Nevýchova - web

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
3.10.14 16:37

To Barča73: Vzhledem k tomu, že jsi kurz Nevýchovy absolvovala, tak bych se Tě ráda zeptala jak se řeší to kdy, i přes jasnou domluvu, kdy s daným souhlasí obě strany, dítě přesto neudělá to na čem jsme byly domluvené… Předem moc děkuji za Tvou odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
3.10.14 17:55

@batist přesuneš obchodní schůzku, aby se dítě mohlo třeba v parku pohoupat? Tvoji obchodní partneři tě musí milovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
3.10.14 18:16

Ano, nemám s tím problém. Ale mnohokrát se to nestalo. Pokud někomu zavolám, ze se zdrzim o 10 - 15 minut, přijde mi, ze to není velká újma. Spíš jsem ale reagovala na to, ze pokladas dohody za možné jen tehdy, když má matka přehršel času. Snažila jsem se ti dát příklad, ze to tak být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.10.14 12:04

Už jsem to tady četla v komentářích někdy z května, ale to už zřejmě není aktuální… Chci se zeptat, uvažoval tady někdo se na ten kurz nevýchovy třeba složit? Cena kurzu necelých 5000,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
31.10.14 21:50
@Papajased píše: …
Nejvíc mě na propagaci nevýchovy štve to, že je to jen byznys. Poslouchat rady typu domluvte se se svým dítětem od někoho, kdo nemá vlastní dítě, neumí se vyjadřovat a má příšernej projev, je mi protivný…

Paní Katka nemá děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
31.10.14 23:10
@84simona píše:
Už jsem to tady četla v komentářích někdy z května, ale to už zřejmě není aktuální… Chci se zeptat, uvažoval tady někdo se na ten kurz nevýchovy třeba složit? Cena kurzu necelých 5000,–Kč.

dobrá myšlenka, kdyby se našlo víc lidí… Moc tomu nevěřím, že by tam byl nějaký spásný návod, na který lidstvo dosud nepřišlo, ale na druhou stranu CO KDYBY :lol: to přeci jen nějak zabralo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.11.14 00:14

No, já si taky nejsem úplně jistá, jestli nevýchova bude fungovat nebo zda je to jen tahák na peníze, proto bych do toho šla s více lidmi, aby to tak finančně nebolelo, kdyby to byla blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
1.11.14 10:53

@84simona Můžeš to jen vyzkoušet, když to nebude ono, do dvou týdnů můžeš odstoupit od smlouvy a vrátí Ti peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
1.11.14 21:54
@kači31 píše:
Paní Katka nemá děti?

ne nemá, alespoň zde v diskuzi bylo toto zmiňováno :)

a dle mého názoru jsou to vyhozené peníze - 5 tisíc utratím mnohem lépe a účelněji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.11.14 22:29

To:Viking Ruku na srdce, vy si myslíte, že do dvou týdnů zjistíte, zda má nevýchova smysl? Řekla bych, že to chce delší čas a například po půl roce, kdy člověk zjistí, že to třeba vážně nemělo cenu, tak vám peníze nikdo nevrátí. :-/ Proto mě napadlo, že by bylo fajn, se s někým na kurz složit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
1.11.14 22:39

Mě přijde daleko užitečnější najít dobrého psychologa, který dokáže s výchovou dítěte poradit. A to nemusí to dítě mít nějaký problé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.11.14 22:49

Hledat psychologa mi přijde zase zbytečné, pokud s dítětem nejsou vyloženě velké problémy, které nejsme schopni řešit. Myslím, že skoro každý rodič je schopen najít společně s dítětem tu nejlepší cestu. Jen je potřeba se opravdu snažit a přemýšlet. Někdy mi přijdou rodiče spíš pohodlní něco řešit, ne neschopní. Ale mám teprve dvouleté dítě, takže moc zkušeností ještě nemám. Za pár let budu mít možná jiný názor (ale doufám, že ne). ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
1.11.14 23:20

@84simona Řekla bych, že za dva týdny (z pětitýdenního kurzu) člověk odhadne, jestli mu to tak nějak celkově něco dává. Ale nevím, nezkoušela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.11.14 23:30

Jenže ten pětitýdenní kurz pak máte aplikovat na různé situace dlouhodobě. Prostě si myslím, že do dvou týdnů toho moc nezjistím, vzhledem k tomu, že se svou dcerou mám cca 1-2 „konflikty“ týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
1.11.14 23:41

@84simona Jen mi to přišlo tak nějak jednodušší než se zkoušet skládat (předpokládám, že to ve smlouvě bude explicitně zakázaný) s někým, kdo třeba pak může chtít zcela po právu odstoupit a vrátit peníze… Ale nic samozřejmě nevnucuju, Tvůj boj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí