Nevím co se mi děje...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
21.10.14 19:11

@Petitchat tak budeme doufat že nám to oběma dopadne co nejlépe bude moct. Myslím, že by se štěští mohlo pousmát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
21.10.14 19:17

@Dzeinny urcite jo! :) opatruj se a drzim palce s testikem! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.10.14 19:18

@Petitchat Děkuji :), výsledek určitě napíši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
22.10.14 21:37

@Dzeinny U prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.10.14 10:08

Co se děje?

Ahojky holky :)
S přítelem bysme chtěli miminko, ale nijak to nelámeme přes koleno. Ant jsem přestala brát teprve v červenci s vědomím, že se budu postupně čistit. Ještě v září jsem dostala v pravidelném termínu MS(po 25dnech), ale teď v říjnu už je to 32 dní a pořád nic. Ale příznaky těhotenství žádné nemám, jen jsem dost unavená, mám bělabý výtok a občas píchání v podbřišku, jinak nic. Den po očekávané MS jsem si ze zvědavosti udělala TT, ale byl negativní. Proto si myslím, že o se o těhotenství nejedná. Proto bych se vás chtěla zeptat, jestli s něčím podobným nemá některá z vás zkušenosti? Moc vám děkuji za případné odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.10.14 12:33

Ja taky na tt nic nemám :( udelam znovu za tyden a uvidime… priznaky stale stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.10.14 13:22

Moc děkuju za odpoveď. Zkusím to znovu za pár dní a uvidí se. A Tobě přeji, aby to tam ten příští týden bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.10.14 13:27

@MacaB můžeš mít jen nižší hladinu hcg, to se občas u prvorodičky stává, když jsem čekala první, bylo mi jak teď, ale hcg na tt bylo pozorovatelné až od třetího týdne
proto se otestuj jestě jednou 30,10 třeba a to i v případě, že MS nakonec dostaneš… každé opožděni MS může vést k těhu…
Takže věřit, a uvidíme :)
Mě by měla MS přijít 27.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí