Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14809
28.8.13 20:28

@hanka.br. Pěkný večer přeji.

• načítám...
59394
28.8.13 20:43

@christiania tak s tim nesouhlasim, přece každý si minimálně zčásti může za to v jaké je situaci nebo snad ne? kdo je tím vinen? zakladatelka je v v situaci co jí nikdo nezávidí, ale proč? Má dvě děti, a každé s jiným a ted čeká další, tak třeba nevhodní partneři? Když vim že ted těhotná být nechci nebo nemůžu tak se chránim tak aby se to nestalo, to že partner nestojí za nic sama píše že je od začátku tak proč s nim zůstává ve vztahu? takže někdo jiný by ze vztahu rychle vycouval a ted by nemusel řešit potrat takže si myslim že si za situaci může. ted nezbývá než se všemu postavit a začít to řešit ale ne jen jednu věc ale prostě kompletně ;)

• načítám...
152
28.8.13 20:50

@Markéta80 mas naprostou pravdu ve vsem co pises. i presto ale…ja nevim. nektere veci jsou nevyzpitatelne. obcas clovek jako kdyby na svuj zivot jenom koukal zvenci a zivot jako by se zil sam. za vsechny jednotlivosti sice zakladatelka muze…ke vsemu se da dohledat pricina. ale kdyz se to veme jako celek je zakladatelka vlastne docela obet. nemuze za to. nevim jestli je zrozumitelne co chci rict. =)

• načítám...
59394
28.8.13 21:09

@christiania třeba neni silná osobnost a každý jí využívá tak ted třeba prozře a začne jednat at už netrpí s debilem, at dětem zajistí lepší bydlení a život a i pro sebe klid ;). každý má něco, já neměla štastné dětství, takhle zpětně když to vidim :jazyk:, když jsme šla do 1 třídy taky super, no v pak jsme začla chodit s budoucim manželem a doma jsme doostala na výběr bud oni a žít v baráku nebo on a at táhnu. tak z baráku jsme šli do garsonky vždy je na výběr a nikdy se neví jak to dopadne, mě bylo 19, manželovi 18 :mrgreen: takže vztah mohl i klidně dopadnout jinak a zůstala bych úplně sama a musela bych to nějak zvládnout ale pokud člověk občas i nezariskuje tak nic nezíská. Ano žila bych v baráku, psychicky vydeptaná, ted max tak troska :jazyk: sama ale to jsme samozřejmě v 19 nevěděla. To jsme jen věděla že bud zůstanu a rozejdeme se nebo půjdeme bydlet sami, manžel v té době studující :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
28.8.13 22:35
@tessa2323 píše:
Zakladatelko je mi moc líto v jaké seš situaci. A ten tvůj, teď tedy už bývalý přítel, by zasloužil přes tlamu. Udělat dítě to jo, ale starat se… Škoda mluvit, je to hajzl. Doktor má svatou pravdu, mysli na ty dva drobky co máš doma a snaž se aby měli hezké dětství. Jak už jsem psala, moc, moc ti držím palečky a myslím na tebe

Moc dekuji :srdce:

• Upravit
Anonymní
28.8.13 22:57

Bohužel já jsem také nemela vůbec stastné detstí, abych uvedla věc na pravou míru dve deti, které má jsou s jedním mužem, který nás po 12 letetch opustil ze dne na den z plne fungujícího vztahu dcerce bylo 8 mesícu nenechal nám vůbec nic, když odešel byla jsem mesíc bez penez do další materské, jelikož celou dobu chodila k nemu na ucet a on mi při dochodu nedal ani kačku..ano mela jsem kamarádky od kterých jsem dostala stravenky sem tam něco pro malou a muž?? Ten do dnešního dne na nás kašle…potkala jsem současného přítele odešel, pak se vrátil vse bylo dobře a je to asi 3 tydny co se sebral znovu a sel z níčeho nic a mezitím co byl pryč jsem zjistila, že jsem tehotná ted už to zpet nevemu, ale on díte nechce pry se nedokáže postarat a už vůbec ne o ty dve co mám, jeho rodiče ho podporují pry správna volba potrat a mé rodiče!! Mamka je pracujíící člověk do rána do noci sama je v podnájmu ještě s bráchou a přítelem m 1+1 a táta ani vlastní bydlení nemá. Nemám kam jít ano musím se postavit na vlastní nohy, sehnat bydlení, práci at zajistim sve dve deti, ale s 3 dítětem to nezvládnu opet budu doma uvazana bez hlídání, možnosti práce a třeba i bez alimentu, jelikož otec tohoto dítěte je nehardí ani na to své první a to je má soudne dané. Rekl mi to dnes narovinu, že díte nechce at to dám pryč, že bych skončila na ulici s takovým člověkem už nechci nic mít, ale to nenarozené díte si nemohu nechat i presto, že bych tak moc chtěla, jelikož já jsem byla vždy proti potratum ted už vím jaká beznadej je v takové situaci dokonce jsem na zdravotní škole potrat vídela na videu a vždy jsem říkala, že nikdy… :(

• Upravit
Anonymní
28.8.13 23:00

Vůbec se tady nechci ospravedlňovat, jelikož následky jak psychické si ponesu sama a možná si to budu i do komce života vyčítat sama, že jsem to dovolila, ale není to rozhodnutí na pár mesícu je to na zbytek života a už ted je složité se dvěma detma najít partnera, který by je prijal :( vím o čem mluvím jsem ze 4 deti a má mamka nemá nic a všichni jsme celé detství trepeli to já pro své deti nechci :( vím, že jim moc nemohu dát, ale alespoň to málo co jde by už ani pak nešlo :,(

• Upravit
59394
28.8.13 23:06
@Anonymní píše:
Bohužel já jsem také nemela vůbec stastné detstí, abych uvedla věc na pravou míru dve deti, které má jsou s jedním mužem, který nás po 12 letetch opustil ze dne na den z plne fungujícího vztahu dcerce bylo 8 mesícu nenechal nám vůbec nic, když odešel byla jsem mesíc bez penez do další materské, jelikož celou dobu chodila k nemu na ucet a on mi při dochodu nedal ani kačku..ano mela jsem kamarádky od kterých jsem dostala stravenky sem tam něco pro malou a muž?? Ten do dnešního dne na nás kašle…potkala jsem současného přítele odešel, pak se vrátil vse bylo dobře a je to asi 3 tydny co se sebral znovu a sel z níčeho nic a mezitím co byl pryč jsem zjistila, že jsem tehotná ted už to zpet nevemu, ale on díte nechce pry se nedokáže postarat a už vůbec ne o ty dve co mám, jeho rodiče ho podporují pry správna volba potrat a mé rodiče!! Mamka je pracujíící člověk do rána do noci sama je v podnájmu ještě s bráchou a přítelem m 1+1 a táta ani vlastní bydlení nemá. Nemám kam jít ano musím se postavit na vlastní nohy, sehnat bydlení, práci at zajistim sve dve deti, ale s 3 dítětem to nezvládnu opet budu doma uvazana bez hlídání, možnosti práce a třeba i bez alimentu, jelikož otec tohoto dítěte je nehardí ani na to své první a to je má soudne dané. Rekl mi to dnes narovinu, že díte nechce at to dám pryč, že bych skončila na ulici s takovým člověkem už nechci nic mít, ale to nenarozené díte si nemohu nechat i presto, že bych tak moc chtěla, jelikož já jsem byla vždy proti potratum ted už vím jaká beznadej je v takové situaci dokonce jsem na zdravotní škole potrat vídela na videu a vždy jsem říkala, že nikdy… :(

je mě to fakt líto :( a na potrat tě snad dá ne :jazyk: a fakt pryč od něj, no on i jeho rodinka fakt super :poblion: :poblion:. Zkus si najít nějaké bydlení, klidně něco menšího, nebo zkus zajít na sociálku třeba taky s něčim pomůžou a pak požádat o příspěvek na bydlení ;), ale jde to až 3 měsíce zpětně a snad malou za rok vezmou do školy a až seženeš práci tak to taky bude veselejší ;) je škoda že neni lepší řešení ale pokud sama víš že prostě finančně nic nezbyde tak mimčo neuživíš :?. hlavně jdi na ukončení co nejdřív, každý týden navíc bude ještě horší :jazyk:, snad přítel alespon přispěje :jazyk: :jazyk:

• načítám...
656
28.8.13 23:09

Jak píšeš, tak máš taky z dětství zkušenosti, které svým dětem nepřeješ. Vůbec se Ti nedivím. Přeju hodně štěstí, ať Ti vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
3359
28.8.13 23:44
@Anonymní píše:
Vůbec se tady nechci ospravedlňovat, jelikož následky jak psychické si ponesu sama a možná si to budu i do komce života vyčítat sama, že jsem to dovolila, ale není to rozhodnutí na pár mesícu je to na zbytek života a už ted je složité se dvěma detma najít partnera, který by je prijal :( vím o čem mluvím jsem ze 4 deti a má mamka nemá nic a všichni jsme celé detství trepeli to já pro své deti nechci :( vím, že jim moc nemohu dát, ale alespoň to málo co jde by už ani pak nešlo :,(

A sourozenci ti nemohou pomoct? Já bych svým pomohla, klidně i s bydlením, hlídáním :hug:. Přeji ti, ať se dobře rozhodneš a rozhodnutí ustojíš.

• načítám...
43032
29.8.13 05:58

A tak to vite, ze se daji tri deti zabezpecit praci - pokud mate dobre hlidane misto jako managerka v nadnarodni firme, nebo vlastni byt a vyraznou podporu rodiny. Ono jenom babicka ano/ne uz je celkem zasadni rozdil.

• načítám...
59394
29.8.13 08:47

Pokud si dobře pamatuju tak zakladatelka píše že je jí 25 let? Cca 2 roky je bez manžela a byli spolu 12 let? To spolu začli v 11 8o 8o

• načítám...
15404
29.8.13 08:49
@Markéta80 píše:
Pokud si dobře pamatuju tak zakladatelka píše že je jí 25 let? Cca 2 roky je bez manžela a byli spolu 12 let? To spolu začli v 11 8o 8o

taky mi to nějak nevychází :nevim:

• načítám...
59394
29.8.13 08:55

@dani24687 včera mě to hned nedocvaklo ale ráno mě to moc nevycházelo tedy pokud je jí 25 let :roll:

• načítám...
15404
29.8.13 08:58

@Markéta80 no to víš, ráno moudřejší večera

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky