Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Problém je, že vůbec nevím jak se rozejít.. Po to co se snažil a žil v nadeji
Maže med kolem pusy. Vsadila bych se, že by zas vytáhl růžky. Hodný chlap tohle nedělá. Pohádat se, to ano, bez dětí. Ne facky. Ale proč byl hnusný na děti?!
V urcite fazi Tveho prispevku (s tou bagetou) jsem se uprimne musela zasmat, neb jsem si hned vzpomnela na meho exmanzela (ten zas jednou po me hodil cerozrny chleba, ze neni kralik aby jedl zrnicka
)
Jen tak mimo jine, s exmanzelem mam 2 deti - odesla jsem, mam jineho a svete div se exmanzel se po mem odchodu zacal snazit, jak si vse uvedomil - ano verim, ze si vse mohl uvedomit, ale jeho chyba, ze az takto pozde - nevratila jsem se a i kdybych byla sama, nevratim se, protoze vim, ze se exmanzel „JEN SNAZI“ a neni to jeho povaha, takze by vse spadlo tam, kde to bylo a proc jsem odesla.
Takze muj nazor - nevracej se
@Anonymní píše:
Ahoj holky, maminky.. píšu anonymně jelikož se jedná o citlivé téma a protože se už potřebuju vypovídat a rozhodnout nebo se zblázním…
Mám své dvě děti, z prvního vztahu a z druhého ctyrletaka. Vše bylo fajn, dokud se nám malý nenarodil. Partner měl spoustu práce a já na vše okolo domácnosti a deti byla sama, zážitky společně téměř nula a kdyz tak s hádkama.. absolutně nesmyslnyma..napr. k večeři jsem na jednom z výletu udělala salát a k tomu opekla bagetky a zakapla oliv. olejem. děti si samozřejmě prikusovaly, partner jim řekl ať to nejedi rukama, že budou jak čuňata a já na to, že přeci můžou, že je ta bagetka na prikusovani (topinky se taky jedí rukama nea Partner kvůli tomu odešel od stolu a celý druhý den se se mnou nebavil. Je hodně vznetlivy a urazlivy.. A podezrivavy.. bohužel Nicmene toto nebylo to nejhorsi..parkrat na mě vztahl ruku a byl hodně sprosty ke mně a k mým dětem z předešlého vztahu se choval taky ošklivé. Sebevědomí jsem měla na bodě mrazu, zenskost byla zadupana..opravdu to bylo špatný. Samozřejmě se pak vetsinou omluvil. Navíc bohužel-bohudík jsem někoho potkala..ten člověk mě vytáhl z toho dna, a já se zamilovala
Od otce mého dítěte jsem se po jedné z dalších hádek sebrala a odstěhovala. Už je to půl roku..od té doby se strašně snaží, i zašel k psychologovi, snaží se í k dětem chovat hezky. Opravdu celý půl rok. Jenze ja vubec nevim co delat, porad ho nechavam v nadeji, za což se nenávidím, že je to neumim utnout.. nevím, jestli se vracet…je to táta mého dítěte, spolu mají skvělý vztah, snaží se í k mým dětem, finanční stránka, ano..i na to se dívám, mám tři děti, zázemí.. je že už ho asi nemiluji..miluji bohužel někoho jiného, prostě se to stalo a nevím absolutně co teď. S kým se poradit, co dělat. Jsem totálně v háji.. dva vztahy rozhodně nechci. Děkuji za přečtení í nazory
Stačilo mi dočíst k větě,„párkrát na mě vztáhl ruku“, a mám naprosto jasno. Už bych ho nechtěla vidět ani na fotce. On se opravdu jenom snaží, ale jakmile by ses k němu vrátila, bude to ještě horší. Takoví týpci se nemění.
Problém je, že vůbec nevím jak se rozejít.. Po to co se snažil a žil v nadeji