Nevím, kde je přítel – podvádí mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.3.11 17:02
smutná píše:
Anonymni:Tak to teda klobouk dolu,že jsi mu odpustila,a po tom všem má navíc ještě tvou důvěru! :potlesk: Já se fakt taky snažím,máme spolu 20m kluka,a je skvělý táta.Občas mám tak trochu pocit že žijeme spíš vedle sebe,a ne spolu.Rodinu ale rozbíjet nechci,ale strašně mě to užírá.Pro něj je to už samozřejmě pasé,už je to měsíc,tak je to přece STRAŠNĚ dávno.vím,že jistotu nebudu mít nikdy,a u nikoho.Ale někdy mě prostě přepadne strašná panika

No prave to bylo to, co mi hodne pomohlo se pres to prenest. Nase spolecne dite a fakt, ze je nejlepsi tata pod sluncem. A taky jsem musela zmenit to co pises, ze jsem mela pocit ze zijeme spis vedle sebe, nez spolu. Vlastne jsem si pak zpetne uvedomila, ze jsem byla vyborna matka, uklizecka, kucharka, obcasny sex, ale to je pro muze dost malo. To ho sice neomlouva, ale chyba je vzdy na obou stranach, tomu opravdu verim :wink: A tobe preji, at se s tim co nejdriv smiris a uz te to tak netrapi :-( :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
135
7.3.11 17:02
denca29 píše:
Luccy1 píše:
A taky mě dost štve že jsem na takového musela někdy narazit(můj expřítel a možná i ten nynější),protože mi zkazil život tím že mi to udělal a já už nemám důvěru k žádnému a vím že se to se mnou ponese pořád.
A taky si myslím,že právě když ženská odpustí tak chlap příště ví,že mu jsme mu odpustili a dělá to stejně dál!!!Nejsou to všechny případy,ale je jich drtivá většina
Ano ano ano, moje známá bylak manželovi tak tolerantní, že si na to manžílek zvyknul a myslel si, žýe je to tak v poho když má vlastně 2 ženy. Tak si s milenkou udělal miminko. Avíte co manželka? Taky miminko, tak je maj skoro stejně starý........ Manželku to teď samozřejmě štve..........

No to je mazec,bych mu ty věci naházela pěkně k milence a at si tam žije,když je takový zmetek.
Ale jak vždycky říkám.na každou svini se vaří voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
7.3.11 17:10
Markit.Hl píše:
Já to taky znám z obou stran.

Ex manžel mě podváděl.
A můj současný manžel se mnou podváděl svou ženu ještě před a těsně po jejich svatbě (čekali rodinu)v době, kdy žil můj ex u své milenky.

Vím, že mě spoustu lidí odsoudí.
Pak jsme se celé roky potkávali, už mezi námi nic nebylo - nic až na city a hodně společného. Oběma se nám zbortila manželství (na nevěře našich partnerů i domácím násilí), oba jsme měli po 1 dítěti… Několikrát za mnou i byl, že by mě chtěl… ale nechtěl opustit svou ex kvůli dceři (tehdy už spolu rok bydleli v 1 bytě, ale každý ve svém zamčeném pokoji. a Tak to trvalo ještě další 3 roky) a já bojovala o záchranu manželství. Marně.

Po rozvodu následoval další vztah - 3 letý. Pak jsem opustila svého partnera - vztah vyšuměl, zmizely veškeré emoce a žili jsme spolu a přitom sami…

V té době jsem se s manželem znova náhodou sešli, začali jsme spolu jezdit na bruslích… já za ním začala utíkat z domu, kde už jsem to nemohla vydržet (expřítel měl 3 m na odstěhování se, protžoe přišel za mnou přes celou republiku) … po 4 m se nastěhoval ke mě, po dalším půl roku jsem se rozhodli, že chceme miminko, naší Kačce je 13 měs., nakonec i když on říkal už nikdy jsme manželé… a na podzim bychom se rádi pokusila ještě o jedno svišťátko.

i tak mám přece jen sem tam obavu… udělal to ex, udělá to i současný?
Udělal to se mnou… udělá to znova? Co když je někde ještě jedna, kterou miluje od jejích 16 let jako mě (/tehdy jsem ho opustila kvůli svému už dávno exmanželovi) Která mu zůstala zažraná pod kůží nebo nějaká jiná? Strach je a bude vždy… ale nesmí přerůst v panický strach. A chorobnou žárlivost.

No teda neměla jsi to vůůůbec jednoduché a celé takové zamilované.Já už možná někdy chorobně žárlivá jsem :-( V prosinci jel na diskoteku ještě s pár chlapama a já jsem seděla s malým doma s vyhozeným kolenem :-( Co já jsem si celou noc představovala :oops: Prostě mě to šíleně vytočilo že jel,protože jsem ho prosila ať nejezdí :pocitac: stejně jel.No a pak se STRAŠNĚ divil co mi na tom vadí,že jel sám.
Jsou dny,kdy už na to nemyslím,a jsou dny,kdy na to myslím.Ale tak říkám si že to stejně neovlivním,když to bude chtít udělat znovu,udělá to a já se to nemusím ani dozvědět,když bude chytrý.Možná špatný přístup

• Citovat
  • Upravit
smutná
7.3.11 17:12
Anonymní píše:
smutná píše:
Anonymni:Tak to teda klobouk dolu,že jsi mu odpustila,a po tom všem má navíc ještě tvou důvěru! :potlesk: Já se fakt taky snažím,máme spolu 20m kluka,a je skvělý táta.Občas mám tak trochu pocit že žijeme spíš vedle sebe,a ne spolu.Rodinu ale rozbíjet nechci,ale strašně mě to užírá.Pro něj je to už samozřejmě pasé,už je to měsíc,tak je to přece STRAŠNĚ dávno.vím,že jistotu nebudu mít nikdy,a u nikoho.Ale někdy mě prostě přepadne strašná panika
No prave to bylo to, co mi hodne pomohlo se pres to prenest. Nase spolecne dite a fakt, ze je nejlepsi tata pod sluncem. A taky jsem musela zmenit to co pises, ze jsem mela pocit ze zijeme spis vedle sebe, nez spolu. Vlastne jsem si pak zpetne uvedomila, ze jsem byla vyborna matka, uklizecka, kucharka, obcasny sex, ale to je pro muze dost malo. To ho sice neomlouva, ale chyba je vzdy na obou stranach, tomu opravdu verim :wink: A tobe preji, at se s tim co nejdriv smiris a uz te to tak netrapi :-( :hug: :hug: :hug:

No já taky doufám,že těch dní,kdy na to budu myslet bude míň a míň.Stejně to neovliním.Když to bude chtít udělat znovu,udělá to.Snažím se najít nějaký koníček,který by bavil nás oba,aby nás to znovu stmelilo.Bohužel on je docela pasivní a hodně věcí ho nebaví.No ale snad něco najdu a budu víc než jen matka,kuchařka … snad i parťačka :nevim: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1610
7.3.11 17:19
Luccy1 píše:
denca29 píše:
Luccy1 píše:
A taky mě dost štve že jsem na takového musela někdy narazit(můj expřítel a možná i ten nynější),protože mi zkazil život tím že mi to udělal a já už nemám důvěru k žádnému a vím že se to se mnou ponese pořád.
A taky si myslím,že právě když ženská odpustí tak chlap příště ví,že mu jsme mu odpustili a dělá to stejně dál!!!Nejsou to všechny případy,ale je jich drtivá většina
Ano ano ano, moje známá bylak manželovi tak tolerantní, že si na to manžílek zvyknul a myslel si, žýe je to tak v poho když má vlastně 2 ženy. Tak si s milenkou udělal miminko. Avíte co manželka? Taky miminko, tak je maj skoro stejně starý........ Manželku to teď samozřejmě štve..........
No to je mazec,bych mu ty věci naházela pěkně k milence a at si tam žije,když je takový zmetek.
Ale jak vždycky říkám.na každou svini se vaří voda

Jo ale manželka na tu hru přistoupila,, teď se jí to nelíbí. Nechápu , že si tohle ženská omluví slovy: stejně všichni chlapi zahejbaj. To není pravda. Vždy záleží na ženskýa pokud mu to ženská umožní tak to udělá. Já bych to nekousla a bylo by pod mojí úroveň s někým takovým ještě někdy být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
7.3.11 17:23

Jo,to taky znám,on se chodí bavit a na pivko dost často a já co,samozřejmě doma že.A když jsem naštvaná nebo mu něco řeknu tak je uražený a diví se,prý nechodí každý den.Každý den ne,ale ob den.Prostě ví že já samozřejmě doma být musím(mám tu moje zlatíčko) a ví že kdysi jsem se vzala a šla pařit taky a on z toho byl hotoý že nejsem sním(ještě hodně před těhotenstvím) a ted ví že jsem doma s malou a on je frajer co se smyká a má se fajn a příjde mu to normální :cert: ,Jsem mu řekla že když mu to příjde tak normální tak fajn,že jeden víkend on a druhý já(samozřejmě by mi to asi tak často nešlo,jsem na malou hodně zvyklá a nepotřebuju být často v tahu) a na to mi řek že už to mám promyšlené určitě dlouho,že chcu jít bůh ví kam atd.Tak mu by to teda vadilo a co mám říkat já.At vidí jaké to je a možná si to uvědomí,já jsem v tom dost tvrdohlavá a tak trochu tvrdá,ale nikdo ze mě nebude dělat debila a on už vůbec ne,když může on tak proč nejá?on je stejně otec jako já matka,taky by se měl věnovat malé víc a ne že mu jsou přednější kamarádi a pivo a když příjde domů tak alá spí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.11 17:34
smutná píše:

Hele odpustila neodpustila, máme spolu 4 děti, mě je 40 máme svoje dluhy, jsme spolu přes 15 let… Po jeho nevěře jsem skončila na práškách a u psychiatra, oznámil mi, že má nemanželskou 3 letou dceru… musela jsem se s tím nějak poprat už jenom kvůli dětem, nejsatrší dcera mi pomohla snad se vším nejvíce, starala se o děti když jsem nemohla, byla jsem i v nemocnici zhroutila jsem se… Bohužel si obě moje dcery svého otce znepřátelily starší se od nás definitivně odtěhovala :-( a mladší, té je 11 svého otce nenávidí bojí se ho nechce s ním mluvit, i když vlastně nemá proč se ho bát, je na všechny svoje děti moc hodnej… Mám ještě dva syny starší o tom věděl rok zjistil to omylem, když spolu byly s otcem na sustředění a ta jeho tam přijela s malou holčičkou která mu říkala táto… Dusil to v sob, nechápu jak to mohl dokázat…

ted to bude třičtvrtě roku od té doby co se všechno provalilo, manžel má peklo u svojí ,, milenky,, nechce mu dcerku půjčovat, on jí chce… Chudák to dítě…

No ale co tím chci říci je jedna jediná věc, nemám navybranou nemůžu ho jen tak opustit a jít se 3 dětma na ulici, nemám vlastní prostředky nikdy jsem nemusela pracovat díky manželovi, který uměl naší rodinu vždy skvěle zabezpečit. Nevěřím mu, že nikoho nemá, ale beru to tak, že ke mě se vrací u nás má domov nás má moc rád a vždy pro nás udělá vše co budeme potřebovat a chtít

1.anonymní

• Citovat
  • Upravit
1610
7.3.11 17:39

Tak pokud ti to vyhovuje a nevadí ti že trpí tvoje děti tak proč ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
7.3.11 17:41

v

Příspěvek upraven 07.03.11 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
7.3.11 17:41
Luccy1 píše:
Jo,to taky znám,on se chodí bavit a na pivko dost často a já co,samozřejmě doma že.A když jsem naštvaná nebo mu něco řeknu tak je uražený a diví se,prý nechodí každý den.Každý den ne,ale ob den.Prostě ví že já samozřejmě doma být musím(mám tu moje zlatíčko) a ví že kdysi jsem se vzala a šla pařit taky a on z toho byl hotoý že nejsem sním(ještě hodně před těhotenstvím) a ted ví že jsem doma s malou a on je frajer co se smyká a má se fajn a příjde mu to normální :cert: ,Jsem mu řekla že když mu to příjde tak normální tak fajn,že jeden víkend on a druhý já(samozřejmě by mi to asi tak často nešlo,jsem na malou hodně zvyklá a nepotřebuju být často v tahu) a na to mi řek že už to mám promyšlené určitě dlouho,že chcu jít bůh ví kam atd.Tak mu by to teda vadilo a co mám říkat já.At vidí jaké to je a možná si to uvědomí,já jsem v tom dost tvrdohlavá a tak trochu tvrdá,ale nikdo ze mě nebude dělat debila a on už vůbec ne,když může on tak proč nejá?on je stejně otec jako já matka,taky by se měl věnovat malé víc a ne že mu jsou přednější kamarádi a pivo a když příjde domů tak alá spí :pocitac:

Jo ale nezahýbá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
7.3.11 17:42
Anonymní píše:
smutná píše:

Hele odpustila neodpustila, máme spolu 4 děti, mě je 40 máme svoje dluhy, jsme spolu přes 15 let… Po jeho nevěře jsem skončila na práškách a u psychiatra, oznámil mi, že má nemanželskou 3 letou dceru… musela jsem se s tím nějak poprat už jenom kvůli dětem, nejsatrší dcera mi pomohla snad se vším nejvíce, starala se o děti když jsem nemohla, byla jsem i v nemocnici zhroutila jsem se… Bohužel si obě moje dcery svého otce znepřátelily starší se od nás definitivně odtěhovala :-( a mladší, té je 11 svého otce nenávidí bojí se ho nechce s ním mluvit, i když vlastně nemá proč se ho bát, je na všechny svoje děti moc hodnej… Mám ještě dva syny starší o tom věděl rok zjistil to omylem, když spolu byly s otcem na sustředění a ta jeho tam přijela s malou holčičkou která mu říkala táto… Dusil to v sob, nechápu jak to mohl dokázat…

ted to bude třičtvrtě roku od té doby co se všechno provalilo, manžel má peklo u svojí ,, milenky,, nechce mu dcerku půjčovat, on jí chce… Chudák to dítě…

No ale co tím chci říci je jedna jediná věc, nemám navybranou nemůžu ho jen tak opustit a jít se 3 dětma na ulici, nemám vlastní prostředky nikdy jsem nemusela pracovat díky manželovi, který uměl naší rodinu vždy skvěle zabezpečit. Nevěřím mu, že nikoho nemá, ale beru to tak, že ke mě se vrací u nás má domov nás má moc rád a vždy pro nás udělá vše co budeme potřebovat a chtít

1.anonymní

Tak pokud ti to vyhovuje a nevadí ti že trpí tvoje děti tak proč ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.11 18:34

No holky a pak se vsechny divime, ze nas chlapy podvadeji, kdyz je bereme zpatky a odpoustime jim to. Ja jsem hodne pro rodinu, zachranuju vztah jak to jen jde kvuli male, ale kdybych se dozvedela, ze me chlap nekde normalne podvadi, tak mu sbalim saky paky a letel by bez reci :cert: Jenomze kdyz ti chlapi vi, ze je pak stejne vemete zpatky, tak proc by nepodvadeli, ze jo :nevim: Oni by si to rozmysleli, kdyby skoncili s kuframa na ulici :evil:
Jako city jsou city, ale mame snad svoji dustojnost, ne !!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.11 18:40
denca29 píše:
Anonymní píše:
smutná píše:

1.anonymní
Tak pokud ti to vyhovuje a nevadí ti že trpí tvoje děti tak proč ne???

Moje děti by trpěli víc, kdybychom šli s manželem od sebe. manžel se ted hodně snaží.. Ale těžko někomu vysvětlovat situaci ve které jsem byla a stále jsem. A taky se to strašně lehce řekne, podvedl mě, letí z domu, ale ve skutečnosti je to celé pak úplně jinak…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.11 18:47
Fen-fire píše:
No holky a pak se vsechny divime, ze nas chlapy podvadeji, kdyz je bereme zpatky a odpoustime jim to. Ja jsem hodne pro rodinu, zachranuju vztah jak to jen jde kvuli male, ale kdybych se dozvedela, ze me chlap nekde normalne podvadi, tak mu sbalim saky paky a letel by bez reci :cert: Jenomze kdyz ti chlapi vi, ze je pak stejne vemete zpatky, tak proc by nepodvadeli, ze jo :nevim: Oni by si to rozmysleli, kdyby skoncili s kuframa na ulici :evil:
Jako city jsou city, ale mame snad svoji dustojnost, ne !!!!! :cert:

nemusíš tady mluvit za všechny ženy, to že ty to cítíš jak to cítíš přeci neznamená, že to tak cítí všechny…

• Citovat
  • Upravit
8940
7.3.11 18:51
Anonymní píše:
Fen-fire píše:
Jako city jsou city, ale mame snad svoji dustojnost, ne !!!!! :cert:
nemusíš tady mluvit za všechny ženy, to že ty to cítíš jak to cítíš přeci neznamená, že to tak cítí všechny…

Tohle je fakt. Zensky proste chlapum vsechno odpusti a chlapi se bohuzel podle toho chovaji = podvadi. A dokud tohle budou zensky tolerovat, tak chlapi budou podvadet, to je proste jednoducha rovnice … bohuzel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí