Nezletilá a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36504
11.2.14 19:26
@anickadomnik píše:
můj chlap je v určitých věcech asi svatý :lol:

To tady moc nepiš, to se tu moc nenosí. :lol:

• načítám...
8151
11.2.14 19:28
@Burj Chalifa píše:
To tady moc nepiš, to se tu moc nenosí. :lol:

já zapoměla hroznej hajzl to je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1013
11.2.14 19:28
@Burj Chalifa píše:
Přídavky realizovat formou odpočtu z daní PRACUJÍCÍCH rodičů, sociální dávky striktně omezit na omezenou dobu a osekat.Ne, aby si někdo chodil na sociálku s paragonem na ledničku nebo pračku. Zrušit nebo minimalizovat příspěvky na bydlení. Dále podpora úplných odpovědných rodin, nikoli armády samoživitelek, s výjimkou vdov.

Jo, jo. Radikální přístup.
A samoživitelky s partnerem v jedné domácnosti ale každý jiné trvalé bydliště. Ach jo.

• načítám...
8151
11.2.14 19:30

@Lexoid většina samoživitelek kdyby zjistila že nic nedostanou by se k tomu chlapovi rychle přihlásila

• načítám...
36504
11.2.14 19:31
@anickadomnik píše:
@Lexoid většina samoživitelek kdyby zjistila že nic nedostanou by se k tomu chlapovi rychle přihlásila
:lol:
  • načítám...
862
11.2.14 19:32

@kopejka dle tchýně a plno ostatních to takhle nefunguje :-) myslím, ž e se mladé maminky s tímto docela často setkávají i třeba v 19, 20 :roll: nesmyslně

• načítám...
8151
11.2.14 19:37

@Burj Chalifa no uznej současný systém je o ničem, ze soc. dávek nikdo nevyžije takže stejně má každý nějaký černý příjem, kdyby místo dávky dostali daň. bonus tak by nikdo neměl potřebu tajit chlapa a každej místo do práce na černo by šel ofiko. Největší problém je v tom že pracovat se prostě nevyplatí.

• načítám...
36504
11.2.14 19:41
@anickadomnik píše:
@Burj Chalifa no uznej současný systém je o ničem, ze soc. dávek nikdo nevyžije takže stejně má každý nějaký černý příjem, kdyby místo dávky dostali daň. bonus tak by nikdo neměl potřebu tajit chlapa a každej místo do práce na černo by šel ofiko. Největší problém je v tom že pracovat se prostě nevyplatí.

Na řadu lidí to chce to dlouhej bič a malý dvorek. A vědomí, že dávky prostě nebudou, takže se musí začít snažit. A také snížení odvodů zaměstnavatelům a volnější zákoník práce, aby se jim vyplácelo lidi zaměstnávat.

• načítám...
4658
11.2.14 19:47
@Burj Chalifa píše:
Přídavky realizovat formou odpočtu z daní PRACUJÍCÍCH rodičů, sociální dávky striktně omezit na omezenou dobu a osekat.Ne, aby si někdo chodil na sociálku s paragonem na ledničku nebo pračku. Zrušit nebo minimalizovat příspěvky na bydlení. Dále podpora úplných odpovědných rodin, nikoli armády samoživitelek, s výjimkou vdov.

tak běž do politiky a nechytrač :roll:

• načítám...
rozmary
11.2.14 19:47
@BohunkaP píše:
Jistě, každý může, co chce :roll: :roll:Patří k elementární slušnosti jasně odpovědět na položený dotaz… a nerýpat jako hloupá slepice do věcí, které zakladatelka řešit nechce (natož, když o to sama výslovně požádá.. nerespektování takové žádosti není nic než hulvátství). Pokud chceš „větší informační hodnotu“, založ si vlastní diskusi na téma, které Tě zajímá…
:palec:
  • Upravit
8151
11.2.14 19:49

@Burj Chalifa já se tu nesmím moc rozepisovat, bo už jsem dostala nandáno že nadávám na socky a sama nechodím do práce… těžko vysvětlovat že je rozdíl v tom jestli mě živí stát nebo manžel :zed: :zed: :zed:

ale jak to funguje jsem názorně viděla dneska: známá 8 let na sociál. jako samoživitelka a teď se ofic. přiznala ke chlapovi a všechny dávky zrušila, když jsem se jí ptala co se to děje tak mi řekla že ten její dělá v německu a vznikl mu tam nárok na příspěvky na děti tak najednou to jde, kdyby to tak bylo u nás tak bychom měli hned tak o 95% samoživitelek míň

• načítám...
36504
11.2.14 19:50
@dendule4 píše:
tak běž do politiky a nechytrač :roll:

Jak můžeš vědět, že… :lol:

• načítám...
4658
11.2.14 19:53
@Burj Chalifa píše:
Jak můžeš vědět, že… :lol:
že jsi trapná už vím dávno ;)
  • načítám...
36504
11.2.14 19:58
@dendule4 píše: že jsi trapná už vím dávno ;)
Šlápla jsem ti na kuří oko? :lol:
  • načítám...
4658
11.2.14 20:05
@Burj Chalifa píše: Šlápla jsem ti na kuří oko? :lol:

to ani ne, jen mi prostě Tvé rádoby duchaplné příspěvky už lezou na nervy :nevim: at vlezu do jakékoli diskuze plácáš nesmysly a většinou absolutně mimo téma…víš vůbec na co se tu zakladatelka ptala??? určitě ne na Tvůj názor na sociální systém

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100