Nevím, jak se lidé seznamují

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1334
16.7.19 10:23
@Prof. Farnsworth píše:
No jo, ta příroda je fakt nespravedlivá. Život muže se pohybuje ve stavech „moc mladej“ - „moc chudej“ - „moc starej“. Zatímco ženy ve stavech „sexy lolitka“ - „sexy kočka“ - „sexy milfka“. A nejhorší na tom je, že pak přijde nějaká sexy žena, a ještě nám to na netu připomíná! :mrgreen:

Život muže se pohybuje směrem „čím jsem starší, tím mám širší výběr“. :palec:

Ale pst, nechej ženským trochu útěchy, když už měly tu smůlu se nenarodit jako chlapi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
17.7.19 04:23
@DustInTheWind píše: Život muže se pohybuje směrem „čím jsem starší, tím mám širší výběr“. :palec:Ale pst, nechej ženským trochu útěchy, když už měly tu smůlu se nenarodit jako chlapi. :mavam:

:) Ano, s tim jde souhlasit, protoze starej chlap si muze vybirat mezi zenami, o ktere rovesnici zajem nemaji a ktere jsou cele stastne i za toho dedka a taky mezi zlatokopkami, ktere zajima majetek, kterej se vekem akumuluje :D

• Citovat
  • Upravit
My Melody
17.7.19 04:34
@Prof. Farnsworth píše:
No jo, ta příroda je fakt nespravedlivá. Život muže se pohybuje ve stavech „moc mladej“ - „moc chudej“ - „moc starej“. Zatímco ženy ve stavech „sexy lolitka“ - „sexy kočka“ - „sexy milfka“. A nejhorší na tom je, že pak přijde nějaká sexy žena, a ještě nám to na netu připomíná! :mrgreen:
:) Proste zeny jsou sexy za kazdyho veku, stavu a okolnosti. Tecka. :)
  • Citovat
  • Upravit
6
17.7.19 15:35

Pořád jsem se nedozvěděl, nejlepší způsob. Místo toho zde diskutuje o přírodě a lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.7.19 15:44
@paveld1 píše:
Pořád jsem se nedozvěděl, nejlepší způsob. Místo toho zde diskutuje o přírodě a lidech.

Zjevně jeden jediný nejlepší způsob není, každý je jiný a vyhovuje mu něco jiného.

Bez velké námahy třeba přes známé a kamarády/kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.7.19 17:35

@DustInTheWind
Bohužel takové kamarády co by mi někoho dohodili nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
17.7.19 18:22
@paveld1 píše:
@DustInTheWind
Bohužel takové kamarády co by mi někoho dohodili nemám

Tak rozšiř okruh známých, dělej co tě baví ve větším měřítku. To už ti tady radili/radily.
Najdi si něco, v čem jsi dobrý nebo vynikáš.

Chtěl bych se zeptat zdejších diskutujících na to, jak se dá dneska vůbec seznámit. Je doba internetu a myslel jsem si, že se seznamuje na seznamkach, a proto jsem je vyzkoušel. Zaplatil jsem u dvou seznamek placené členství, kvůli tomu, že se mi ozvali tři holky, ale po tom se přestali bavit nepadlo mě, že jde o podvod. Takže jsem seznamky a internet, prostě zavrhl.

ok, rozumím

Ale teď nevím jak dál. Mám už 26 let, a nevím kde najít partnerku v podobném věku, možná trochu mladší. Prosím o radu kde se dá seznámit, třeba kde ste se seznamili vy? Upřímně se mi nechce například končit v práci a hledat novou jel kvůli tomu, že tam možná někoho potkám.

To by byla pitomost nebo spíš zoufalství.
Buď děláš, v čem jsi dobrý a chceš to dělat, nebo běž jinam, aby sis polepšil, ne jen za jakousi vidinou.

Ledaže bys šel dělat noční dozor na dívčí internát nebo tak něco. :lol:

A v dnešní době funguje ještě oslovení z očí do očí, třeba v divadle, kině, parku na výstavě, v galerii v muzeu, v knihovně či v knihkupectví, popřípadě na koupališti. Nebo už osobní kontakt v dnešní době nefunguje.

Řekl bych, že osobní kontakt funguje výrazně hůř, protože většina lidí má zabořený nos v telefonu. Anebo to hodlá co nejdříve udělat, takže na okukování není tolik času jako bývalo.

Budu hrozně rád za každý návrh, a hlavně budu rád když mi někdo zdeli praktické zkušenosti, jak se jemu povedlo navázat vztah.

Jak tady zaznělo, nějaké aktivity, kde je důvod k delšímu kontaktu.

Za mě, mně se nejsnadněji dařilo někde ve skupince, buď byl důvod něco řešit, nebo nějaká kamarádka přivedla známou, nebo se někam šlo původně hromadně a tak nějak to vyplynulo.
Já byl v tomhle pomalu chápající, většinou mě někdo z party pošťouchl a pokud se mi slečna líbila, tak jsem se nechal nasměrovat. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.7.19 20:14
@Freya10 píše:
Tak na to asi žádný univerzální návod neexistuje…to je prostě většinou totální náhoda… :mrgreen:
Z mého okolí vznikly páry a manželství namátkou takto:
  • bývalí / současní spolužáci
  • taneční / taneční kurzy / pěvecký sbor
  • v práci
  • náhodné oslovení v tramvaji a metru
  • společní známí (oslavy/večírky/grilovačky/dohazování kamarády apod.)

To opravdu funguje oslovení z očí do očí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mývalova žena
22.7.19 20:17

@paveld1 to myslíš vážně? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.19 07:25

Jsem introvertka jak poleno. Občas jsem zkoušela seznamky, ale příjde mi to na houby. Źe to není takové to živé…Nakonec i já introvertka jak poleno jsem si našla parntera na táboře. Už jsme spolu přes 4 roky. Je dobré mít nějaký zájem, kterým budeš žít a můžeš ho sdílet i s více lidmi, pak to půjde tak snadno, že ani nebudeš vědět jak :))

• Citovat
  • Upravit
7811
23.7.19 07:58

@paveld1 asi se tezko hleda zena i muz.Je plno seznamek, ale nekoho najit neni hned. Mozna nehledat za kazdou cenu, prava se najde.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
1.11.21 09:59

Zdravím, moc Vás prosím o vyplnění krátkého anonymního dotazníku, moc mi to pomůže s mou seminární prací. Děkuji

https://www.survio.com/…4S1T7S9W3Y8X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.21 13:59

Mě je 20 a já už na vztahy zanevřela, nikoho jsem ještě neměla a ani se kolem mě neukazují a nejeví o mně zájem muži :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
1.11.21 15:38
@paveld1 píše:

Máš tu milion způsobů. Který je pro tebe nejlepší, musíš zvolit ty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria