Nezletilá a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2390
11.2.14 14:10

Já jsem taky otěhotněla v 16 a dcera se narodila měsíc po 17tých narozeninách..

• načítám...
1497

Myslím si že doba je pořád stejná moje mamka mě čekala taky 16 a výchovy se mi dostalo špičkové a mládí ji vtom nebránilo. Pokud se cítí zodpovědně tak proč nemít mimčo.

• načítám...
8558

Omlouvam se za OT, jen u podobnych prispevku premyslim.. jakto, ze nekdo v 16letech uz bydli s pritelem? To te mama pusti? Ja v 16 letech chtela jet na vikend s prateli na chatua byl to dost boj mamu presvedcit. To je vazne dneska uz bezne, ze holka uz v 16letech bydli s klukem? Dik za rozsireni obzoru :)

• načítám...
4

Děkuji moc za radu a to ostatní si mylsím že jen má věc na názor co jsi o tom myslíte jsem se neptala.. :)

• načítám...
8935
11.2.14 14:11

Mě zase překvapilo, že jsou na tom finančně dobře. Zakladatelka těžko něco vydělává a dnes uživit rodinu z jednoho platu není jednoduchý.

Leonko, kolik je příteli roků, co má za zaměstnání? A to máte svoje samostatné bydlení, nejste zatížený úvěrem, máte finanční rezervu?

Pokud je přítel mladý a takto zajistí rodinu, tak zaslouží obdiv.

• načítám...
4658
11.2.14 14:12

Jéé to jsem přesně čekala :mrgreen: to je jak kdybych slyšela svou babičku: jééé děvče, na to máš dost času :mrgreen:
dámy, Vaším reakcím sice rozumím, ale na to se Vás zakladatelka neptala :roll: :roll:

• načítám...
4961
11.2.14 14:12

Myslela jsem, že do 18-ti let má za dítě zodpovědnost rodič. Ty s tvou mámou nevycházíš?
Kdysi to bylo tak, že pokud dítěti nebylo 18 a bydlel si kde chtěl, ne po dohodě s rodiči, tak ho sociálka šoupla to pasťáku a bylo.

• načítám...
61
11.2.14 14:13

Ahoj momentálně jsem v podobné situaci, mimčo se sice má v ideální termínu narodit po 18.narozkách, ale my na to nespoléhali. Aby mimčo měl napsané tvůj přítel, musíte si předem na okresním soudu zažádat o uznání otcovství. Oni by tě totiž s miminkem ani nepustili z nemocnice bez mamky, kdybyste si o to nezažádali.

• načítám...
15113
11.2.14 14:13
@Kelly3 píše:
@boball No, to sice bylo, ale teďka mi příjde, že je to spíš moderní mít dítě tak brzo, kor když dítě má dítě :nevim:

Já bych právě neřekla, naopak mi to příde jako výjimka proti dřívější době, třeba před čtvrt stoletím. Naopak holky ve většině případů, mají děti dost pozdě. Nicméně to neschvaluji, když nechá někdo v šestnácti bydlet dceru s přítelem je to asi cajk. :roll:

• načítám...
9719
11.2.14 14:14
  • načítám...
4
11.2.14 14:15

Ano je pravda já nepracuji přítel pracuje ve fabrice bude mu 21let žádným uvěrem zatížený nejsme! Přítel si obdiv zaslouší protože dopravdy zajistí

• načítám...
367

V 16-ti letech muze byt zakladatelka zplnoletnena soudem

• načítám...
8558

Aha, takze to neni uplne bezny, koukam, ze ta otazka, jestli je to bezny, ze dneska 16leta bydli jinde, nez doma, napadla asi vic lidi, nez jen me.

Ja vim, ze se na to zakladatelka neptala, vsak jsem tam taky napsala OT. Proste me to jen zajimalo. Jak jsem psala, kdyz si vzpomenu, jak moc usili stalo me, aby me moje mama pustila v 16letech pres JEDNU noc na tu chatu…

• načítám...
61

@88petra jen v případě že se chtějí vzít

• načítám...
11370

@subsomi mě na tom nepřijde nic divnýho. Moje nejlepší kamarádka od 14 let nebydlí s matkou, ale s přítelama. S kterým chodila, s tím bydlela. Matka jí platila školu a dávala na jídlo + kapesné a jinak byla mimo domov. Jí tak bylo líp, její máma nebyla moc mateřský typ. Ale postarala se aby měla peníze a dostudovala až do 22 let :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100