Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
389
1.9.13 21:47
@Anonymní píše:
Přítel se me zeptal co bude po potratu a já mu řekla, že konec vztahu, že po tom vsem za rok a pul 3 dochody k rodicum, ignorace, a pak návraty a odchody mimochodem bude mu 26 let toho uz dost najednou obrátil, že si mám díte nechat myslím, že je to z jeho strany jen sobeckost abych neodešla a kde mám jistotu, že me nenecha jako už 3 krát a jako odešel od své první prítelkyne a dítěte. Myslím, že je ještě moc mlady ani jeho rodina nás nepodpoří řekli, že potrat z mé strany velmi rozumné, že je nezodpovedný…hodne mí to stezuje, ale verte chlapovu co odchází a prichází jako kdyby mel na každém míste jen prechodné bydlište a sám mi řekl, že ví, že me bude trapit, ze to má v povaze :( Bože je to tak težšké :( radeji bych aby to odešlo samo vím, že je to hnusné to napsat, ale jak by se mi ulevilo než jít a dobrovolne se tomu poddat :(
Zakladatelko, chápu tě, byla jsem v obdobné situaci, kdybys o to stála napiš mi sz, tuším čím procházíš.
  • načítám...
14809
1.9.13 21:59

Zakladatelko, to tě opravdu víc trápí fakt, že asi přijdeš o nezodpovědného partnera, než to, že usmrtíš počatý život? Z takových ženských je mi vážně úzko.

• načítám...
56107
1.9.13 22:04
@hanka.br. píše:
Anonymní, nechci být zlá, přítel je možná nezodpovědný, ale vyznívá to, jako že on je ten jediný nezodpovědný ve vašem vztahu.Na početí jste byli dva, na vztah jste byli dva, vy dva jste to dovedli až sem. Pořád své rozhodnutí omíláš jako jediné rozumné a správné. Chápu, že hlavně pro sebe, ale promiň, číst se to nedá. Tak to udělej, když musíš, ale už to neobhajuj.

ty jsi hyena.tak to necti.

• načítám...
56107
1.9.13 22:05
@eva valoi píše:
Zakladatelko, to tě opravdu víc trápí fakt, že asi přijdeš o nezodpovědného partnera, než to, že usmrtíš počatý život? Z takových ženských je mi vážně úzko.

ne. hyena je malo.me je uzko z Tebe…jsi spokojena? ty je budes zivit? ubytujes je u sebe?

• načítám...
14809
1.9.13 22:11

@jkra

• načítám...
becky87
1.9.13 22:11

Ja teda nechapu co se tady tolik stran resi. :nevim: Zakl. ocividne nema chlapa, co by se ne postaral, sama taky neni schopna se dalsi dite postarat.Jen by trpela ona a deti. Takze co porad mate? Nejlepsi reseni proste je jit na potrat.Nic jineho nejde.

• Upravit
Anonymní
1.9.13 22:13
@eva valoi píše:
Zakladatelko, to tě opravdu víc trápí fakt, že asi přijdeš o nezodpovědného partnera, než to, že usmrtíš počatý život? Z takových ženských je mi vážně úzko.

To me vůbec netrapí on není jistota jako mé deti a nechci se tu obhajovat chci se podelit jako hyena bych možná šla hned a nehledam tu lítost či něco podpbného jen psychickou podporu nemám nikoho kdo by mi ji dal a není to rozhodnutí na den, týdne, mesíc, rok, ale na celý život a nejsem už sama, ale mám zodpovednost za jiné životy. Je mi líto, že si někdo tady o me myslím, že ctím více přítele než to díte kdybych ctila jeho už je to dábno zamnou jak si přál, ale já na neho vůbec nekoukám jen mám deti, miluji deti a nikdy jsem se do této situace nechteka dostat a neospravedbuji se nemohu hormonální antikoncepci, nikdy jsem nemohla vím, že jsem si mohla dát telísko, které už jsem mela, ale jelikož jsem hodne krvácela nechala jsem si ho vyndat ANO byla to má nezodpovedmost, ale nebudu tady nikomu vykládat, že to bylo přes antikonecepci nebo, že jsem to nečekala a stalo se nejsem urcite jediná proto se s tím nemohu smířit, že jsem se do této situace musela dostat jen jsem chtěla podporu, ale chápu, že tady má z vetší části spíše negativní dopad a hold me tu spousta maminek odsoudí nejsem mladá jsem už ve veku kdy vím co chci a já to vím jen nemám možnosti a prostředky a veřte, že me to denne nenechá spát :oops:

• Upravit
56107
1.9.13 22:15
@Anonymní píše:
To me vůbec netrapí on není jistota jako mé deti a nechci se tu obhajovat chci se podelit jako hyena bych možná šla hned a nehledam tu lítost či něco podpbného jen psychickou podporu nemám nikoho kdo by mi ji dal a není to rozhodnutí na den, týdne, mesíc, rok, ale na celý život a nejsem už sama, ale mám zodpovednost za jiné životy. Je mi líto, že si někdo tady o me myslím, že ctím více přítele než to díte kdybych ctila jeho už je to dábno zamnou jak si přál, ale já na neho vůbec nekoukám jen mám deti, miluji deti a nikdy jsem se do této situace nechteka dostat a neospravedbuji se nemohu hormonální antikoncepci, nikdy jsem nemohla vím, že jsem si mohla dát telísko, které už jsem mela, ale jelikož jsem hodne krvácela nechala jsem si ho vyndat ANO byla to má nezodpovedmost, ale nebudu tady nikomu vykládat, že to bylo přes antikonecepci nebo, že jsem to nečekala a stalo se nejsem urcite jediná proto se s tím nemohu smířit, že jsem se do této situace musela dostat jen jsem chtěla podporu, ale chápu, že tady má z vetší části spíše negativní dopad a hold me tu spousta maminek odsoudí nejsem mladá jsem už ve veku kdy vím co chci a já to vím jen nemám možnosti a prostředky a veřte, že me to denne nenechá spát :oops:
@Anonymní píše:
To me vůbec netrapí on není jistota jako mé deti a nechci se tu obhajovat chci se podelit jako hyena bych možná šla hned a nehledam tu lítost či něco podpbného jen psychickou podporu nemám nikoho kdo by mi ji dal a není to rozhodnutí na den, týdne, mesíc, rok, ale na celý život a nejsem už sama, ale mám zodpovednost za jiné životy. Je mi líto, že si někdo tady o me myslím, že ctím více přítele než to díte kdybych ctila jeho už je to dábno zamnou jak si přál, ale já na neho vůbec nekoukám jen mám deti, miluji deti a nikdy jsem se do této situace nechteka dostat a neospravedbuji se nemohu hormonální antikoncepci, nikdy jsem nemohla vím, že jsem si mohla dát telísko, které už jsem mela, ale jelikož jsem hodne krvácela nechala jsem si ho vyndat ANO byla to má nezodpovedmost, ale nebudu tady nikomu vykládat, že to bylo přes antikonecepci nebo, že jsem to nečekala a stalo se nejsem urcite jediná proto se s tím nemohu smířit, že jsem se do této situace musela dostat jen jsem chtěla podporu, ale chápu, že tady má z vetší části spíše negativní dopad a hold me tu spousta maminek odsoudí nejsem mladá jsem už ve veku kdy vím co chci a já to vím jen nemám možnosti a prostředky a veřte, že me to denne nenechá spát :oops:

netrap se. delas to co musis.ono se to radi.

• načítám...
169
1.9.13 22:15
@blorchi píše:
to srdicko ji decko nenakrmi.Zakla. udelej pdole sebe.Ja bych v tvem pripade sla na potrat, vyhodila toho chlapa co nesnasi deti. Zkusila se poohlidnout detem po bydleni a po case si nasla normalniho chlapa. :mavam:

souhlasim s kazdou vetou

• načítám...
14809
1.9.13 22:26
@Anonymní píše:

Zakladatelko, pravděpodobně půjdeš na potrat, přesto vždycky existuje i ta druhá možnost. Nebudu ti psát, aby ses netrápila atd. Považuji za přirozené se nad potratem trápit, než netrápit. Máš pravdu, že je to rozhodnutí na celý život, rozhodnutí definitivní.
Zavolej zítra na to číslo, které jsem ti psala, jistě najdete východisko z tvé situace. Potrat ti nemohu doporučit, už jen poslat někoho na potrat se neslučuje s mým svědomím.

• načítám...
56107
1.9.13 22:34
@eva valoi píše:
Zakladatelko, pravděpodobně půjdeš na potrat, přesto vždycky existuje i ta druhá možnost. Nebudu ti psát, aby ses netrápila atd. Považuji za přirozené se nad potratem trápit, než netrápit. Máš pravdu, že je to rozhodnutí na celý život, rozhodnutí definitivní.
Zavolej zítra na to číslo, které jsem ti psala, jistě najdete východisko z tvé situace. Potrat ti nemohu doporučit, už jen poslat někoho na potrat se neslučuje s mým svědomím.

jsi mrcha.zla.jsi spokojena? o tve svedomi tu nejde.

• načítám...
14809
1.9.13 22:35

@jkra

• načítám...
30408
1.9.13 22:35

@jkra Co kdybys šla vybíjet svoji agresivitu a nevychovanost někam k popelnicím a nechala slušný lidi diskutovat?

• načítám...
13714
1.9.13 22:40
@jkra píše:
jsi mrcha.zla.jsi spokojena? o tve svedomi tu nejde.
ňákej chabrus na nervy, ne? :mrgreen:
  • načítám...
56107
1.9.13 22:42
@hanka.br. píše:
@jkra Co kdybys šla vybíjet svoji agresivitu a nevychovanost někam k popelnicím a nechala slušný lidi diskutovat?

no jiste. a co delatevy? otacite nozem v rane.ach jo. zakladatelko jdi na potrat.ten chlap te nepodrzi.mas deti ktere potrebuji mamu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100