Nevím, zda jít teď do druhého dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25160
9.3.15 17:52

Tak jsem tu diskuzi projela a budou se ti tady samozřejmě „třískat“ názory matek, co (by) šli mezi dětma do práce a co jsou pro větší věkový rozdíl a těch, co mají (chtějí) děti brzy po sobě a až pak do práce.
Kam patříš ty, to si musíš uvědomit sama. Plus to, co tady píšou - zda by jsi práci vůbec našla (abys nebyla 3 roky doma a stejně nic). Co hlídání, školka,… atd, atd.

Příspěvek upraven 09.03.15 v 18:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.3.15 18:20
@kvetinka56 píše:
já si to zas nemůžu vynachválit. jsem teda jenom těhotná, synovi bude 5 let, ale jak mi bylo ze začátku špatně, ve 2 letech by mně stěží nechal odpoledne ležet pod dekou klepajíc se zimou (ze začátku jsem mívala zvýšenou teplotu a jako bonus mi bylo špatně). Teď je syn ve školce, takže budu mít doma jenom jedno dítě, až půjde do školy, tak budu k dispozici doma a nebude muset do družiny, první roky nebudou prázdniny problém. Všechno má svoje výhody a nevýhody a já jsem moc ráda, že jsem nešla do druhého jenom kvůli tomu, že si v dětství spolu děti vyhrají. To vůbec nemá žádný vliv na vztahy mezi nimi v dospělosti, i když tady je to obecně rozšířený názor.
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
9.3.15 20:44

Já bych šla do dalšího dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová