Nevím, co mám dělat - interrupce či dítě?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14809
3.9.13 13:37

Zakladatelko, jeden chlap tě podrazí, podle toho, co píšeš naprosto nehorázným způsobem (nezdá se mi uvěřitelné, že by zrovna na štědrý den odcházel k milence a ještě že by sis nechala sebrat mateřskou…, no nevím). Načež si nabrnkneš někoho, kdo už manželku s dítětem podrazil…Já fakt nevím, jestli ti mám věřit, že je to vše opravdu tak, jak píšeš. On internet - ten snese lecjaké výplody fantazie.

• načítám...
19874
3.9.13 13:47
@Vermion píše:
Zakladatelko :roll:
nemáš absolutní důvod se tady někomu zpovídat, zvláště těm, které nikdy nepochopí, protože nechtějí.
Je mi jasné, že jsi ve srabu, měla těžký život už od dětství. žádná z dobrých duší Ti tu neporadí, jak to zvládnout - protože je jasně, že to bude těžké - i se dvěma dětmi. Přeju Ti ať to zvládneš co nejlíp.
Je tu i diskuze - věnujeme maminkám v nouzi - kdybys něco potřebovala.
Napiš SZ admin - ať diskuzi uzamkne, fakt to tu nemá smysl…

Souhlas!
Zakladatelce: ať je líp!

• načítám...
Anonymní
3.9.13 13:50
@eva valoi píše:
Zakladatelko, jeden chlap tě podrazí, podle toho, co píšeš naprosto nehorázným způsobem (nezdá se mi uvěřitelné, že by zrovna na štědrý den odcházel k milence a ještě že by sis nechala sebrat mateřskou…, no nevím). Načež si nabrnkneš někoho, kdo už manželku s dítětem podrazil…Já fakt nevím, jestli ti mám věřit, že je to vše opravdu tak, jak píšeš. On internet - ten snese lecjaké výplody fantazie.

Jsem tu už delší dobu a řešila jsem to tu jen ted jsem anonimne z duvodu, že nechci prijit o bydlení nemám důvod tady lhát a nechápu proč bych mela lhát nekomu koho ani neznám…muj muž doopravdy odešel na stredrý den 24.12.2011 malé bylo za par dní 8 mesícu a silvestr už travl s milenkou a její dcerou jako kdybych s dětmi jikdy neexistovala a dokonce si semnou ještě před odchodem asi 5 mesícu plánoval další prirustek..mateřská chodila na nás společný ucet, který byl veden na jeho jméno a já už nemela pak zadný přístup k penezum nemusíš mi verit stejne si budeš myslet sama co chceš a co se Ti tu hodí, ale já jsem tady napsala čistou pravdu..a co se týče nového pritele, tak v době, když jsem ho poznala mi řekl, že se dohodl s pritelkyni rozejít a to, že je opustil jsem se dozvěděla před neceljma dvěma mesíci a to, že na syna nepalatí ani ne před měsícem. Ono vždy to mjaí muži lehké pošlou ženu na potrat ta ho podstoupí, ale vždy si za to bude moc jen ona pna bude ta spatná chlap je ten chudak. To je jako zena podvede a je devka chlap jich muze mit 20 na každé ruce a je to džentlmen a machr vítejme ve svete co se zbláznil.

• Upravit
Anonymní
3.9.13 13:52
@robínek píše:
Souhlas!

Moc Vám dekuji…

• Upravit
Anonymní
3.9.13 13:53
@Vermion píše:
Zakladatelko :roll:
nemáš absolutní důvod se tady někomu zpovídat, zvláště těm, které nikdy nepochopí, protože nechtějí.
Je mi jasné, že jsi ve srabu, měla těžký život už od dětství. žádná z dobrých duší Ti tu neporadí, jak to zvládnout - protože je jasně, že to bude těžké - i se dvěma dětmi. Přeju Ti ať to zvládneš co nejlíp.
Je tu i diskuze - věnujeme maminkám v nouzi - kdybys něco potřebovala.
Napiš SZ admin - ať diskuzi uzamkne, fakt to tu nemá smysl…

Moc dekuji urcite napisu..

• Upravit
914
3.9.13 13:57
@robínek píše:
Souhlas!

Taky se přidávám a držím palce ať už je dobře

• načítám...
30408
3.9.13 13:58
@Anonymní píše:
Jsem tu už delší dobu a řešila jsem to tu jen ted jsem anonimne z duvodu, že nechci prijit o bydlení nemám důvod tady lhát a nechápu proč bych mela lhát nekomu koho ani neznám…muj muž doopravdy odešel na stredrý den 24.12.2011 malé bylo za par dní 8 mesícu a silvestr už travl s milenkou a její dcerou jako kdybych s dětmi jikdy neexistovala a dokonce si semnou ještě před odchodem asi 5 mesícu plánoval další prirustek..mateřská chodila na nás společný ucet, který byl veden na jeho jméno a já už nemela pak zadný přístup k penezum nemusíš mi verit stejne si budeš myslet sama co chceš a co se Ti tu hodí, ale já jsem tady napsala čistou pravdu..a co se týče nového pritele, tak v době, když jsem ho poznala mi řekl, že se dohodl s pritelkyni rozejít a to, že je opustil jsem se dozvěděla před neceljma dvěma mesíci a to, že na syna nepalatí ani ne před měsícem. Ono vždy to mjaí muži lehké pošlou ženu na potrat ta ho podstoupí, ale vždy si za to bude moc jen ona pna bude ta spatná chlap je ten chudak. To je jako zena podvede a je devka chlap jich muze mit 20 na každé ruce a je to džentlmen a machr vítejme ve svete co se zbláznil.

Zakladatelko, jaký si to uděláš, takový to máš. Možná je na čase vzít život do vlastních rukou a něco s ním udělat a pokud by to šlo, i se svým sebevědomím. Přeji hodně štěstí, ať se ti to podaří.

• načítám...
14809
3.9.13 14:10

A zase - robínek tu psala, že to chlapi mají jednodušší, proč je veškerá zodpovědnost jen na ženě…a zakladatelka už toto tvrzení použije ve svém příspěvku.
No nic, zakladatelko. Nemůžeš za to, celý svět se proti tobě spikl. Akorát to odskáče ten, kdo je v tom naprosto nevinně, tak tedy vítej ve světě, který se zbláznil. Já se pokusím přidržet té hrstky psychicky zdravých jedinců.

• načítám...
56088
3.9.13 14:17
@hanka.br. píše:
Zakladatelko, jaký si to uděláš, takový to máš. Možná je na čase vzít život do vlastních rukou a něco s ním udělat a pokud by to šlo, i se svým sebevědomím. Přeji hodně štěstí, ať se ti to podaří.

Hele, tohle jsou vyborne reci. Jaky si to udelas.

• načítám...
56088
3.9.13 14:18
@eva valoi píše:
A zase - robínek tu psala, že to chlapi mají jednodušší, proč je veškerá zodpovědnost jen na ženě…a zakladatelka už toto tvrzení použije ve svém příspěvku.
No nic, zakladatelko. Nemůžeš za to, celý svět se proti tobě spikl. Akorát to odskáče ten, kdo je v tom naprosto nevinně, tak tedy vítej ve světě, který se zbláznil. Já se pokusím přidržet té hrstky psychicky zdravých jedinců.

ano, ty vyvolena, psychicky zdrava.ach jo.

• načítám...
30408
3.9.13 14:18

@jkra Co se ti zas nelíbí??Vždyť je to pravda.

• načítám...
3733
3.9.13 14:20

@eva valoi jen tak btw…četlas Sophiinu volbu? Víš jak se rozhodla? A proč se tak rozhodla?

• načítám...
30408
3.9.13 14:20

@Vermion Můžeš mi prozradit, co má s tímhle společného Sophiina volba? Nechceš to snad srovnávat, že ne?

• načítám...
6453
3.9.13 14:24
@Virginia píše:
Já myslím, že Hance.br nemusíš dokazovat vůbec nic. Já fakt nevím, co tu řešíš. Nezodpovědně jsi do svého neuspořádaného života počala další dítě. Tady chceš pravděpodobně slyšet, že se to holt stává, že ten potrat nějak zvládneš a zase bude dobře. No, tak jsi to slyšela a směle do toho.
Bez ohledu na tvůj postoj a svízelnou situaci tu stojí fakt, že jsou ženy, co by tuto situaci (a nejspíš i před početím) prostě řešily jinak. Nemusí být svaté, dokonalé, jedinečné. Jsou prostě jiné. A ty tvůj postoj a postup neschválí, no, to se tak v životě a na diskuzním fóru stává.

Přesné lepe bych to nenapsala-diky

• načítám...
14809
3.9.13 14:25

@Vermion Četla, četla - poslala do plynu svou mladší dcerku, celý život pak viděla ty její oči. Myslela si, že chlapec má větší šanci v pekle Osvětimi přežít, nicméně ani ten nepřežil. Ovšem fakt, že za smrt své dcery byla „spoluzodpovědná“, neboť ona rozhodla, které dítě dostane šanci přežít, ji pronásledovala do konce života, který nakonec ukončila sebevraždou, pokud si dobře vzpomínám.
Jak Sophiina životní tragédie souvisí se zakladatelkou?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100