Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsi nasla v cizim chlapovi rodinu…
Jake mas vztahy s rodici?
Proboha proč s ním jsi? Chlap ve věku tvého otce, místo aby byl happy že má mladou holku a nosil tě na rukách, se tahá s jinejma, podvádí tě, nadává ti a ty mu ještě za to děláš služku? Co na to rodiče? Moji by mě hnali kdybych to v 17 takle vedla. Zmiz od něj, ber to jako cennou zkušenost, najdi si někoho mladšího, kdo tě bude mit rád, komu na tobě bude záležet a tohohle si dej do ignoru. Nevím co od toho vztahu čekáš, ale budoucnost žádnou nemáte.
jej ty diskuse jsou tu každý den jak přes kopírák, jsem mladá, nastěhovala jsem se k chlapovi, dělám mu otroka a služku, čím víc otročím a sloužím, tím zlejší na mně partner je, ale já ho miluju
no myslím, že pro tyhle typy nástup islámu nebude nic zvláštního, ale nechápu, kde se v dnešní době berou ty zástupy nesebevědomých ušláplých holek
holky zbláznily jste se, proč se sebou necháváte tak vláčit a orat, partnerství je věc rovnosti, jakmile má jeden výrazně navrch, tak to nikdy nefunguje
Jeeee,ty jsi ale hloupoucka,ze si tohle nechas libit. Je to zamindrakovanej pedofil. Odejdi od nej a to co nejdriv.
@stinga píše:
jej ty diskuse jsou tu každý den jak přes kopírák, jsem mladá, nastěhovala jsem se k chlapovi, dělám mu otroka a služku, čím víc otročím a sloužím, tím zlejší na mně partner je, ale já ho miluju
no myslím, že pro tyhle typy nástup islámu nebude nic zvláštního, ale nechápu, kde se v dnešní době berou ty zástupy nesebevědomých ušláplých holek
holky zbláznily jste se, proč se sebou necháváte tak vláčit a orat, partnerství je věc rovnosti, jakmile má jeden výrazně navrch, tak to nikdy nefunguje
Ze?
Bud totalne usplaply chlap,nebo zena…
Pak nastoupi OU s svou oblibenou vetou Terapie…budiz dik za terapie…ale jak se stane,ze tak uslaply clovek se vubec stane,to uz se neresi…to co popisuje hranici s tyranim a to v tom hleda lasku????A rodice ji meli/maji radi jak???
@stinga presne to dame jsem chtela napsat a upozornit admina na dalsiho trola. a ostatni damy nechapu, ze na takovy prispevek skoci a davaji dulezite rady. copak neni divne uz to, ze 17ti leta holka si potrebuje postezovat a naloguje se na emimino. ??? verim, ze kdybych sla na diskoteku a tamnich holek se zeptala, zda vi, co je emimino, tak bude mozna jedna tusit, bo to zere jeji mama
![]()
@stinga píše:
@Bernik12 lepsi tema na tolismus nemas, toto je slaby odvarek vcerejsi diskuse od deni, ktera musi spat tehotna na podlaze
holt ubozak si dokaze vxmyslet jen ubohe tema
Svata prostoto, tvym rodicum s tebou uplne ujel vlak. Jsi nezdrave upnuta na narusenym pedofilovi. Seber se a jdi k rodicum, nez dopadnes spatne. Nic jineho poradit nelze. Jdi k rodicum a utni kontakt.
To už si snad musí někdo vymýšlet… To není normální tyhle příběhy.
@sediza píše:
Kde jsou sakra tvoji rodiče a kde byli v tvých patnácti, kdyz jste spolu začali chodit?! Okamzite zavolej na Bílý kruh bezpečí, nebo linku důvěry…a rekni jim tam to co jsi napsala zde, včetně toho, že tě sexuálně zneužil. Podle mě jsi obětí vlastního nizkeho sebevědomi v kombinaci s manipulatorem. Pomůže ti jedině dlouhodobě psychoterapie. Zivot a vztah takhle vypadat nema.
Tohle je nejlepší rada, když už sama nedokážeš odejít navždy.
@markytka3 píše:
@stinga presne to dame jsem chtela napsat a upozornit admina na dalsiho trola. a ostatni damy nechapu, ze na takovy prispevek skoci a davaji dulezite rady. copak neni divne uz to, ze 17ti leta holka si potrebuje postezovat a naloguje se na emimino. ??? verim, ze kdybych sla na diskoteku a tamnich holek se zeptala, zda vi, co je emimino, tak bude mozna jedna tusit, bo to zere jeji mama![]()
![]()
Holky kolem 17 nemusejí vědět, co je to emimino. Ale představ si, že umí používat Google.
A Google dává emimino ve výsledcích mezi první odkazy, protože se tady řeší všechno, a tak mají tyhle stránky u Google velký rank.
Schválně si vygoogki třeba text „jak opustit přítele“
@Milan42 píše:
Holky kolem 17 nemusejí vědět, co je to emimino. Ale představ si, že umí používat Google.A Google dává emimino ve výsledcích mezi první odkazy, protože se tady řeší všechno, a tak mají tyhle stránky u Google velký rank.
Schválně si vygoogki třeba text „jak opustit přítele“
Vzít ho krumpáčem, to je jasný. Nejhorší je to, že ti pračka zahlásí číslo chyby. Ty hledáš na netu, první co je, odkaz na emimino, ty si přečteš to daný téma, ze zvědavosti přečteš další a začneš se chlámat jak vůl a už tu zůstaneš, páč je to nekonečný zdroj zábavy. Každý den, nová exkluzivní hloupost. ![]()
Prosimte, jak si na nej vubec prisla? A co rodice? Ti te normalne pustili z domu? Ja neco takoveho udelat v 15-16 letech, tak verim, ze vlastni rodice by na mne a na toho pedofila zavolali policii.
Moc nechapu, proc sem vlastne pises, kdyz bezradna vubec nejsi a jsi rozhodnuta s tim panem zit nebo spise prezivat.
Ted ti asi napisu neco, co se ti libit nebude, ale predpokladam, ze tva rodina asi nefunguje, jako standartni rodina. Mozna jsi v tom chlapovi videla pomyslneho, dokonaleho otce, urcite zazemi a bezpeci. Pises, ze zacatky byli jine, tohle si uvedomujes, tak si i uvedom, ze tohle se nikdy nevrati. On te nemiluje a nikdy milovat nebude. Ty jsi proste jeho hospodynka, kterou si hezky cvici.
Promin, ale ve tvem veku si holky uzivaji a ziji trochu jinak. Bud jsi opravdu hloupa a zdrava inteligence te minula nebo jsi proste nevyspele decko. Nazory a zpusob vyjadrovani jsou opravdu jednoduche. Promin, jestli te to urazilo, ale jinak to nevidim.
Musis si najit nekoho, kdo te povede a vdechne na tebe normalni zpusob zivota.
Preju ti stesti a do budoucna hodneho kluka.