Nevím, co dál ve vztahu, jsem zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11923
8.9.19 19:29
@Anonymní píše:
@Šáruší já opravdu nevím co dělat :( trápí mě to každý den, teď už z toho špatně usínám…skoro každý den se hádáme..:( situace vážně na vyliz mi prde*…:(

to chápu, úplně nevím, co ti poradit. Chová se k tobě jak k inventáři, v sexu hrubý, na rozhovory nereaguje. V tom se špatně žije. Rada je těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32196
8.9.19 19:29
@Anonymní píše:
@Martha03 no..má to pro i proti..zase nevím, jak by reagoval, když bych mu řekla, ze je konec..hlavně nevím kam bych s malou šla..

a proto s ním strávíš dalších 50 let? že nemáš kam jít? a nemůžeš ani na chvíli k rodičům, ke kámošce? aby třeba zjistil, že mu chybíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.19 19:35

@Monchichik to by nebyl problém určitě..ale tohle ani nebude respektovat..že by sme jeli k rodičům na 14 dni…a ani to nevyřeší v klidu..

• Citovat
  • Upravit
29350
8.9.19 19:44
@Anonymní píše:
@Cenarius kdyby mě aspoň poslouchal..vyslechl si mě..nebo sme to nějak probrali…nechce proste..řekne mi, ze toho má v práci moc a ze chce mít doma klid, když přijde domu..

no tak mu to napiš… když nechce mluvit, tak si to může v klidu přečíst… ale spíš tak věcně a prakticky, ne vyčítavě… ať o tom popřemýšlí… vypiš tam své představy, jak by sis představovala váš společný život..
A to byl takový pořád? Nebo je to od nějaké konkrétní události? Předtím takovou těžkou práci neměl? Nemáte finanční problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32196
8.9.19 19:46
@Anonymní píše:
@Monchichik to by nebyl problém určitě..ale tohle ani nebude respektovat..že by sme jeli k rodičům na 14 dni…a ani to nevyřeší v klidu..

jak to nebude respektovat? prostě mu řeknu, že odjíždím…případně neřeknu nic, nechám na stole dopis a odjedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.9.19 19:49
@Anonymní píše:
Máme i hezky chvilky, ale těch horších je bohužel víc…jsem cíťa, rodinný typ..jeho srandu neberu jako srandu..protože mě tím uráží vic, jak kdyby mi lichotil…a mluví o jeho kamaradech, ze jejich holky se tomu smejou a ze nejsem normalni..nechápe, ze mi to je nepříjemný..v sexu mě nerespektuje…je mu jedno, ze je moc tvrdej na mě..když už sme si o tom promluvili, dva dny to bylo super pak zase jako kdyby luskl prstem a bylo vše jako predtim

evidentně nejste na stejné vlně… ale takový snad byl už od začátku… vždycky je těžké, když člověk ve vztahu nemůže být takový, jaký v podstatě je a musí se kvůli partnerovi nějak měnit, přemýšlet nad vším, co řekne, hrát si na někoho druhého… jedno, jestli muž nebo žena… prostě se někdy stane, že dva k sobě nejsou kompatibilní… v takovém případě asi nemá cenu být spolu… ale to je až to poslední řešení, pokud se nedá dojít k takovému kompromisu, který by vyhovoval oběma stranám… zejména, když máte malé dítě, je dobré zkusit všechny možnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
8.9.19 19:56
@Anonymní píše:
situace vážně na vyliz mi prde*…:(

Ale ty sis ji sama způsobila :nevim: Na prvním místě to přijmi, že současnej stav je důsledek tvýho minulýho jednání… třeba ti to pomůže pochopit, že tvůj budoucí stav taky bude důsledek tvého současného jednání.
Takže buď s ním zůstaneš a akceptuješ, že ve dvaadvaceti a s těžkou fyzickou prací plus bezohlednej v posteli to prostě nebude ideál manžela a táty…
Nebo budeš hledat veškeré dostupné cesty, jak z toho ven. pomoc v rodině, u kamarádů, zajištění bydlení, zjištění, jak budeš vycházet finančně.
Jistotu máš jenom jednu: nezmění se. Fakt se nezmění, čestný pionýrský že nezmění.
Takže je jen na tobě, zlato, jak dlouho se v tom budeš chtít plácat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
8.9.19 19:59
@Regina Hero píše:
vždycky je těžké, když člověk ve vztahu nemůže být takový, jaký v podstatě je a musí se kvůli partnerovi nějak měnit, přemýšlet nad vším, co řekne, hrát si na někoho druhého… jedno, jestli muž nebo žena… prostě se někdy stane, že dva k sobě nejsou kompatibilní… v takovém případě asi nemá cenu být spolu… ale to je až to poslední řešení

