Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Thea21 taky jsem čekala, že budu mít těch 30 hrubého, ale všechny nabídky i na různé asistentky a sekretářky se pohybují okolo 20. Mám Bc. ekonomku no, nic zajímavýho. Taky jsem se s pracovním životem nesmířila a asi ani nesmířim. Takovýto život mě nebaví, jak píšeš jen práce-domu a tak furt dokola. Q
Vyraž mezi lidi a bav se, život není jen práce a domů, to pak není život, ale smrt. ![]()
@Johnny7 nemám na to peníze, zbývají mi 2000 na měsíc. Takže jedině se můžu procházet to nic nestojí, ale zase mě to nijak moc nebaví. Q
@Anonymní píše:
@Johnny7 nemám na to peníze, zbývají mi 2000 na měsíc. Takže jedině se můžu procházet to nic nestojí, ale zase mě to nijak moc nebaví. Q
Ale na změnu práce máš, je to jen o tom si víc věřit
, pak budou i many na zábavu… je to jen na Tobě, tak držím palce…
Občas samozřejmě vyrážím mezi lidi a hlavně o víkendu jezdíme hodně na výlety, mám ráda sport.
Ale v týdnu je to skoro nemožné. Chodím na 7h, v práci jsem většinou do 17-18h. Pak přijdu domů, navecerim se a pracuju dal na PC tak do 21h.
Je to vážně smrt
Dlouhodobe swe to nedá vydržet. Myslím, že takové pozice jako mám já, jsou pro bezdětné a dokud tě prostě nevymačká ji a ty neodpadnes.
Já tu frustraci tady zmiňovanou moc dobře chápu.
@Anonymní píše:
@Johnny7 @Johnny7 je to už moje 3 práce během necelého roku, nikdy jsem si nepolepšila. Nechci zase něco hledat, zase nový kolektiv a všechno. Nemám na to už nervy. Doufám, že by mi spíš mohli přidat ale jak dlouho to bude trvatQ
Najdi si na pár hodin nějakou brigádu. Něco úplně odlišného od toho, čím se živíš. Něco, co by tě bavilo. Třeba tě to někam posune a penízky se taky hodí.