Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Já jsem spala s milencem dva dny po svatbě, ale my už máme dlouho spolu poměr.
Zakladatelko, je velká pravděpodobnost, že spolu spali i před svatbou.
takže jen spekulace? ![]()
jelikož přepokladám že když nekdo planuje svatbu, že jsou spolem lidé delší čas a že se opravdu miluji natolik že chteji spolem zůstat. já bych asi první řešila myšlenku, jestli to bylo 1× nebo zda to trvalo delší čas a jestli jsou v rodině děti-kvůli dětem bych asi partnerovi odpustila s tim že by se to nesmělo opakovat, ale každá máme jiné zásady a kruh tolerantnosti. i tak je to rána která se nikdy nezahojí
@opozice píše:![]()
![]()
tady machrujete a doma jste tak malý…a poslušný..
![]()
Taky si to myslím. ![]()
odsúdiť a nenávidieť je to najjednoduchšie a určite to nikomu nepomôže, hlavne nie tomu kto nenávidí a odsudzuje..
možno by mohlo skôr pomôcť snažiť sa zistiť prečo - prečo ste vôbec spolu, miluje ťa a len sa mu niečo nedostáva, alebo máte niečo nevyriešené, nevykomunikované, prípadne hľadá u iných niečo čo doma nemá - prípadne má ale v nie príjemnej podobe..?
ľahko sa teoretizuje no snaha o porozumenie a odpustenie je minimálne pre teba a tvoje zdravie, život tou lepšou aj keď možno na prvý pohľad náročnejšou voľbou..
veľa šťastia a lásky prajem
![]()
@opozice píše:![]()
![]()
tady machrujete a doma jste tak malý…a poslušný..
![]()
S tebou souhlasím jen velmi nerada. Ale vlastně ve svém okolí nemám nikoho, kdo by v rodině s dětmi vyřešil nevěru stylem, okamžitě sbalit kufry a vykopnout ho
A já se v podstatě ani nedivím.
@Celina píše:
opět jsi ukázala svoje IQ
Jo, na to Tě užije volat na mě admina za hloupost. ![]()
@Klopotkova píše:
a proč jsi měla svatbu, když jsi už tak brzo rajtovala jinde?
@Celina píše:
@admin
víš, co je k zasmání? Někteří tu provokují svými nesmyslnými články a když je někdo pošle do (-!-) tak nemají nic jiného na práci než žalovat.
Znáš to, žalovníček žaloval, pod nosem si maloval, pokud neznáš, zeptej se dětí, ti to znají ze školky. Toto jednání je ještě pořád vidět v reále ve státní správě, když dotyční už neví kudy kam a došly jim argumenty. ![]()
@ivašot. píše:
S tebou souhlasím jen velmi nerada. Ale vlastně ve svém okolí nemám nikoho, kdo by v rodině s dětmi vyřešil nevěru stylem, okamžitě sbalit kufry a vykopnout hoA já se v podstatě ani nedivím.
Jasne, v pripade deti. Tady deti predpokladam jeste nejsou a neudrzet poklopec ani par dni po svatbe… ![]()