No pro mě je to třeba první řešení, já vztahy, které by byly podobně nastavené, ani nezačínám :nevim: Každý je jaký je, a na lusknutí měnit osobnost a přístup k životu podle přání někoho fakt nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
8.9.19 20:02
@Anonymní píše:

jak to myslíš, že to nebude respektovat, jako že nemůžeš odjet na 14 dnů k rodičům:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
8.9.19 20:06

Tak ve vztahu se musí snažit oba. A ten tvůj asi moc snahu podle všeho nemá. Musíš mu na rovinu říct, že jsi nespokojená, nešťastná. Pokud ho to nebude zajímat, nebude to řešit, tak má smysl s ním být? Muž, který ženu miluje, nechce, aby byla nešťastná. Otázka, jestli tě vůbec miluje… Pokud kvůli dítěti chcete zkusit vztah zachránit, doporučuju přečíst si např. knihu Pět jazyků lásky. Je to hlavně o tom, že každý vyjadřuje lásku jinak: někdo dotykem, někdo slovy, někdo činy (pomocí, prací,…), atd. Třeba ty jsi takový ten „kontaktní“ typ a on to má třeba jinak. No a pak samozřejmě existují manželské poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
8.9.19 20:15
@Anonymní píše:
@Martha03 no..má to pro i proti..zase nevím, jak by reagoval, když bych mu řekla, ze je konec..hlavně nevím kam bych s malou šla..

Vychází mi to tak, že jste měli dítě po půl roce vztahu, nevím zda bylo plánované, nicméně dítě, rodina zamává i s dlouholetým vztahem. Navíc vy jste se pořádně ani nestihli poznat a to se nyní projevuje. Pokud není typ na mluvení tak se jen tak mávnutím kouzelného proutku nezmění. Na druhou stranu přece s ním nezůstaneš celý život když ti vlastně nevyhovuje jaký je. Musíš mu narovinu sdělit jak se věci mají tak, aby to pochopil bez toho aniž by se do diskuze musel zapojit, když mluvit nechce. Nicméně tedy zvaž jak bys to nebo spíš kdy to uděláš když nemáš momentálně kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
8.9.19 20:30

Zakladatelko, takový ten stav, kdy člověk přijde dom a chce mít klid má každý, ale rozumný člověk ví, že když má rodinu s malými dětmi, tak o klidu si může nechat jenom zdát a podle toho se přizpůsobí. Tvůj chlap se nedokáže přizpůsobit naprosto běžné rutině, která je v každé rodině. :nevim:. Dělá, jakoby byl jediný na zeměkouli, co chodí do práce a okolo takových se musí chodit po špičkách, což já tyhle pózy u těchto jedinců,,chudinek upracovaných,, bytostně nesnáším. Ať si najde tedy jinou práci. Nenechala bych si tohle líbit. Rodinný život s vlastním dítětem si vybral dobrovolně, tak ať se podle toho chová. Chlapovi to řekni na přímo, že takhle prostě né nebo Ende. Když má energii čumět na TV, tak nějaké pohlazení mu nemůže dělat problém… Pokud ve vašem věku souložíte v intervalu pomalu 1× za měsíc, tak to je další smutný příběh… Bouchni si do stolu a nastav mantinely. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
8.9.19 20:31
@Martha03 píše:
Vychází mi to tak, že jste měli dítě po půl roce vztahu, nevím zda bylo plánované, nicméně dítě, rodina zamává i s dlouholetým vztahem. Navíc vy jste se pořádně ani nestihli poznat a to se nyní projevuje.

Mně vychází rok :lol: když jsou spolu 2,5 roku celkem… Každopádně i ten rok vztahu není moc no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.19 20:40

Ahoj, držím moc palce - ať se ti podaří napjatou situaci vyřešit. Myslím, že jste oba velmi mladí a příchod miminka je obrovská změna, je to náročné období, které prověří stabilitu vztahu. Podobnou situací jsem si prošla, ale nám bylo o 10let víc a skončilo to rzchodem, protože jsem nehtěla tolerovat hrubé chování partnra. U vàs to ale může být jinak. Osobně si myslím, že je tvůj partner vnitŕně naštvaný, že má míň volného času a možnà si do něj kámoši sem tam rýpnou… nevím-záleží, zda i oni mají děti…a ty funguješ jako hromosvod těch negativních emocí, což není dobře. Je ale možné, že jak mimčo poroste, vše se zlepší. Třeba už kolem druhého roku děťátka bývá už větší pohoda - režim, komunikace, tatínek se víc zapojuje do péče apod. Je moc důležitá míra - tedy kde je ta hranice - nespokojenost může vyjádřit každý, ale ne agresí… Poraď se s někým zkušeným - třeba maminkou a řekni jí všechny detaily - zde na fóru to jsou jen útržkovité informace… Držím moc palce! Určitě to zvládneš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106743
8.9.19 20:49
@Anonymní píše:

proc, kdyz mu jste vlastne na obtiz. A na sex bych se vyprdla dokud si nevyresite vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí