Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@hanka.br. píše:
@jkra Co kdybys šla vybíjet svoji agresivitu a nevychovanost někam k popelnicím a nechala slušný lidi diskutovat?
agresivita vypada jinak.ono plkat jak neschvaluju potrat to je zase zadne eq a socialni citeni.
@hanka.br. píše:
@jkra Ty se na mě už vykašli, s tebou se nikdo nebaví.
mila zlata.jen ryjte. chudak zakladatelka to ma dost tezky.tak si jeste rypnete.ach jo. to dela jen hlupak.
@jkra Je mi celkem šumák, co ty si o tom myslíš. Já si budu psát, co budu chtít. Určitě se nebudu rozplývat nad tím, jak dělá dobře. Zakladatelka je dospělá, unese to. Jestli ty s tím máš problém, tak jdi něco užitečného dělat a neponižuj sama sebe nadávkami a hrubostí.
Já s Jkra souhlasím. Je třeba se na situaci dívat střízlivě. Zakladatelka má dvě děti, nula financí a chlapa k ničemu. A vy jí radíte ať si nechá další mimčo. No jo no, to se to někomu radí když má svoje jistý, že…
@tessa2323 píše:
Já s Jkra souhlasím. Je třeba se na situaci dívat střízlivě. Zakladatelka má dvě děti, nula financí a chlapa k ničemu. A vy jí radíte ať si nechá další mimčo. No jo no, to se to někomu radí když má svoje jistý, že…
souhlas
@tessa2323 píše:
@hanka.br. píše:
@jkra Je mi celkem šumák, co ty si o tom myslíš. Já si budu psát, co budu chtít. Určitě se nebudu rozplývat nad tím, jak dělá dobře. Zakladatelka je dospělá, unese to. Jestli ty s tím máš problém, tak jdi něco užitečného dělat a neponižuj sama sebe nadávkami a hrubostí.
Tak pokud nekdo opakovane pise NESOUHLASIM s POTRATEM, TO DITE SI NECH.. holce, ktera ma co delat se 2 detma a nema nic moz zazemi, tak to je vysmech. Navic tady opakovane psat musis si to dite nechat atd.
Ono se vyborne radi, kdyz ma clovek zazemi. To, co delate, ze absence nejake inteligence a posouzeni celku. Je to stejne, jako kdybych na zaklade zdejsich info psala Eve Valoi: Ale Vy jste tlusta? jak to. MUSITE, proste Musite ZHUBNOUT, JA S OBEZITOU NEZOUHLASIM. A jste dospela, vyrovnejte se s tim.
Kolik z Vas je samo s detmi?
@Anonymní píše:
bude mu 26 let
odešel od své první prítelkyne a dítěte.
On je o tři roky mladší než ty. Ty jseš s ním od patnácti, takže jemu v tý době bylo 12? A v jeho čtrnácti letech se vám narodilo dítě?
A kdy stihl tu přítelkyni s dítětem?
Nečetla jsem všechno, tak nevím, jestli to nemotám všechno dohromady. ![]()
@PetraJ píše:
On je o tři roky mladší než ty. Ty jseš s ním od patnácti, takže jemu v tý době bylo 12? A v jeho čtrnácti letech se vám narodilo dítě?
A kdy stihl tu přítelkyni s dítětem?Nečetla jsem všechno, tak nevím, jestli to nemotám všechno dohromady.
Ne, ne první dve deti mám s exmanželem, který nás před dvěma roky po 12 letetch opustil a odešel k milnece malé bylo 8 mesícu moc ji chtěl a synovi bylo necelých 11 let pak jsem poznala tohoto současného přítele, který od nás za rok a pul 3 krár odešel má vlastního syna, kterého na roce opustil a neplatí ani alimenty, které má soudne dané aby se sám mohl bavit.Je nezodpovený bere si pujky, nemá bydlení žije u rodiču a je to velký mamánek byla jsem hloupá, když jsem si myslela, že dokážu díte predelat v chlapa a ted už to vím, když je pozde. Odesel před 3 týdny ze dne na den po sms, že mu vadí deti atd..,protože nemůžeme spolu travit více casu sami a 14 dní se tu neukázal pak jsem zjistila, že jsem tehotná rekla mu to a 24 hodin ho nevidela byl u maminky, která mu rekla, že jednozačne budu rozimna, když pujdu na potrat. Prijel mi to s usmeve, říci a že o tom takto sám premýšlel. Rekla jsem mu, že já sama nemohu 3 deti zvládnout pokud nemám bydlení, finance a on mi na to jen řekl, že by mi ppřád ubližoval, že to má v povaze. Rekla jsem mu, že podstou=pím tedy miniiterupci uzda-li mi ji uhradí a on se me na to zeptal co bude pak? Já mu řekl, že pak už ho nechci nikdy videt od te doby obrátil, ale vím, že to je jen taktika aby o me neprisel chce se bavit, má ještě jiné priprity a pokud se ho zeptám proč opustil svého prvního syna, ketrého tak chtěl, tak má vymluvu, že tam to bylo jiné tam mu prý odchod vůbec nevadil ba naopak byl rád. Vím, že by za par mesicu opet odešel, já bych prisla o bydlení pokud to rmajitele bytu zjistí a mela bych nárok jen na mateřskou tu 4 letou, tento by vyživné neplatil a já bych žila z 9000kč na mesíc a kde je nájem, jídlo, osacení nemela jsem možnost kojit ani jedno z detí co mám a nebudu mít ani ted já vím, že mi bdue 30 let a mám odpovědnost, ake nemám ji jen za sebe, ale hlavne za ty deti co tu už jsou ![]()
Koukala jsem hodne do diskusi maminek samoživitelek a většina tam píše jak mají jedno nebo dve deti a jak je to složité a co mají delat a nedokážu si představit a nechci vypadat jako moje mamka, ketrá na tom byla stejne strhaná, bez financi atd.. ![]()
Anonymní-Máš to těžké…Ještě kdybys čekala tohle a bylo tvé první, tak by se to možná dalo, ale takhle… To jsou další výdaje navíc, mimi je drahé i kdybys šetřila sebevíc… A pak jsou tu ty dvě děti. Taky potřebujou svoje a šidit jednoho aby měl druhej, to je taky blbý. Kdybys aspoň na to nebyla sama, ale takový přítele…Škoda mluvit.Je to jak píšeš ty, za pár dní, měsíců zase otočí a ty budeš sama na 3 děti a co dál. Můj názor znáš, nebudu se opakovat.
@jkra Dost by mě zajímalo, kde jsem zakladatelce psala, že si to dítě MUSÍ nechat. Napsala jsem jen, ať to udělá, když tedy musí, ale ty obhajoby už stačily a že zodpovědnost nebyla jen na straně partnera.MMch - to zázemí mi nespadlo z nebe.
Osobní spory sem nepatří, neřešte je v diskuzi a neničte tím téma.
Díky,
Monika
@tessa2323 píše:
Anonymní-Máš to těžké…Ještě kdybys čekala tohle a bylo tvé první, tak by se to možná dalo, ale takhle… To jsou další výdaje navíc, mimi je drahé i kdybys šetřila sebevíc… A pak jsou tu ty dvě děti. Taky potřebujou svoje a šidit jednoho aby měl druhej, to je taky blbý. Kdybys aspoň na to nebyla sama, ale takový přítele…Škoda mluvit.Je to jak píšeš ty, za pár dní, měsíců zase otočí a ty budeš sama na 3 děti a co dál. Můj názor znáš, nebudu se opakovat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat