Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@robinka píše:
Jasne, v pripade deti. Tady deti predpokladam jeste nejsou a neudrzet poklopec ani par dni po svatbe…
Mají dvě děti…
@Mar__tanka1983 píše:
Tak jestli to bylo týden po svatbě, tak bych skoro dala ruku do ohně, že to trvalo už před. Nebo to byl nějaký opilecký zatmění mysli?
Já osobně nejsem hned pro rychlý soudy a rozvody, asi bych o tom chtěla s tím chlapem mluvit, co to má znamenat, jak dlouho to trvá a co má v plánu dál. Jak se to k tobě dostalo??
„kamarádku“ bych každopádně vzala s rozběhem.....
Vidím to taky tak. Kamarádka
vymazaná ze života ihned. S chlapem pořádná rozmluva vzhledem k dětem i poradna. Řešení až pak jo a změn si profilovou fotku a město ať tě s ohledem na děti každý z okolí nepozná.
@Kfětoslava píše:
Já si nemůžu pomoci, ale mně diskuze přijde jako msta někomu, kdo je na fotkách. Nikdo by přece nedával svoje fotky do diskuze, kde píše takhle soukromé věci. Fotka v profilu, teď ty děti, myslím, že někdo má falešný profil, aby někoho pošpinil…
No zneužití osobních údajů a pomluva se nevyplatí, může za to být klidně i rok na tvrdo
a ip adresa se dá lehce zjistit… Jestli to někdo ze msty riskoval tak je to teda dobrej psychopatoubožák
.
@ivašot. píše:
Mají dvě děti…
Aha, tak to sorry, necetla jsem. To je ovsem jina. Chapu, ze se blbe pálí mosty, kdyz se nerozhoduje jen za sebe. Prekerka. A chlap h.vado.
@zuracz1 píše:
a proč jsi měla svatbu, když jsi už tak brzo rajtovala jinde?
Protože mě to baví. ![]()
@mamulka123 píše:Holky chtela by jsem vedet vase nazory.Jak by jste se zachovali kdyby jste zjistili ze vas partner podvedl tyden po svatbe s nejlepsi vasi kamaradkou.
![]()
![]()
@mamulka123 píše:Holky chtela by jsem vedet vase nazory.Jak by jste se zachovali kdyby jste zjistili ze vas partner podvedl tyden po svatbe s nejlepsi vasi kamaradkou.
![]()
![]()
Dobry den,ja se v tom taky nejak placam…Nedavno mi manzel oznamil,ze je mi neverny rok a pul s kolegyni z prace.Me je 40,mame 2 deti,ji je 25 a je vdana a bezdetna.Zacali si spolu uz pred jeji svatbou…on chtel odejit zit s ni,ale kdyz to mel oznamit detem,pry to radeji ukoncil..je doma,ale mame peklo.Je podrazdeny a nervozni…
@mamulka123 píše:
Holky ale nejhorsi je ze s nim mam dva nadherny kluky 3 letyho a 4 mesicniho![]()
@Lusila1978 píše:
až bude klukům dvacet roků, na nevěru se budeš dívat jinak.
![]()