mar__tanka1983 mel to v konverzaci v telefone pujcil ho 3 letymu synovi kvuli youtube a on omylem otevrel messengr.Pred svtbou spolu taly necoo meli ale to jsem dokazala prevzit pres srdce ale po tomhle vsem jsem se jeste dovedela ze ona s nim byla tehotna a sla na potrat takze tohle uz nerozdejcham. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14961
13.11.18 11:39

Já si nemůžu pomoci, ale mně diskuze přijde jako msta někomu, kdo je na fotkách. Nikdo by přece nedával svoje fotky do diskuze, kde píše takhle soukromé věci. Fotka v profilu, teď ty děti, myslím, že někdo má falešný profil, aby někoho pošpinil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Na cestu bych ho ještě nakopala botou s ocelovou špičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603

Až teď jsem zpětně přečetla, že spolu máte dvě děti, tak to samozřejmě nejde ho vymazat, je to jejich táta a měl by si k nim plnit svoje povinnosti, ale co se týká partnerského vztahu, tak já bych se přes to nepřenesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
13.11.18 11:40

@mamulka123 oooooo, tak to je jiná. Prvně bych to asi taky zvládla, tak stane se, nikdo nejsme dokonalý ani neomylný…ale jestli je to opakovaná záležitost, tak tam už bych nic neřešila. Jen rozumný rozchod, rozvod, peníze a děti.
V tomhle případě to není nic než zmetek. Jak jeden, tak druhej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
13.11.18 11:41
@mamulka123 píše:
@Mar__tanka1983 mel to v konverzaci v telefone pujcil ho 3 letymu synovi kvuli youtube a on omylem otevrel messengr.Pred svtbou spolu taly necoo meli ale to jsem dokazala prevzit pres srdce ale po tomhle vsem jsem se jeste dovedela ze ona s nim byla tehotna a sla na potrat takze tohle uz nerozdejcham. :,(

A proc ze jsi cekala, ze po svatbe bude z nevernika verny muz? A jak za to muzou vase deti, ze tu visi jejich fotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
13.11.18 11:44
@Kfětoslava píše:
Já si nemůžu pomoci, ale mně diskuze přijde jako msta někomu, kdo je na fotkách. Nikdo by přece nedával svoje fotky do diskuze, kde píše takhle soukromé věci. Fotka v profilu, teď ty děti, myslím, že někdo má falešný profil, aby někoho pošpinil…

začínám si myslet to samé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.11.18 11:45
@mamulka123 píše:
@zuracz1 jak dlouho to trva.Hned to asi nepujde kdyz jsme tyden po svatbe :( :,(

nvm jak je to ve všech případech, ale musíš uplynout lhůta 1rok od svatby a z toho min 6 měsíců žít odděleně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
13.11.18 11:47

nedočetl jsem, kdo je majitelem bydliště. Jen tu čtu, jak by letěl a to jsou silná slova, zvláště, když je to spoluvlastnictví, nebo nedej bože vlastník je onen šoustač. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
13.11.18 11:52

@mamulka123
Máš krásné děti. Asi si zaslouží lepší příklad v otci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
13.11.18 11:55
@opozice píše:
nedočetl jsem, kdo je majitelem bydliště. Jen tu čtu, jak by letěl a to jsou silná slova, zvláště, když je to spoluvlastnictví, nebo nedej bože vlastník je onen šoustač. :mrgreen: :mavam:

Takže rada : řešit nejlepším kamarádem manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14961
@opozice píše:
nedočetl jsem, kdo je majitelem bydliště. Jen tu čtu, jak by letěl a to jsou silná slova, zvláště, když je to spoluvlastnictví, nebo nedej bože vlastník je onen šoustač. :mrgreen: :mavam:

Tady se vždy lítá, tříská dveřmi, mění zámky a vyhazují kufry z okna. Ale to vše se dobře radí na dálku. Kdo má všech pět pohromadě, tak ví, že i když se druhý zachová jak hovado, tak dostat ho ze společného bydliště nejde lusknutím prstů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645

Proč by si někdo bral chlapa, který byl nevěrný s nejlepší kamarádkou už před svatbou? A jeďte se tím pak chlubil i s fotkama děti :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
13.11.18 11:57

Když si věděla že tě podváděl už před tím tak proč si mu věřila a vzala si ho. Ale stejně se mi tahle diskuze moc nezdá. Dospělá ženská snad nepotřebuje poradit od lidí na netu co má dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
13.11.18 11:58

No buď ráda, žes ho dostala do chomoutu. Bez svatby by tě podváděl stejně, ale takhle máš nárok na výživné a vzhledem k jeho převážnému zavinění, na docela vysoké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí