Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5631
29.8.13 09:11

Těch 12 let mne teda taky zarazilo. :think: Diskuzi sleduju, ačkoliv mně @berry4 zapomněla odpovědět, jak lze „napravit potrat“.
Smysl v diskuzi nevidím, zakladatelka na mne působí tak, že se k potratu upnula jako k jedinému možnému a nejlepšímu (pro koho?) řešení.
Také si myslím, že v naší zemi sociální politika funguje a že děti se neodebírají jen tak.

• načítám...
29577
29.8.13 09:40

@Alichi a k čemu tohle rozebírání? Myslím, že je jasné, že v situaci zakladatelky je to momentálně „nejvhodnější“ řešení.

• načítám...
59394
29.8.13 10:06

@dani24687 :mrgreen: :mrgreen: já o tom teda přemýšlela pozdě večer ale už jsme nechtěla zase zapínat počítač :mrgreen:, třeba se zakladatelka upsala 8)

• načítám...
Anonymní
29.8.13 21:53
@Markéta80 píše:
Pokud si dobře pamatuju tak zakladatelka píše že je jí 25 let? Cca 2 roky je bez manžela a byli spolu 12 let? To spolu začli v 11 8o 8o

Ani nevím, že nekde uvádím, že mi je 25 let vůbec ne je mi 29let.Syna jsem mela v 17 letetch..

• Upravit
14809
29.8.13 22:01

Zakladatelko, nepřehodnotila jsi své rozhodnutí? Nezkoušela jsi třeba zavolat na tu linku?

• načítám...
59394
29.8.13 23:27
@Anonymní píše:
Ani nevím, že nekde uvádím, že mi je 25 let vůbec ne je mi 29let.Syna jsem mela v 17 letetch..

tak to beru zpět, tak jste spolu byli od 15? Ono je to ted vlastně jedno :? tak to starší dítě už je poměrně veliké, já měla nějak zafixováno že obě děti jsou hodně malé :oops:

• načítám...
Anonymní
1.9.13 09:45
@Markéta80 píše:
tak to beru zpět, tak jste spolu byli od 15? Ono je to ted vlastně jedno :? tak to starší dítě už je poměrně veliké, já měla nějak zafixováno že obě děti jsou hodně malé :oops:

Klukovi je 12 let, dcerce 2 roky ano od 15 let. Pokud bych byla v situaci, že mám kde s dětmi být, nezustanu na to sama, bude někdo kdo mi pomuze a financne to utahla, tak bych nikdy tento zákrok nepodtoupila.Ale nemáme bydlení, nemám hlídání pro deti, materskou bych mela 4000kč a 4000kč vyzivné, jelikož otec tohoto nenarizeného neplatí ani na díte, které má. Po materské skoro ve 34 letech bych složite hleddala práci, když nemám jakoukoliv praxi a nepracovala jsem a dnes ani maturita nic neznamená pokud nejsou známí. A neodnášela bych to ani já jako ty deti.Ono si nechat díte za každou cenu a pak jim nemít co dát není zrovna dobrá vyhlídka do budoucna.Vim,6e toto royhodnut9 mus9m učinit jen j8 sama, ale jsou lidi okolo me co ynaj9 mou situaci a u6 od provni chvile co jsem se s nimi o toto podelila podporuj9 ve variante nenechat si to, jelikoz vedi jak na tom jsme. :(

• Upravit
56089
1.9.13 09:53
@Anonymní píše:
Klukovi je 12 let, dcerce 2 roky ano od 15 let. Pokud bych byla v situaci, že mám kde s dětmi být, nezustanu na to sama, bude někdo kdo mi pomuze a financne to utahla, tak bych nikdy tento zákrok nepodtoupila.Ale nemáme bydlení, nemám hlídání pro deti, materskou bych mela 4000kč a 4000kč vyzivné, jelikož otec tohoto nenarizeného neplatí ani na díte, které má. Po materské skoro ve 34 letech bych složite hleddala práci, když nemám jakoukoliv praxi a nepracovala jsem a dnes ani maturita nic neznamená pokud nejsou známí. A neodnášela bych to ani já jako ty deti.Ono si nechat díte za každou cenu a pak jim nemít co dát není zrovna dobrá vyhlídka do budoucna.Vim,6e toto royhodnut9 mus9m učinit jen j8 sama, ale jsou lidi okolo me co ynaj9 mou situaci a u6 od provni chvile co jsem se s nimi o toto podelila podporuj9 ve variante nenechat si to, jelikoz vedi jak na tom jsme. :(

netrap se. ono se od kompu dobre radi. mas dve deti, zamer se na to mis slusny zivot s nimi.

• načítám...
30408
1.9.13 10:39
@Anonymní píše:
Klukovi je 12 let, dcerce 2 roky ano od 15 let. Pokud bych byla v situaci, že mám kde s dětmi být, nezustanu na to sama, bude někdo kdo mi pomuze a financne to utahla, tak bych nikdy tento zákrok nepodtoupila.Ale nemáme bydlení, nemám hlídání pro deti, materskou bych mela 4000kč a 4000kč vyzivné, jelikož otec tohoto nenarizeného neplatí ani na díte, které má. Po materské skoro ve 34 letech bych složite hleddala práci, když nemám jakoukoliv praxi a nepracovala jsem a dnes ani maturita nic neznamená pokud nejsou známí. A neodnášela bych to ani já jako ty deti.Ono si nechat díte za každou cenu a pak jim nemít co dát není zrovna dobrá vyhlídka do budoucna.Vim,6e toto royhodnut9 mus9m učinit jen j8 sama, ale jsou lidi okolo me co ynaj9 mou situaci a u6 od provni chvile co jsem se s nimi o toto podelila podporuj9 ve variante nenechat si to, jelikoz vedi jak na tom jsme. :(

Tak snad si z toho vezmou ponaučení aspoň ti, co mají pocit, že mít děti hodně brzy je ohromná výhoda a že pracovat na své budoucnosti je zbytečný.

• načítám...
914
1.9.13 12:03
@hanka.br. píše:
Tak snad si z toho vezmou ponaučení aspoň ti, co mají pocit, že mít děti hodně brzy je ohromná výhoda a že pracovat na své budoucnosti je zbytečný.

Tak všechno je to otázka peněz že. Pokud ty peníze na to mít mimi jsou, tak může mít dítě i mladá holka. A na své budoucnosti může pracovat i s dítětem. Ale jak říkám vše je otázka peněz.

• načítám...
59394
1.9.13 12:49
@Anonymní píše:

je mě to fakt líto :?, to je blbý že ani na mateřskou nárok nemáš :? hlavně jdi co nejdřív každý týden navíc bude horší :?

• načítám...
Anonymní
1.9.13 20:15
@Markéta80 píše:
je mě to fakt líto :?, to je blbý že ani na mateřskou nárok nemáš :? hlavně jdi co nejdřív každý týden navíc bude horší :?

Dekuji já vím, ale nebudu lhát jak je te složité :( jak bych ráda ještě cas jsem 6+2 :(

• Upravit
59394
1.9.13 20:53
@Anonymní píše:
Dekuji já vím, ale nebudu lhát jak je te složité :( jak bych ráda ještě cas jsem 6+2 :(

zase čím dřív tim lépe pokud víš že neni šance na změnu což asi neni, rodinu nemáš co by pomohla :? Já vždycky jen měla samovolné potraty a stačilo, u dcery už jsme to taky brala jako potrat, krev ze mě tekla proudem, fakt šílený tak už jsme pak nějak smířená jela k doktorovi že jsme potratila :jazyk: na druhou starnu když víš že peníze 0 tak by to bylo trápení pak pro všechny :?

• načítám...
Anonymní
1.9.13 21:39
@Markéta80 píše:
zase čím dřív tim lépe pokud víš že neni šance na změnu což asi neni, rodinu nemáš co by pomohla :? Já vždycky jen měla samovolné potraty a stačilo, u dcery už jsme to taky brala jako potrat, krev ze mě tekla proudem, fakt šílený tak už jsme pak nějak smířená jela k doktorovi že jsme potratila :jazyk: na druhou starnu když víš že peníze 0 tak by to bylo trápení pak pro všechny :?

Přítel se me zeptal co bude po potratu a já mu řekla, že konec vztahu, že po tom vsem za rok a pul 3 dochody k rodicum, ignorace, a pak návraty a odchody mimochodem bude mu 26 let toho uz dost najednou obrátil, že si mám díte nechat myslím, že je to z jeho strany jen sobeckost abych neodešla a kde mám jistotu, že me nenecha jako už 3 krát a jako odešel od své první prítelkyne a dítěte. Myslím, že je ještě moc mlady ani jeho rodina nás nepodpoří řekli, že potrat z mé strany velmi rozumné, že je nezodpovedný…hodne mí to stezuje, ale verte chlapovu co odchází a prichází jako kdyby mel na každém míste jen prechodné bydlište a sám mi řekl, že ví, že me bude trapit, ze to má v povaze :( Bože je to tak težšké :( radeji bych aby to odešlo samo vím, že je to hnusné to napsat, ale jak by se mi ulevilo než jít a dobrovolne se tomu poddat :(

• Upravit
30408
1.9.13 21:45
@Anonymní píše:
Přítel se me zeptal co bude po potratu a já mu řekla, že konec vztahu, že po tom vsem za rok a pul 3 dochody k rodicum, ignorace, a pak návraty a odchody mimochodem bude mu 26 let toho uz dost najednou obrátil, že si mám díte nechat myslím, že je to z jeho strany jen sobeckost abych neodešla a kde mám jistotu, že me nenecha jako už 3 krát a jako odešel od své první prítelkyne a dítěte. Myslím, že je ještě moc mlady ani jeho rodina nás nepodpoří řekli, že potrat z mé strany velmi rozumné, že je nezodpovedný…hodne mí to stezuje, ale verte chlapovu co odchází a prichází jako kdyby mel na každém míste jen prechodné bydlište a sám mi řekl, že ví, že me bude trapit, ze to má v povaze :( Bože je to tak težšké :( radeji bych aby to odešlo samo vím, že je to hnusné to napsat, ale jak by se mi ulevilo než jít a dobrovolne se tomu poddat :(

Anonymní, nechci být zlá, přítel je možná nezodpovědný, ale vyznívá to, jako že on je ten jediný nezodpovědný ve vašem vztahu.Na početí jste byli dva, na vztah jste byli dva, vy dva jste to dovedli až sem. Pořád své rozhodnutí omíláš jako jediné rozumné a správné. Chápu, že hlavně pro sebe, ale promiň, číst se to nedá. Tak to udělej, když musíš, ale už to neobhajuj.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100