Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Leoonka píše:
Ano je pravda já nepracuji přítel pracuje ve fabrice bude mu 21let žádným uvěrem zatížený nejsme! Přítel si obdiv zaslouší protože dopravdy zajistí
Tak to je pěkná kravina toto
![]()
@raquel96 píše:
Nepřijde vám blbý místo toho, abyste jí poradily, jen hloupě kritizovat? Myslím že o ní a o jejím příteli nebo rodině nevíte vůbec nic, tak proč to tady takhle rozebíráte? Její otázka byla celkem jasná, chtěla poradit, ne poslouchat jakou blbost udělala a že VY to v dnešní době nechápete.
Když založí diskusi, tak musí počítat s tím, že se tu bude diskutovat
Každý jí tu nebude psát,, Gratuluji maminko" ![]()
@boball to,že když jsou oba v práci tak nevíš, jestli je někdo hodí do záchodu, vyhodí jinam, apod..Tak jsem to myslela.
@Druby píše:
no právě. Asi bych nestačila počítat rohy, kdybych přišla v 16ti za matkou a řekla ji, že jsem těhotná
Já bych dostala kapky ![]()
@boball Asi tak, jen se o tom tolik nemluvilo
mám v práci kolegyni po 50 a ona sama chodila na střední s dvouma holkama, jedna otěhotněla v 16 a druhá v 17.
To jo, moje babi mela tatiho taky v šestnácti a jak je vychovanej!!! ![]()
@raquel96 píše:
Nepřijde vám blbý místo toho, abyste jí poradily, jen hloupě kritizovat? Myslím že o ní a o jejím příteli nebo rodině nevíte vůbec nic, tak proč to tady takhle rozebíráte? Její otázka byla celkem jasná, chtěla poradit, ne poslouchat jakou blbost udělala a že VY to v dnešní době nechápete.
A co tady chceš radit? Nebo ji plácat po ramenou? Ono není jaksi za co… to je v 16ti letech, tak blbá, že neví co znamená antikoncepce? Co to bude asi za rodinu? V 16ti letech bydlet u přítele ![]()
@Janiiska To můžou udělat i když jsi doma. Já zase spíš myslela to, že se máma na to v pubertě nevytrusí a snaží se dceru nějak podpořit, aby si jako patnáctka nezkazila život. Moje spolužačka odmítala dávat holce peníze na prášky, pak se divila, že je holka v tom, nedodělala školu. Ted ve 22 letech už má děti dvě a spolu se nestýkají
protože jí máma neodpustila, že tu školu nemá.
Většina v dnešní době se dívá, jak to bylo kdysi.ale doba kdysi není dnes.
@raquel96 píše:
ne nechapem to..v 16 sa ma ucit a ne vys@kavat..tot nazor..
@boball můžou,to je pravda.Aha,ty si to myslela takto.No jo, měla ji dávat na prášky, podpořit a motivovat, pak by to vypadalo jinak a dopadlo.
@Hr4sek22 píše:
Tak.. to dítě bylo nejspíš plánovaný, ne?
co? Ta by měla spíš v 16ti plánovat školu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat