Nezletilá a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22093
11.2.14 15:15
@orionk píše:
Když založí diskusi, tak musí počítat s tím, že se tu bude diskutovat :nevim: :nevim: Každý jí tu nebude psát,, Gratuluji maminko" ;)

Ona založila diskusi s jediným a naprosto přesně formulovaným dotazem. „Může přítel dítě dostat do péče?“

Jediné přijatelné odpověďi jsou „ano, může, protože…“, příp. „ne, nemůže, protože…“

Na nic jiného se neptala! Tj. nic jiného nikomu z Vás nepřísluší hodnotit, natož kritizovat. Holka už stejně dítě čeká, těžko ho po přečtení Vašich jasnozřivých prognóz o frontě na pracáku či inteligentních hodnocení její osoby a osoby jejího přítele půjde vrátit… takže o co Vám tady jde?

Jsou skvrny na slunci nebo na planetě proběhla invaze slepic nebo co se to sakra děje?

• načítám...
2205
11.2.14 15:16

@Janiiska A tím by to bylo vyřešeno? Nebo čeho by si docílila??? Ano, rozhodně to v pořádku není, ale co by se tím vyřešilo, že jí zfackuješ hned mezi dveřma jakmile by ses to dozvěděla??? Jako aby si to příště pamatovala, nebo jak? :lol: jako některé názory mě trošku zaráží, myslím, že by facky potřeba nebyli, dala by se jí v tom huba vymáchat úplně jinak aby si to pamatovala než jí fackovat.

• načítám...
4214
@Nejhodnější píše:
Z prava, z leva a třetí o futra :cert:

aby se těm fackám vyhla tak bude varována už 10ti let.

• načítám...
3284

@lasička1 no přesně, protože je pořád výhodnější sedět doma na zadeli, nadělat děcka a nechat stát se postarat, naši kočovníci by mohli vyprávět :mrgreen:, proč potom chodit do práce, když prachy tečou aniž bych hnul prstem?

• načítám...
22093
11.2.14 15:17
@Leoonka píše:
Chtěla bych se zeptat zda pořád platí když je přítel plnoletý zda jsi může dítě nechat napsat na sebe moc nám na tom záleží Děkuji.

Ano, Tvůj přítel coby plnoletý otec dítěte ho dostane do péče. Ne Tvoje maminka.

• načítám...
9719
11.2.14 15:18
  • načítám...
65519
11.2.14 15:19

Hele ona psala, ze bude na sociálních dávkách??
Psala že nepracuje…jasně ale třeba studuje ne???
To jsou zase výkřiky tady :roll:
Kamarádka porodila v 16 letech----dneska má 2 děti dospělé a 2 malé…
Zvládla to taky, sice mela poblíž rodinu a to se k miminku otec hlásil tehdá az kdyz se narodilo

• načítám...
3284
11.2.14 15:19
@BohunkaP píše:
Ano, Tvůj přítel coby plnoletý otec dítěte ho dostane do péče. Ne Tvoje maminka.

tak tak, adekvátní odpověď :) já bohužel zakladatelce odpovědět nemohla, neb nemám ani šajn o tomhle, ale pobavila mě ta inkvizice tady :mrgreen: tady je facek jak potlesku v Nároďáku :lol:

• načítám...
195
11.2.14 15:20
@Leoonka píše:
Ano je pravda já nepracuji přítel pracuje ve fabrice bude mu 21let žádným uvěrem zatížený nejsme! Přítel si obdiv zaslouší protože dopravdy zajistí

8o ve fabrice a dokáže uživit celou rodinu?! To teda klobouk dolů.
Přítel ma vysokoškolské vzdělání ja jsem s malinkým doma a máme to jen tak tak :think:
Ale držím palečky at všechno dobře dopadne ;)

• načítám...
4214
11.2.14 15:20
@Lady Bee píše:
@Janiiska A tím by to bylo vyřešeno? Nebo čeho by si docílila??? Ano, rozhodně to v pořádku není, ale co by se tím vyřešilo, že jí zfackuješ hned mezi dveřma jakmile by ses to dozvěděla??? Jako aby si to příště pamatovala, nebo jak? :lol: jako některé názory mě trošku zaráží, myslím, že by facky potřeba nebyli, dala by se jí v tom huba vymáchat úplně jinak aby si to pamatovala než jí fackovat.

to bych začala řešit až potom, tak jak ona.

• načítám...
19296
11.2.14 15:21

Ahoj četla jsem jen kousek, je toho hodně.

@88petra píše:
V 16-ti letech muze byt zakladatelka zplnoletnena soudem

Ano, o tom jsme se učili. 8) Ale jde to jen se souhlasem rodičů (zákonných zástupců). A nemusí se vdávat. Prostě bude právně dospělá. Ale nevím, jestli už to platí od letošního roku. :think:

• načítám...
2205
11.2.14 15:22

@Janiiska 8o 8o 8o… tohle nechám bez komentáře, škoda slov :lol:

• načítám...
rebeccca
11.2.14 15:22

@BohunkaP taky nechápu, mám pocit že zdejší komunita jsou jen zakomplexované slepice, které využívají anonymity tohoto serveru

• Upravit
4214
11.2.14 15:23

@Lady Bee jo, mám takové své názory. :)

• načítám...
30556
11.2.14 15:25

Tak facky měly přijít už dřív, teď už na to pozdě  :P

no jen doufám, že zakladatelka má alespoň trochu rozumu, dodělá si co nejdřív školu a že se přítel miminka nelekne a nezdrhne :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100