Jak poznat nevyhovující vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
midlajs
6.12.14 22:17
@svycarka píše:
@Radum ;) roztahla bych kridla a sla..pokud citis, ze nejsi stastna, ze je neco nekde vic.Ver, ze pokud je stavajici partner ten pravy, setkate se znovu…

Opravdu tomu veris?

• Citovat
  • Upravit
5178
6.12.14 22:19
@Radum píše: …
Jak poznáte nefungující, nevyhovující vztah? Jaké otázky by si měl člověk položit, pokud chce začít zvažovat různá pro a proti? Bylo by pro vás to, že nejste se svým partnerem (ne manželem, bez dětí) šťastné, samo o sobě důvodem k rozchodu? …

Pokud kladeš tyto otázky sama sobě nebo i zde, pak se nejedná o vyhovující vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@midlajs píše:
Kurnik, to je silne kafe.

nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25210
@Levandule121 píše:
Jak píší holky. Když takhle přemýšlíš, bývá to na rozchod. A jak se rozejdeš, uvědomíš si, že to bylo 100× jednodušší, než sis myslela. :kytka:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
6.12.14 22:21

@midlajs proc ne? muzou oba dospet, ziskat jine zkusenosti a nakonec se po letech potkat a zjistit, ze se vlastne znaji, jen jsou ted oba lepsi, pripravenejsi, zodpovednejsi, chapavejsi atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
6.12.14 22:21

@Blackova.K neumim to citovat a zvyraznit pasaz a nechtela jsem placat diskuzi, myslela jsem jak jsi psala „Nebavíš mě tak čau.“

• Citovat
  • Upravit
midlajs
6.12.14 22:22
@svycarka píše:
@midlajs proc ne? muzou oba dospet, ziskat jine zkusenosti a nakonec se po letech potkat a zjistit, ze se vlastne znaji, jen jsou ted oba lepsi, pripravenejsi, zodpovednejsi, chapavejsi atd…

Ju, zkusenosti, ted to chapu, je to mozne…

• Citovat
  • Upravit
2940
6.12.14 22:28
@midlajs píše:
@Blackova.K neumim to citovat a zvyraznit pasaz a nechtela jsem placat diskuzi, myslela jsem jak jsi psala „Nebavíš mě tak čau.“

no tak při chození, se přece nebudu stresovat a přemýšlet. To má být hezké období, neříkám nepohádat se, ale když bych si měla pokládat takovýhle otázky tak bych si je nepokládala :nevim: před manželstvím a dětma jsem chtěla být milovaná, cítit se dobře, být ta jedinečná. Samozřejmě že vztah se závazkama je něco jiného, ale mladá svobodná holka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.14 22:29

Ja som teda k rozchodu nedopracovala, opustil on mna. No a potom mi jedneho dna doslo, aka som bez neho pokojna. S nim to vo mne furt bublalo, vrelo, furt mi nieco vadilo (ale nie on ci na nom). Proste myslela som si, ze som stastna, ale bola som permanentne v stave akejsi podrazdenosti. Bez neho som bola sice nestastna, ale ked ten najhorsi bol presiel, bola som pokojna. No a vedla manzela som stastna a pokojna zaroven :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.14 22:31
@Blackova.K píše:
no tak při chození, se přece nebudu stresovat a přemýšlet. To má být hezké období, neříkám nepohádat se, ale když bych si měla pokládat takovýhle otázky tak bych si je nepokládala :nevim: před manželstvím a dětma jsem chtěla být milovaná, cítit se dobře, být ta jedinečná. Samozřejmě že vztah se závazkama je něco jiného, ale mladá svobodná holka :nevim:

Ono sa ale stava, ze ked Ty milujes, ale on nie, pripadne nie dost, tak miesto toho aby si povedala cau, nebavis ma, zacnes rozmyslat nad tym, co s tym, a co dalej.
Ked miluje on a Ty nie tak moc, tak tam nie je co riesit, maximalne tak ako mu to zdelit co najsetrnejsie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
6.12.14 22:34

@Blackova.K Pravda. Nu, ale ma sve bolistky a citi to jako nejhorsi na svete, nevi co ji ceka az v pravem zivote, jak by mohla…podle meho je to z Tve strany odsuzovani.

• Citovat
  • Upravit
2940
6.12.14 22:35
@Bábi Zlopočasná píše:
Ono sa ale stava, ze ked Ty milujes, ale on nie, pripadne nie dost, tak miesto toho aby si povedala cau, nebavis ma, zacnes rozmyslat nad tym, co s tym, a co dalej.
Ked miluje on a Ty nie tak moc, tak tam nie je co riesit, maximalne tak ako mu to zdelit co najsetrnejsie :nevim:

rozumím, nevím beru to podle sebe (za mlada, svobodna) prostě jsem musela být ta jedinečná. Ale je pravda že před manželstvím jsem měla jen dva delší vztahy, rok a půl a pak asi 4 měsíce, jinak samý krátkodobý. Ten dlouhej byl hodně za mlada, takže z něj tak rok můžu odečíst, byla jsem mladý tele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
6.12.14 22:37
@midlajs píše:
@Blackova.K Pravda. Nu, ale ma sve bolistky a citi to jako nejhorsi na svete, nevi co ji ceka az v pravem zivote, jak by mohla…podle meho je to z Tve strany odsuzovani.

no to vůbec, já nikoho neodsuzuju 8o jen píšu, že když si pokládá tyhle otázky a takhle moc to řeší tak to asi nemá cenu. Asi se blbě vyjadřuju, ale teď fakt nejsem jedubaba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
6.12.14 22:39

@Blackova.K jedubaba, hezke…od jiste doby jsem na odsuzovace alergicka…proto se ptam…

• Citovat
  • Upravit
2940
6.12.14 22:40
@midlajs píše:
@Blackova.K jedubaba, hezke…od jiste doby jsem na odsuzovace alergicka…proto se ptam…

ne, fakt neodsuzuju. Hlavně zrovna tady v tom tématu nevidím nic k odsuzování. Prostě normální trápení mladý holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí