Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
56103
28.8.13 16:43
@verulenka píše:
@jkra Není problém, stačí jen chtít a obklopit se těmi správnými lidmi :mrgreen:

nojo, ze mi to nedoslo. asi to bude tim. vsechny, kteri me obklopuji, odeslu pryc. ocividne nejsou Ti pravi:)

• načítám...
6453
28.8.13 16:43

Nemam narok na nazor pokud tedy mam chlapa za zady, rodinu a zazemi?+ vlastne nemam navrh jak zakladatelka ma resit jeji zpackany zivot…

• načítám...
30408
28.8.13 16:45

@Bábi Zlopočasná Tak snad je člověk v takové situaci dost svéprávný na to, aby si nějaké možnosti milostivě zjistil, ne? Co se tady po nás chce - pořád dokola, hlavně konkrétně - každá z nás se stará o své rodiny, abychom se nedostaly do srabu a máme teď ještě hledat někomu azyl a brigádu??Já vím, co bych JÁ dělala konkrétně:velmi bych se divila, že jsem otěhotněla přes Mirenu a pak bychom s manželem ke třem dětem vychovali holt čtvrté. Jestli to někdo předem neřeší, pak bude nutné, aby se staral taky trochu sám.

• načítám...
28.8.13 16:46

@Mišmiš nazor mat mozes, ale bez navrhu co dalej… diskusia je tu (podla mna) pre to, aby sme vymysleli co dalej. Pretoze nevidno smer akym sa vydat v pripade ponechania tretieho dietata, ostava uz len moznost neponechat si ho :nevim: Ja si myslim ze moznost nechat si dieta bola zvazena ako prva.. :nevim:

• načítám...
56103
28.8.13 16:46
@Mišmiš píše:
Nemam narok na nazor pokud tedy mam chlapa za zady, rodinu a zazemi?+ vlastne nemam navrh jak zakladatelka ma resit jeji zpackany zivot…

hele mas narok. ale konkretne taky nic nenapises? jen nasetrit?
zvlastni, jak jste lehce vztahovacne, bojovnice za zivot..
ne, nechci byt kousava, ale proc nektera nenapisete konkretni postup?

• načítám...
914
28.8.13 16:49
@verulenka píše:
@jkra Není problém, stačí jen chtít a obklopit se těmi správnými lidmi :mrgreen:

A mít úsměv na tváři. Aneb s úsměvem jde všechno líp. Nebo znám taky -Když se chce všechno jde :-D :-D není nad dobrou radu…

• načítám...
6453
28.8.13 16:49
@hanka.br. píše:
@Bábi Zlopočasná Tak snad je člověk v takové situaci dost svéprávný na to, aby si nějaké možnosti milostivě zjistil, ne? Co se tady po nás chce - pořád dokola, hlavně konkrétně - každá z nás se stará o své rodiny, abychom se nedostaly do srabu a máme teď ještě hledat někomu azyl a brigádu??Já vím, co bych JÁ dělala konkrétně:velmi bych se divila, že jsem otěhotněla přes Mirenu a pak bychom s manželem ke třem dětem vychovali holt čtvrté. Jestli to někdo předem neřeší, pak bude nutné, aby se staral taky trochu sám.
:palec:
  • načítám...
56103
28.8.13 16:50
@hanka.br. píše:
@Bábi Zlopočasná Tak snad je člověk v takové situaci dost svéprávný na to, aby si nějaké možnosti milostivě zjistil, ne? Co se tady po nás chce - pořád dokola, hlavně konkrétně - každá z nás se stará o své rodiny, abychom se nedostaly do srabu a máme teď ještě hledat někomu azyl a brigádu??Já vím, co bych JÁ dělala konkrétně:velmi bych se divila, že jsem otěhotněla přes Mirenu a pak bychom s manželem ke třem dětem vychovali holt čtvrté. Jestli to někdo předem neřeší, pak bude nutné, aby se staral taky trochu sám.

ALE ja nechci, abyste ji pomahaly. ale
nepisete nic ve smyslo dostudovat, najit jine bydleni atd.
jen reci spravni lide ( myslim 123.)
pro zakladatelku je rozumne reseni potrat. a rozhodne jako nekdo nepisu, ze doktor je hrozny.

• načítám...
14809
28.8.13 16:50

Není to porád dokola? Jak u blbejch na dvorku. Koukám, že zakladatelka tu není, tak asi má, co lepšího na práci.
Přála bych jí, aby v sobě našla sílu dítě přijmout a postarat se. Ale asi se, chuděra, rozhodla jinak.
Pokud by ses zakladatelko přeci jen chtěla pokusit dítě donosit, tak zkus zavolat na toto číslo, zde na těchto stránkách: http://linkapomoci.cz/?a=1. Je to zdarma, možná najdete východisko z tvé situace. A jistě tě nikdo neodsoudí, jsou tam profesionálové.
Sama bych ti mohla nabídnout nějakou pomoc, ale nevím odkud jsi a co bys konkrétně potřebovala, tak když tak napiš do sz.

• načítám...
28.8.13 16:51
@hanka.br. píše:

Ona sa stara sama o seba a svoje deti. To jej „postaraj sa sama“ skoncilo rozhodnutim pre potrat. Lenze vy hovorite nie, potrat je spatne riesenie. Dalsi navrh je adopcia. To ona nezvladne. Mozno psychicky, ja dost verim tomu ze ani fyzicky. Dalsi navrh? Nechaj si dieta a postaraj sa. No jo, lenze ona sa vie postarat len tak, ze sa rozhodne pre potrat. Inu moznost nevidi. Preto ak „lobujete“ za nechat si dieta, bolo by fer aspon ukazat smer, ktorym by sa mala pustit, aby sa dokazala postarat.

Neviem ci som to napisala zrozumitelne. Pride mi nefer ked jej zavrhnete jedine riesenie ktore ona dokaze vymysliet, poradit jej, nech vymysli nieco ine a odist s pocitom dobre vykonanej prace.

• načítám...
56103
28.8.13 16:53
@eva valoi píše:
Není to porád dokola? Jak u blbejch na dvorku. Koukám, že zakladatelka tu není, tak asi má, co lepšího na práci.
Přála bych jí, aby v sobě našla sílu dítě přijmout a postarat se. Ale asi se, chuděra, rozhodla jinak.
Pokud by ses zakladatelko přeci jen chtěla pokusit dítě donosit, tak zkus zavolat na toto číslo, zde na těchto stránkách: http://linkapomoci.cz/?a=1. Je to zdarma, možná najdete východisko z tvé situace. A jistě tě nikdo neodsoudí, jsou tam profesionálové.
Sama bych ti mohla nabídnout nějakou pomoc, ale nevím odkud jsi a co bys konkrétně potřebovala, tak když tak napiš do sz.

chudera, vyborne.
paneboze…pokud bys chtela preci jen…

• načítám...
14809
28.8.13 16:54

@jkra

• načítám...
28.8.13 16:57

@eva valoi konecne rada ktorej sa moze chytit miesto „tak rozmyslaj lepsie“ :palec:
Vies, ja si myslim ze ked je clovek v situacii ako zakladatelka, a uz je rozhodnuta urobit nieco co nechce, a odklada to ako len moze, tak nic lepsie ako uz vymyslela nevymysli. A preto potrebuje aby jej niekto ukazal KONKRETNE moznosti, lebo zo vseobecnych reci „nejako sa to zvladne“ sa to nejako zvladne len tym potratom.

• načítám...
6453
28.8.13 16:59
@jkra píše:
hele mas narok. ale konkretne taky nic nenapises? jen nasetrit?
zvlastni, jak jste lehce vztahovacne, bojovnice za zivot..
ne, nechci byt kousava, ale proc nektera nenapisete konkretni postup?

Protoze nic jineho nez nasetrit nebo potrat poradit nelze
Protoze ja potrat radit nechci tak radim to setreni a protoze nemam absolutne zadnou zkusenost s urady, davkami, azylakem tak ani nic jineho radit nemuzu abych neplkala kraviny
Skupina „dej to pryc“ to ma jednoduche-konkretni postup je zrejmy. Proc by jsem ja jako zastance ditete mela znat konretni postupy a rady jak se vyhrabat ze socialniho dna?! Navic zakladatelku neznam. To musi vedet zakladatelka po zjisteni VSECH jejich moznosti. Nikdo ji tady konkretni postup nenapise-leda by zakladatelka napsala v jakem bydli meste. Pak teoreticky by se ji ozvala socialni pracovnice (nebo zamestnanec azylaku, nevim neorientuje se v tomto prostredi) a ta by ji asi konkretni postup navrhla. Ode me to fakt ale cekat nelze ne?!!

• načítám...
56103
28.8.13 17:06

Holky, a vazne myslite, ze najednou nasetri? kdyz nema ani na potrat?
vazne myslite, ze kdyz uz ted je na tom blbe, da to sama se 3 detma?
to preci nemyslite vazne..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí