Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je zase moralistická smršť, za mě lepší těhotná šestnáctka, co má chlapa a o mimčo se zvládne postarat, než těhotná pětadvacítka, co je zajištěná s chlapem ale jde na potrat, ptže se mimino ještě nehodí do krámu…
@miisenka píše:
ne nechapem to..v 16 sa ma ucit a ne vys@kavat..tot nazor..
Přesně tak. Bez školy s přítelem ve fabrice budou mít krásnej život
Za chvíli tu bude od zakladatelky další diskuze na co mám nárok, jaké dávky, a podobně..
@Šalvějka píše:
To je zase moralistická smršť, za mě lepší těhotná šestnáctka, co má chlapa a o mimčo se zvládne postarat, než těhotná pětadvacítka, co je zajištěná s chlapem ale jde na potrat, ptže se mimino ještě nehodí do krámu…
to je názor ![]()
@Leoonka píše:
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu jsem těhotná a je mi 16let přítel je plnoletý a bydlíme spolu sami. Finančně jsem na tom dobře a dítě jsme se rozhodli si poenchat. Bydlíme v jiném městě než má maminka ale slyšela jsem že miminko by jsi musela nechat na sebe nechat má mamka ale o dítě se chce s přítelem starat sami. Chtěla bych se zeptat zda pořád platí když je přítel plnoletý zda jsi může dítě nechat napsat na sebe moc nám na tom záleží Děkuji.
s plnoletým přítelem to opravdu není problém. stačí zajít na tu matriku. a možná svatba a zplnoletnění by bylo ještě o chlup lepší řešení.
@Šalvějka píše:
to mi vysvětli jak se o mimčo dokáže v 16ti postarat. Nakrmit, přebalit, pochovat pohrát a dál?
Zakladajici radu jsi dostala a tak me nezbyva nez poprat hladky prubeh tehotenstvi a zdrave dite, velmi ale velmi hodne, neplactive dite a pokud v opacnem pripade, pak tedy velmi ale velmi trpeliveho chlapa, co ti kvuli urvanemu decku nebude v 21 letech odchazet z domu poslouchat radeji decibely na dize. Nebudu zbytecne vice jizliva ci neprijemna
Hodne zdaru.
@Nejhodnější a kdo říká, že přítel z fabriky přinese domů minimální mzdu? to miluju tu rovnici: práce ve fabrice = dělňas co nebere ani desítku…
nevím, určo není nejšťastnější mít dítě v 16 letech, ale aspoň se k tomu stavějí čelem.
@Nejhodnější No tak já znám ze svýho okolí dvě holky, který dítě v 16ti vyloženě chtěly a tak si ho nechaly udělat jen s tím rozdílem, že tatínek s něma nezůstal. Já to teda taky nechápu.. mít dítě tak brzy. Sice každýho věc, ale je to mazec ![]()
Kdyz si clovek chce precist, jak je blbej, staci zalozit diskuzi na emiminu- tema nerozhoduje, uspech zaručen;-)
@Šalvějka píše:
@Nejhodnější a kdo říká, že přítel z fabriky přinese domů minimální mzdu? to miluju tu rovnici: práce ve fabrice = dělňas co nebere ani desítku…nevím, určo není nejšťastnější mít dítě v 16 letech, ale aspoň se k tomu stavějí čelem.
Jo jo ve 21 letech bude generální ředitel
![]()
@Janiiska to že jí je 16 z ní dělá nemotornou tupou osobu? to snad zvládne každá máma od dítěte, pokud to bude chtít zvládnout.
@Hr4sek22 píše:
@Nejhodnější No tak já znám ze svýho okolí dvě holky, který dítě v 16ti vyloženě chtěly a tak si ho nechaly udělat jen s tím rozdílem, že tatínek s něma nezůstal. Já to teda taky nechápu.. mít dítě tak brzy. Sice každýho věc, ale je to mazec
Hm taky to nechápu, ale kdo chce kam… A nevíš jak se jim teď žije?
To je přeně ono, mít v 16ti krásné růžové miminko a pak v 19ti fňukat na pracáku, že ji chudinku nikdo se ZŠ nezaměstná, přítelův plat nestačí, tak ať pomůže stát ne
![]()
svět se v… obrací ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak hlavně všechno souvisí se vším. Pak tu budou diskuze o tom, jak nemá kam s děckem jít, do práce ji nevezmou, protože nic neumí a nikde nepracovala. Je to o širším úhlu pohledu na věc.