Nevím jak dál - psychika, práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1157
12.2.18 18:08
@Anonymní píše:
@Thea21 taky jsem čekala, že budu mít těch 30 hrubého, ale všechny nabídky i na různé asistentky a sekretářky se pohybují okolo 20. Mám Bc. ekonomku no, nic zajímavýho. Taky jsem se s pracovním životem nesmířila a asi ani nesmířim. Takovýto život mě nebaví, jak píšeš jen práce-domu a tak furt dokola. Q

Vyraž mezi lidi a bav se, život není jen práce a domů, to pak není život, ale smrt. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.18 18:35

@Johnny7 nemám na to peníze, zbývají mi 2000 na měsíc. Takže jedině se můžu procházet to nic nestojí, ale zase mě to nijak moc nebaví. Q

• Citovat
  • Upravit
1157
12.2.18 18:40
@Anonymní píše:
@Johnny7 nemám na to peníze, zbývají mi 2000 na měsíc. Takže jedině se můžu procházet to nic nestojí, ale zase mě to nijak moc nebaví. Q

Ale na změnu práce máš, je to jen o tom si víc věřit :-), pak budou i many na zábavu… je to jen na Tobě, tak držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.18 18:42

@Johnny7 @Johnny7 je to už moje 3 práce během necelého roku, nikdy jsem si nepolepšila. Nechci zase něco hledat, zase nový kolektiv a všechno. Nemám na to už nervy. Doufám, že by mi spíš mohli přidat ale jak dlouho to bude trvat :nevim: Q

• Citovat
  • Upravit
173
12.2.18 18:47

Občas samozřejmě vyrážím mezi lidi a hlavně o víkendu jezdíme hodně na výlety, mám ráda sport.
Ale v týdnu je to skoro nemožné. Chodím na 7h, v práci jsem většinou do 17-18h. Pak přijdu domů, navecerim se a pracuju dal na PC tak do 21h.
Je to vážně smrt :lol: Dlouhodobe swe to nedá vydržet. Myslím, že takové pozice jako mám já, jsou pro bezdětné a dokud tě prostě nevymačká ji a ty neodpadnes.
Já tu frustraci tady zmiňovanou moc dobře chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.2.18 21:03
@Anonymní píše:
@Johnny7 @Johnny7 je to už moje 3 práce během necelého roku, nikdy jsem si nepolepšila. Nechci zase něco hledat, zase nový kolektiv a všechno. Nemám na to už nervy. Doufám, že by mi spíš mohli přidat ale jak dlouho to bude trvat :nevim: Q

Najdi si na pár hodin nějakou brigádu. Něco úplně odlišného od toho, čím se živíš. Něco, co by tě bavilo. Třeba tě to někam posune a penízky se taky hodí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová