Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. ![]()
Potřebovala bych se s vámi poradit. Jde o kluka se kterým jsem se seznámila na jedné oslavě, vyměnili jsme si čísla, potom skype atd. Mně je 21, jemu 31. Celkem často jsme si od té doby psali. Jde o to, že nevím jak poznat, jestli má zájem, případně o co má zájem. ![]()
Když si píšeme, je strašně milý, když spolu mluvíme osobně, tvrdí, jak je mu se mnou dobře. (Mně s ním taky.)
Jenže pak se třeba týden neozve, pak zase najednou napíše, jako by se nic nestalo a jede to zase nanovo „jsi strašně fajn holka“, „hrozně rád si s tebou píšu“ atd.
Momentálně jsem v situaci kdy nevím, jestli vyvíjet nějakou aktivitu a zjišťovat, jestli by třeba zájem měl nebo prostě jen vyčkávat. Což dělám teď jenže pokud se v nejbližší době ozve, tak to bude v tom stylu, o kterém jsem psala.
Díky ![]()
Ahoj,
je to takový zvláštní. Není náhodou zadaný? Přijde mi divný, že je tak milý a tak tě chválí, jak jsi fajn, a přitom tě nikam nepozval.. Takže si myslím, že je zadaný, po rozchodu (nebo se obecně nechce vázat), nikam nic netlačí a chce tě poznat (ale asi to není tak žhavý) nebo si tě chce otočit kolem prstu, abys přemýšlela přesně o tom, o čem přemýšlíš. Asi bych zatím hrála jeho hru a byla taky nad věcí. Případně - šla s pravdou ven, to bych nejspíš udělala já (nebaví mě tohle přetahování se stylem „nenapíšu mu a napíšu mu až dýl“ - prý jsou muži sice lovci, ale zase si říkám, že jsme už sakra snad dospělí
Otázka ale je, abys ho pak nevyděsila, když se ho zeptáš, co teda jako… Takže - vyčkávat, nebo ho někam pozvi ty a uvidí se.
Prosím o anonym, kamarádka sem chodí ![]()
Mám kamarádku, která je ve 30ti sama, bez partnera. Neustále si píše minimálně s jedním chlapem přes internet, někdy týden dva, jindy i několik měsíců, většinou ve stejném duchu, občas se ozvou a ujišťují ji jak je super a dokonalá, plánují budoucnost, návštěvy, přesune do jejího města adod. Samozřejmě k ničemu nikdy nedošlo, je stále sama, chlapi ji akorát tak tahají za fusekli a honí si ego u pc (snad pouze ego) ![]()
Já osobně takovým známostem nevěřím a dávám jim pramalou šanci.
@Anonymní píše:
Prosím o anonym, kamarádka sem chodíMám kamarádku, která je ve 30ti sama, bez partnera. Neustále si píše minimálně s jedním chlapem přes internet, někdy týden dva, jindy i několik měsíců, většinou ve stejném duchu, občas se ozvou a ujišťují ji jak je super a dokonalá, plánují budoucnost, návštěvy, přesune do jejího města adod. Samozřejmě k ničemu nikdy nedošlo, je stále sama, chlapi ji akorát tak tahají za fusekli a honí si ego u pc (snad pouze ego)
Já osobně takovým známostem nevěřím a dávám jim pramalou šanci.
Je potřeba mít velký štěstí. TAky jsem si psala s hodně klukama přes net a málokdy z toho něco vyšlo. Přijde mi divný, když hned lichotí, jak je úžasná, naslibují, přitom se nikdy neviděli… Pak se na mě usmálo štěstí a napsal mi sám od sebe na Lidech jeden člověk, zatím kamarád (už jsem tady o něm psala). Ale bylo to od začátku jiný, žádný lichotky, žádný „sejdeme se za hodinu, co ty na to“.. Prostě štěstí. Věřím v to, ale.. Ale. U zakladatelky si vážně myslím, že bude zadaný, ještě tady o tom přemýšlím.
Hraje si s tebou jak kocka z mysi. Myslim, ze kdyby byl zamilovany, probihalo by to jinak. Asi z toho nic vazneho nebude.
Já bych se kontaktu s ním nebránila, ale nijak bych tomu nepodřizovala svoje rozhodnutí, pokud by mi do cesty přišel někdo jiný a líbil by se mi, tak bych tohoto váhavého střelce přesunula do kolonky kamarád a hotovo.
Je určitý typ chlapů, kteří házejí návnadu a snaží se založit vztah na tom, že ženská bude vždycky ta, která se víc snaží, oni jen čekají, až přiběhne. Takové vztahy bývají nerovné a ženy nespokojené, protože místo aby byly pro svého partnera tou opečovávanou princeznou, tak zastávají roli věrného psíka. Na mě to působí z těch pár vět tímto směrem
Řekla bych ze zájem mít bude, ale podle toho co píšeš mě taky napadlo, že bude zadaný. Tak asi nemá tolik času tě kontaktovat ![]()
Tak me se to nejak nezda.. Ze je mu s tebou fajn a pak se tyden neozve
z me zkusenosti, pokud se takovyhle zacatky u me vyvinuli ve vztah, bylo to intenzivni psani, pozvani obed, vecere, kino.. me by tohle odradilo ![]()
@Verunna11 píše:
Ta varianta, že je zadaný, mě taky napadla.
vsadim boty
@Rozinka24 píše:
Je potřeba mít velký štěstí. TAky jsem si psala s hodně klukama přes net a málokdy z toho něco vyšlo. Přijde mi divný, když hned lichotí, jak je úžasná, naslibují, přitom se nikdy neviděli… Pak se na mě usmálo štěstí a napsal mi sám od sebe na Lidech jeden člověk, zatím kamarád (už jsem tady o něm psala). Ale bylo to od začátku jiný, žádný lichotky, žádný „sejdeme se za hodinu, co ty na to“.. Prostě štěstí. Věřím v to, ale.. Ale. U zakladatelky si vážně myslím, že bude zadaný, ještě tady o tom přemýšlím.
Počkej, co je špatnýho na „sejdeme se za hodinu“? To je můj styl - s ničím se moc nes.rat ![]()
Jinak zakladatelko, tohle je úplně nahov.no. buď ho dokopej k činu nebo na to kašli úplně. Takhle akorát ztrácíš čas, který bys mohla věnovat někomu perspektivnějšímu. No anebo pokud se ti líbí ty lichotky, tak to nech jak je - ve škatulce kecy v kleci, nech si od něj čas od času zalichotit, ale najdi si zároveň někoho pořádnýho ![]()
No říkal mi, že zadaný není, což mi potvrdili i známí přes které jsme se vlastně seznámili.
Na druhou stranu občas jezdí pracovně do zahraničí, tak kdo ví co tam všechno dělá. ![]()
Proste nema az takovy zajem, tot vse. Vykvajzla bych se na to.
@anezkaem píše:
Ahoj.
Potřebovala bych se s vámi poradit. Jde o kluka se kterým jsem se seznámila na jedné oslavě, vyměnili jsme si čísla, potom skype atd. Mně je 21, jemu 31. Celkem často jsme si od té doby psali. Jde o to, že nevím jak poznat, jestli má zájem, případně o co má zájem.
Když si píšeme, je strašně milý, když spolu mluvíme osobně, tvrdí, jak je mu se mnou dobře. (Mně s ním taky.)
Jenže pak se třeba týden neozve, pak zase najednou napíše, jako by se nic nestalo a jede to zase nanovo „jsi strašně fajn holka“, „hrozně rád si s tebou píšu“ atd.
Momentálně jsem v situaci kdy nevím, jestli vyvíjet nějakou aktivitu a zjišťovat, jestli by třeba zájem měl nebo prostě jen vyčkávat. Což dělám teď jenže pokud se v nejbližší době ozve, tak to bude v tom stylu, o kterém jsem psala.
Díky
doporučuju film Až tak moc tě nežere
Ahoj holky, řeším něco podobného jako zakladatelka. O víkendu jsem si začala psát s jedním klukem z diskuze, píšeme si cca 3-5 zpráv denně, zprávy jsou dlouhé, celkem srandovní, včera mi psal o koncertě, morčeti, rodičích a tak. Ráda bych věděla, jestli někoho má (je mu 32, takže asi mít bude, ale třeba nemusí
), ale vůbec nevím, jak se zeptat, abych se neztrapnila. Poradily byste mi nějaký tip, jak z něho nenápadně tuhle informaci dostat?
Navíc bych ráda věděla, kterým směrem by se to mohlo vyvíjet dál, ale nejsem ten typ, že bych mu na rovinu tohle všechno napsala.