Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@catherine100 to nepíšu aby někdo dal zakladatelce facku, to ne. Psala jsem o svých bud. dětech.
@Janiiska píše:
@catherine100 to nepíšu aby někdo dal zakladatelce facku, to ne. Psala jsem o svých bud. dětech.
jo tak ty děti ještě ani nemáš jo??
tak hlavně, že radíš ![]()
@dendule4 Klííííííííd, mě to aspoň rozesmálo
některý názory se tu musí brát asi zřejmě trošku s rezervou…
@Šalvějka píše:
@Nejhodnější tak to asi né, ale nevím jaké máte fabriky v okolí, ale tady teda rozhodně ve fabrice bere i ženská víc jak 15 000 hrubýho.
to je fakt palka.. ![]()
@Lucie 93 píše:
ve fabrice a dokáže uživit celou rodinu?! To teda klobouk dolů.
Přítel ma vysokoškolské vzdělání ja jsem s malinkým doma a máme to jen tak tak
Ale držím palečky at všechno dobře dopadne
@Leoonka, přeju ti hodně štěstí, vše se dá řešit a vše zlé k něčemu dobré, se říkává.. Jsi ještě děcko, ale to jsou některé i ve 30ti a mateřství tě donutí rychleji dospět a i mlaďounká můžeš být dobrá máma. ![]()
ALE.. slyšela jsi o čárkách ve větách? Děs. Prosím tě, piš čárky ve větách alespoň tam, kde se nedá splést..třeba před ŽE a ALE..
@miisenka No jo, jenže jsou bohužel kraje, kde tohle jsou na ženskou slušné peníze
Lidi tam dělají i za desítku čistého a jsou rádi, že tu práci mají…
Dítě bude mít v péči tvůj partner. Můj muž bydlel od 16 s jeho přítelkyní, moje teta byla taky v 16 z domu, nepříjde mi to nijak ojedinělé. ![]()
@Daduka Já nevím jak u Vás, ale u nás ve fabrice mají tak 12 tisíc a nevím jak v dnešní době s tímto vyjít ![]()
Ono je něco jineho když dělají oba nebo jen jeden.
Nemyslela jsem to vůbec zle, obdiviju je, ale uznej sama, že to budou mít hodně těžké
@Daduka píše:
@miisenka No jo, jenže jsou bohužel kraje, kde tohle jsou na ženskou slušné penízeLidi tam dělají i za desítku čistého a jsou rádi, že tu práci mají…
já bych jinde jako ženská takové peníze jako ve fabrice neměla, jasně kdybych podnikala apod., sama jsem hledala práci hodně dlouho, než jsem jí našla, a rozhodně ve fabrice budu mít víc než chudák prodavačka v obchodě která je tam i o víkendu a o svátcích
Zakladatelko nečetla jsem všechny příspěvky, takže nevim kdo co radil, ale v tvém případe můžeš se nechat zplnoletnit a to svatbou nebo zažádat o rodičovskou zodpovědnost a dítě bude na tebe a nebo teda na přítele jak si psala, ale myslim, že nejlepší bude rodičovská zodpovědnost, ale zajdi na sociálku a poptej se tady toho moc nevyrešiš ![]()
@BohunkaP píše:
Ona založila diskusi s jediným a naprosto přesně formulovaným dotazem. „Může přítel dítě dostat do péče?“Jediné přijatelné odpověďi jsou „ano, může, protože…“, příp. „ne, nemůže, protože…“
Na nic jiného se neptala! Tj. nic jiného nikomu z Vás nepřísluší hodnotit, natož kritizovat. Holka už stejně dítě čeká, těžko ho po přečtení Vašich jasnozřivých prognóz o frontě na pracáku či inteligentních hodnocení její osoby a osoby jejího přítele půjde vrátit… takže o co Vám tady jde?
Jsou skvrny na slunci nebo na planetě proběhla invaze slepic nebo co se to sakra děje?
a ja si myslim, ze kazdy si noze komentovat co chce..pre mna to ma vacsiu informacnu hodnotu.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat