Nevím, co dál ve vztahu, jsem zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
8.9.19 22:01
@Anonymní píše: .A proč se cítím tak osamělá?…nepřijdu si ani jako ve vztahu..vztah má vypadat jinak…tu lásku mi dávat i trochu víc najevo…dělám podle něj vše špatně..porad mluví o mé matce…jaká je..a ze se zblázní, jestli budu taky taková…a mě to příjemný není..a je mu to jedno…ze to říká ob den

Co mu dělá tvoje máma tak zlého, že ji má pořád před očima? Ona tě úplně zastínila. Podívá se na tebe a vidí matku.
Proto vám to neklape, nechce mluvit ani pořádně souložit. Projektuje si do tebe někoho jiného.
Další věc ty kydy o únavě z práce, to ať si s tím jde krmit kachny nebo si najde novou práci.
Jestli ji OPRAVDU až takhle nezvládá, tak na ni nemá. Mladý kluk má být plný života a elánu.
Má aspoň tučnou životní pojistku? Hoch asi brzy zemře, pokud zůstane ženatý.
On totiž chce volnost. Nepřekážíš mu, jen pokud budeš dost vařit, uklízet, žehlit. Za to však nesmíš nic chtít, hlavně ne mluvit, pomoc s dítětem nebo uspokojivý sex.
Je to chlap na howno. Buď si ho srovnáš velmi rychle do stavu zodpovědného otce a manžela /přítele nebo se vám to rozpadne. To dítě jste měli příliš brzy. A nejsem si jistá, zda přítel má dostatečné IQ. Připadá mi takový hloupější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.9.19 03:40

@LaPaloma Tak když si vezmu kluky v jeho věku, spousta z nich jsou v podstatě ještě děcka… Bydlí u maminky a nic nemusí. Připadají si jako hvězdy, že vůbec jdou do té práce a dají pár korun na nájem :lol: A najednou je to jinak :lol: Možná mu to časem docvakne, že chozením do práce povinnosti nekončí… Ještě je celkem mladý, tam ještě možná šance je :D Podle mě i záleží na vzorech v rodině. Spousta chlapů ze starší generace (50+) doma nic nedělala. Prostě přišli z práce a doma full service. A jejich synáčkové to často berou jako samozřejmost od partnerky, kopírují otce, vzory z rodiny… Mě by zajímalo i, kdy se mladý osamostatnil od rodičů. Jestli bez nich žil i před dítětem. Protože to by musela být asi docela těžká rána, kdyby rozmazlenec od maminky, co doma nic nemusí, najednou spadl do vlastní domácnosti rovnou i s mimčem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.9.19 03:41

Edit: vloženo 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 07:29

@Calendulka jeho otec je to samé…ale řídím domácnost já, nedokáže si namazat ani rohlík, natož mě nekdy udělat snídani(aspon) nehrozí…jediné co udela, vysává(jednou za čas) a mysli si, ze je uklizeno…už ani nepamatuju, kdy myl nádobí…prochazky žádný, jen sme spolu venku, když jedeme k rodičům…

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
9.9.19 07:34
@Anonymní píše:
@Calendulka jeho otec je to samé…ale řídím domácnost já, nedokáže si namazat ani rohlík, natož mě nekdy udělat snídani(aspon) nehrozí…jediné co udela, vysává(jednou za čas) a mysli si, ze je uklizeno…už ani nepamatuju, kdy myl nádobí…prochazky žádný, jen sme spolu venku, když jedeme k rodičům…

Co ho nenaučíš, to umět nebude.
Kup si knihu Jak žít a nezbláznit se a S. O. S. od Lidmily Pekařové. Jsou tam tipy na to, jak zvládnout dospělé děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.19 07:44

@Černá vdova přitom driv…myl nádobí, vytrel…uklidil…teď…je rad ze leží a společný aktivity nemame absolutně žádný…(čumět na TV,) když sem mu tohle řekla, odpověděl mi, ze se víc bude starat a pomáhat my a ty aktivity budeme dělat…jen sliby…

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
9.9.19 07:57
@Anonymní píše:
@Černá vdova přitom driv…myl nádobí, vytrel…uklidil…teď…je rad ze leží a společný aktivity nemame absolutně žádný…(čumět na TV,) když sem mu tohle řekla, odpověděl mi, ze se víc bude starat a pomáhat my a ty aktivity budeme dělat…jen sliby…

V těch knihách jsou dobré tipy na to, jak to změnit.
Chápu, že je někdo unavený z práce, ale Ty taky nejsi zrovna na relaxační dovolené, měli byste se nějak domluvit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.19 08:44

@Černá vdova radši si dojdu do nějaké poradny, potřebuju si o tom pokecat a potřebuju nějaký rady, zda je tohle normální…včera večer sem si o tom snim chtěla promluvit, a po jeho větě:zase do mě jedeš? Budeš pořád hrotit? a vyčetl mi, že utrácím za jídlo, když jdu s holkama ven, jsou to moje peníze, já si s nima mužů dělat co chci..hádka skončila tak, že si vzal perinu a šel do obýváku…jestli se dnes po příchodu z práce zachová stejně, zítra s malou odjizdime..na tohle už fakt nemám…ohledně sexu…ze mě nerespektuje…ze spolu nespime a jeho odpověď; a ty semnou spíš hm? Ani picu, tak se sklidni a nic na mě nerozjížděj :zed: :zed: :zed: :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
106944
9.9.19 09:24
@Anonymní píše:
@Černá vdova radši si dojdu do nějaké poradny, potřebuju si o tom pokecat a potřebuju nějaký rady, zda je tohle normální…včera večer sem si o tom snim chtěla promluvit, a po jeho větě:zase do mě jedeš? Budeš pořád hrotit? a vyčetl mi, že utrácím za jídlo, když jdu s holkama ven, jsou to moje peníze, já si s nima mužů dělat co chci..hádka skončila tak, že si vzal perinu a šel do obýváku…jestli se dnes po příchodu z práce zachová stejně, zítra s malou odjizdime..na tohle už fakt nemám…ohledně sexu…ze mě nerespektuje…ze spolu nespime a jeho odpověď; a ty semnou spíš hm? Ani picu, tak se sklidni a nic na mě nerozjížděj :zed: :zed: :zed: :zed: :cert:

Bude kapku omezený podle těch výrazu… asi není co řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.9.19 09:53
@Anonymní píše:
@Černá vdova radši si dojdu do nějaké poradny, potřebuju si o tom pokecat a potřebuju nějaký rady, zda je tohle normální…včera večer sem si o tom snim chtěla promluvit, a po jeho větě:zase do mě jedeš? Budeš pořád hrotit? a vyčetl mi, že utrácím za jídlo, když jdu s holkama ven, jsou to moje peníze, já si s nima mužů dělat co chci..hádka skončila tak, že si vzal perinu a šel do obýváku…jestli se dnes po příchodu z práce zachová stejně, zítra s malou odjizdime..na tohle už fakt nemám…ohledně sexu…ze mě nerespektuje…ze spolu nespime a jeho odpověď; a ty semnou spíš hm? Ani picu, tak se sklidni a nic na mě nerozjížděj :zed: :zed: :zed: :zed: :cert:

Tohohle sprostaka resis? To musi byt trouba. Urcite vam bude lip bez nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
9.9.19 09:56
@Anonymní píše:

Zvládneš být s dcerou sama? Pán je zřejmě natolik nevyzrálý, že na roli otce prostě nemá.
Přece ho nebudeš vychovávat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.19 10:12

@Venetia není omezený, nic mu nezakazuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.19 10:25

@Černá vdova starám se o ní vlastně jen ja, on ji obcas pohlídá, když někam potrebuju..takže se o ní starám sama, jen si budu muset najít práci a hlídání

• Citovat
  • Upravit
29350
9.9.19 10:28
@Anonymní píše:
@Venetia není omezený, nic mu nezakazuji

on je omezený, ne že ho ty omezuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 10:31