Nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.1.11 09:46

Ahojky, holky mám dojem, že to tu můj manžel čte. On ví, že chodím na tuto diskusi (v těhotenství a pak po porodu) a dá se to velice snadno vyhledat přes google :-? :think:

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
4.1.11 09:58

tak to neporadím. max. co udělat uzavřenou skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.11 10:30

Taky mě to napadlo, udělám a tam i vystoupím z anonymity.

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
4.1.11 10:47

já si myslím, že to bude určitě lepší a bezpečnější ((-: jsem pro ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.11 11:00

Udělala jsem uzavřenou skupinu, některým jsem poslala pozvánku, ale ti co tu vystupovali také jako anonym (např. takyradějianonym) bych také moc ráda uvítala.
Skupina je v uzavřených, pod názvem nevěra…

• Citovat
  • Upravit
takyradějianonym
5.1.11 10:06

Poslala jsem žádost :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
5.1.11 10:27

no tak tě tam za chvilku přivítáme (-: hned jak moderátorka přestane spát ((((-: vtip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.11 12:50

Moderátorka už dávno nespala, vlastně opět nespala celou noc a už v osm ráno byla u své mamky a stále dokola řeší a řeší.....neřešitelné… :nevim: :-?

• Citovat
  • Upravit
14546
5.1.11 13:02

jejda, tak to musí být hrozné, já mám na toto jasný pohled, když chlap podvede, „budiž“, ale když podvede těhotnou a ještě váhá o odchodu atd., tak to je tak něco ubohýho, že bych ho nakopala někam, v tomhle mám jasno, je to hodně smutný, ale je to tak (nevím však, jak bych se zachovala, kdyby mě pak odprošoval, nebo tak něco, to fakt nevím, vím jen, že by letěl hned)
ale když o tom tak přemýšlím, kdyby se vrátil, tak by byla asi taková ta původní zamilovanost obnovená, ale jakmile by to opadlo, měl by denně na talíři, co udělal, já bych se s tím asi totiž nedokázala vyrovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.1.11 17:59

Milá zakladatelko, skoro mám pocit jako bych tvůj příběh psala já, i já si myslela, že náš vztah je víc než dobrý, za manžela bych dala ruku do ohně a přísahala bych , že svou rodinu by neopustil. A teď… už tři týdny jsem sama s dvacetiměsíční dcerou a další miminko se má narodit za necelé tři měsíce. Zamiloval se, s náma není šťastný, co s tím člověk nadělá. Vrátit se nechce, mě to moc bolí hlavně kvůli dětem. Jak to tak popisuješ, myslím si, že u vás je to na dobré cestě a moc ti to přeju a držím palce ať jste šťastná rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papag
20.1.11 09:46

Ahojky čtu tvuj problem a musim řict,že je to husty,ale k veci.Bud snim dal a oškubej ho a najdi si take nekoho .Čas ukaže potom,ale určite nebud snim dokonce života udela to znovu.Ale byla bys hloupa,kdybys zneho nedostala nejake penize ja vim zni to blbe,ale tys mu neubližila ubližil on tobe a prckovi.Držim palečky pa

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.1.11 14:48
papag píše:
Ahojky čtu tvuj problem a musim řict,že je to husty,ale k veci.Bud snim dal a oškubej ho a najdi si take nekoho .Čas ukaže potom,ale určite nebud snim dokonce života udela to znovu.Ale byla bys hloupa,kdybys zneho nedostala nejake penize ja vim zni to blbe,ale tys mu neubližila ubližil on tobe a prckovi.Držim palečky pa
8-o 8-o
  • Citovat
  • Upravit
Adelhaid11
20.2.11 19:40

to znám

Ahoj, moc mě zajímá váš příběh. Právě prožívám to samé. Jsem v osmém měsíci těhotenství a před několika dny se mi manžel přiznal, že ma jinou. Donutila jsem ho odstěhovat se, ale při odchodu strašně plakal, že neví co má dělat, že mě a miminko nechce opustit. Odstěhoval se a v současné době nevím kde bydlí. Dovolila jsem mu, že může být u porodu a pak týden s námi doma, doufám, že to něco změní a on zůstane s námi. Je to pro mě nepopsatelně těžké protože ho stále miluju a ontvrd, že ke mě tak pořád něco cití (Do jí je zamilovaný). Jsem ochotná ho vzít spátky a věřím, že bychom to oba zvládli, mluvili jsme i o manželké poradně. Bojím se toho co mě čeká ať už to dopadne jakkoli. Přeju ti, aby jste to dokázali i já si přeju to samé pro sebe. Adél

• Citovat
  • Upravit
etatinek
20.2.11 23:07
Adelhaid11 píše:
Ahoj, moc mě zajímá váš příběh. Právě prožívám to samé. Jsem v osmém měsíci těhotenství a před několika dny se mi manžel přiznal, že ma jinou. Donutila jsem ho odstěhovat se, ale při odchodu strašně plakal, že neví co má dělat, že mě a miminko nechce opustit. Odstěhoval se a v současné době nevím kde bydlí. Dovolila jsem mu, že může být u porodu a pak týden s námi doma, doufám, že to něco změní a on zůstane s námi. Je to pro mě nepopsatelně těžké protože ho stále miluju a ontvrd, že ke mě tak pořád něco cití (Do jí je zamilovaný). Jsem ochotná ho vzít spátky a věřím, že bychom to oba zvládli, mluvili jsme i o manželké poradně. Bojím se toho co mě čeká ať už to dopadne jakkoli. Přeju ti, aby jste to dokázali i já si přeju to samé pro sebe. Adél

No já osobně vám teda moc šancí nedávám, spíš to bude fungovat tak, že chlap se přijde domu najíst, převlíct, možná i osprchovat a poutíká za milenkou… Tebe bude podvádět, ty mu to budeš tiše trpět a pokaždé, když odejde budeš jak uzlíček nervů někde tiše v koutku místnosti brečet… Ale přece nevezmeš vašemu dítěti tátu, ne?! Pokud ji miluje, tak vás ditě zázračně nespojí, on bude myšlenkama pořád u ní, a kdyby jen myšlenkama, spíš tam bude i fyzicky a né jen u ní, ale spíš hlavně v ní… Promiň, krutá pravda, která bolí, ale třeba ti otevře oči… :roll: 8-o

PS: Pokud nevíš, kde teďka bydlí, já osobně bych zkusil hledat u milenky… Tam ho zajisté najdeš… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
1853
27.5.13 20:14

Sice vím, že je to staré téma, ale docela by mě zajímalo jak to dopadlo. Já mám podobnou zkušenost, sice né s těhotenstvím, ale s nemocí, ale v podstatě je to stejné. Je to o tom, že partner mě v těžké chvíli kdy sem ho nejvíc potřebovala podrazil a když se tak zamyslím, proč vlastně člověk buduje nějaké partnerství tak je to právě kvůli té vzájemné podpoře i v těžké chvíli. A k čemu je mi vlastně partner, který pří první nepohodě mě hodí přes palubu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí