Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@PetulaM moc gratuluju hlavne zdravíčko přeji
@remda tak to je fajn na nás tatínek kašle takže jméno je na mě
ale nejak si nevím rady u holcicky :/
Ahojky chci se zeptat dva měsíce jsem to nedostala.Byla jsem u doktorky delala me ultrazvuk tam mám hormon na stupnici 10 delala krev tam to vyšlo negativní. Dneska je to týden po tom co jsem to měla dostat jsem zacala krvácet. Doktorka si myslí že by tam něco mohlo bzt.Ale mám strach z toho krvácení. Můžu být těhotná nebo co by to mohlo být. Test jsem si nedělala chtěla jsem si ho dělat až v pondělí. Děkuji
@Ivonnečka pro holcicku sme meli jen jedno-Natalka, ale co sme se dovedeli ze to bude chlapak, tak zacaly dohady ![]()
@monzed bud si udelej test, nebo v pondeli k doktorce. jinak to asi nezjistis…
@remda píše:
Děkuji. A je možné že mužeš mít menzes a být těhotná. je to poprvé co se mě to stalo.Tak mám blbé dotazy.Ale prsa mám natekla a vše nasvědčuje na tehu ale fakt nevim.
@monzed mozne by to mohlo byt.. jeden az dva cykly.. ale to je tezko rakhle tipovat… preju stesti.
@remda no já to tak mám u holky porad se s mojí mamcou dohadujem jake dat jmeno
tak schvalne jake jmeno by se ti hodilo pro holcicku k příjmení Klementová
@Ivonnečka muze byt i Laura, Sara, Soňa, spuse bych volila kratsi jmena, kdyz mate dlouhe prijmeni.. ale zalezi na Tobe. ![]()
@Denousek25 to mám segru :/ takze nechci davat nic co uz v rodine je @remda jinak s krátkým souhlasím hodně se mi líbí Ella a Karin @lalali a Ivanka je moje babicka ![]()