Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21581
28.8.13 10:39
Ne, dotyčná v podstatě nemá kde bydlet, jak sama píše.
@Anonymní píše:
Je to ještě slozitejsí nechci tady z určitého duvodu jen vím, že pak nemám kam jít a pritel si nemyslím, že by byl z tech co by byl na rodinný život pripraven a nechci aby to odnášel syn a dcerka.
  • načítám...
21581
28.8.13 10:41

@eva valoi No právě „přežije“ - super perspektiva :palec:

• načítám...
28.8.13 10:41
@kate02 píše:
Ale ona píše, že je v bytě, kterej není její (to já taky, prostě nájem, no :-) ), ne, že je přítele… ;) Takže pokud by se zachovala tak, jak je podle mě správný, zůstala by v tom bytě sama se dvěma dětma a dítě by dala k adopci. Bude na tom stejně jako teď, vlastně líp, bez blbce, kterej se sbalí a odejde, kdy ho napadane…

No ja som to pochopila tak, ze byt plati priatel, ze ona na najom nema, tak aj keby jej ten byt „prenechal“ tak si nepomoze.

To dieta k adopcii… vies, ja byt v jej situacii by som porodene dieta z ruky nedala. Fakt nie. Pre mna by bol potrat schodnejsi. A to aj napriek tomu, ze by mi nevadilo adoptovat k mojim dvom detom nejake dalsie, ktore nemalo tolko stastia.

• načítám...
515
28.8.13 10:43
@Bábi Zlopočasná píše:
No ja som to pochopila tak, ze byt plati priatel, ze ona na najom nema, tak aj keby jej ten byt „prenechal“ tak si nepomoze.To dieta k adopcii… vies, ja byt v jej situacii by som porodene dieta z ruky nedala. Fakt nie. Pre mna by bol potrat schodnejsi. A to aj napriek tomu, ze by mi nevadilo adoptovat k mojim dvom detom nejake dalsie, ktore nemalo tolko stastia.
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
29577
28.8.13 10:44
@eva valoi píše:
@tessa2323 I kdyby žila rok, dva v azylovém domě, kde mimochodem to vůbec nevypadá nijak hrůzostrašně, tak není nikde dané, že za pěl let nebude naprosto někde jinde. Ono hodně záleží na každém člověku. Bude to mít těžší, to nepochybně. S odpovědným a finančně zajištěným manželem je to snazší.
Nemusí si to dítě nechávat, bohužel má ze zákona „právo“ se ho zbavit. A v prdeli může být klidně dál, protože kromě té materiální bídy se bude plácat ještě v bídě morální.

a to by mě zajímalo, kde ASI za těch 5 let bude.
Podle mě ve stejné prd*li, jako tedˇ.
Myslíš, že ne? Znám případ jedné takové zoufalky, co si to třetí nechala, chlap je vyhodil z bytu, ona se potloukala těhotná s dětmi, kde se dalo. Žila jak se dalo. Azyl jí nikdo neposkytl, na ten se občas musí čekat. A víš, jak to dopadlo? Dětí jií jednoho dne ze školky a školy odvezla beze slova vysvětlení sociálka a při porodu jí rovnou odebrali to dítě. Ona dodnes ani neví, co se jí narodilo. Starší děti jí soud vzal a umístitl do pěstounské péče. Každé jinam. A dnes jsem svědkem toho, jak na fb jí vlastní děti vyhrožují smrtí, píší jí, jak j´ji nenávidí, protože se o ně nedokázala postarat.
Ona tenkrát ale neměla jak, v jak zoufalé situaci byla, bez pomoci rodiny a partnera.
Mě ty vaše písmenka o tom, jak stát pomůže a jak to všechno jde hladce přivádí k smíchu.
Zkuste se někdy samy zeptat těch mamin, co mají za sebou tohle a podobné, JAK TO OPRAVDU JDE, zůstat sama na tolik dětí bez prostředků…

• načítám...
56334
28.8.13 10:44
@kate02 píše:
Znova píšu, že mi přijde paradoxní situace, kdy se víc odsoudí to, že se ženská rozhodne dítě donosit a pak mu dát šanci na normální život s někým jiným, ale potrat je pvoažovanej za to jediný správný rozhodnutí… :nevim:

prosim Te, nahradni matka. to je utopie. na to musim mit povahu a zachranitelsky komplex.

• načítám...
14809
28.8.13 10:45

@verulenka A jaká perspektiva je lepší? Že nepřežije? Ona má reálnou šanci přežít, nebude to pravděpodobně na vyskakování si, ale úplná bída to zas taky být nemusí.

• načítám...
515
28.8.13 10:45
@verulenka píše:
@eva valoi No právě „přežije“ - super perspektiva :palec:

Pokud tady snizujes přežití jako takové, tak to už je opravdu konec.

• načítám...
56334
28.8.13 10:47

Jo, ono mist v jidelne je. a podnajem bude platit sama. zenske, jste tak naivni nebo co to je? neumite pocitat?
navic tezko se vypracujes se 3 detma. a promin, ale 3 roky v bide, to je dost.
123, napis konkretni reseni, ne jen reci musis. to jsou kecy.
mam nadstandartni plat, misto a je to sakra tezke. s detma bych se tam nedostala, bez vzdelani. jsem realistka. naivnich holek, co jen rodi a reknou si, ze to nejak dopadne, tech je.
navic chudaci deti.

• načítám...
56334
28.8.13 10:49
@123l píše:
Pokud tady snizujes přežití jako takové, tak to už je opravdu konec.

snizujes preziti- veta z prirucky katechismu…
nejsme ve valce, v konfliktu. nehraje se o preziti.
kdyz jsme u toho, co jsi prezila TY?
no, jsem asi blba realistka, jedu s detma na kolo. a asi jim reknu, at jsou radi, ze bych taky mohla jsem rodit sourozence a sedet doma…

• načítám...
56334
28.8.13 10:50

A kdyz jsme u toho, horsi nez potrat je lidska blbost, treba. jakykoliv fanatismus.

• načítám...
14809
28.8.13 10:50

Dobrá tedy, ať je po vašem. Zakladatelka se nakonec rozhodne stejně podle svého a já se tu nemám čas hádat o každý detail.
To, co jsem napsala, byla jedna z možností, existují i další alternativy. Potrat je ale ta nejhorší, protože tam skutečně není jiná perspektiva než nepřežití.

• načítám...
17014
28.8.13 11:03
@Mišmiš píše:
A mimochodem kdyz ma zakladatelka volnych 5tis na potrat opravdu je na tom tak spatne?!! Jen uvaha, pokud je schopna bez problemu dat 5tis tak nebude schopna dat tech samych 5tis na vybavu?
:roll: výbava za 5t a tím to končí, dál dítě nestojí až do dospělosti ani ká. :roll:
  • načítám...
914
28.8.13 11:12

Araw-Tak si říkám za co já furt utrácím peníze pro malýho, když stačí max.5 tisíc na výbavu… Nevím kde některý ženský žijou, že jsou schopný tohle napsat… Nehledě na to, že zakl. psala že nemá ani těch 5 tisíc, psala že si je bude muset našetřit

• načítám...
26093
28.8.13 11:17
@araw píše: :roll: výbava za 5t a tím to končí, dál dítě nestojí až do dospělosti ani ká. :roll:

:mrgreen: to mě taky pobavilo… Spíš je škoda, že těch 5 tisíc neonvestovala třeba do Mireny, no…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100