Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anickadomnik píše:
můj chlap je v určitých věcech asi svatý
To tady moc nepiš, to se tu moc nenosí. ![]()
@Burj Chalifa píše:
To tady moc nepiš, to se tu moc nenosí.
já zapoměla hroznej hajzl to je
![]()
@Burj Chalifa píše:
Přídavky realizovat formou odpočtu z daní PRACUJÍCÍCH rodičů, sociální dávky striktně omezit na omezenou dobu a osekat.Ne, aby si někdo chodil na sociálku s paragonem na ledničku nebo pračku. Zrušit nebo minimalizovat příspěvky na bydlení. Dále podpora úplných odpovědných rodin, nikoli armády samoživitelek, s výjimkou vdov.
Jo, jo. Radikální přístup.
A samoživitelky s partnerem v jedné domácnosti ale každý jiné trvalé bydliště. Ach jo.
@Lexoid většina samoživitelek kdyby zjistila že nic nedostanou by se k tomu chlapovi rychle přihlásila
@anickadomnik píše:
@Lexoid většina samoživitelek kdyby zjistila že nic nedostanou by se k tomu chlapovi rychle přihlásila
@kopejka dle tchýně a plno ostatních to takhle nefunguje
myslím, ž e se mladé maminky s tímto docela často setkávají i třeba v 19, 20
nesmyslně
@Burj Chalifa no uznej současný systém je o ničem, ze soc. dávek nikdo nevyžije takže stejně má každý nějaký černý příjem, kdyby místo dávky dostali daň. bonus tak by nikdo neměl potřebu tajit chlapa a každej místo do práce na černo by šel ofiko. Největší problém je v tom že pracovat se prostě nevyplatí.
@anickadomnik píše:
@Burj Chalifa no uznej současný systém je o ničem, ze soc. dávek nikdo nevyžije takže stejně má každý nějaký černý příjem, kdyby místo dávky dostali daň. bonus tak by nikdo neměl potřebu tajit chlapa a každej místo do práce na černo by šel ofiko. Největší problém je v tom že pracovat se prostě nevyplatí.
Na řadu lidí to chce to dlouhej bič a malý dvorek. A vědomí, že dávky prostě nebudou, takže se musí začít snažit. A také snížení odvodů zaměstnavatelům a volnější zákoník práce, aby se jim vyplácelo lidi zaměstnávat.
@Burj Chalifa píše:
Přídavky realizovat formou odpočtu z daní PRACUJÍCÍCH rodičů, sociální dávky striktně omezit na omezenou dobu a osekat.Ne, aby si někdo chodil na sociálku s paragonem na ledničku nebo pračku. Zrušit nebo minimalizovat příspěvky na bydlení. Dále podpora úplných odpovědných rodin, nikoli armády samoživitelek, s výjimkou vdov.
tak běž do politiky a nechytrač ![]()
@BohunkaP píše:
Jistě, každý může, co chce![]()
Patří k elementární slušnosti jasně odpovědět na položený dotaz… a nerýpat jako hloupá slepice do věcí, které zakladatelka řešit nechce (natož, když o to sama výslovně požádá.. nerespektování takové žádosti není nic než hulvátství). Pokud chceš „větší informační hodnotu“, založ si vlastní diskusi na téma, které Tě zajímá…
@Burj Chalifa já se tu nesmím moc rozepisovat, bo už jsem dostala nandáno že nadávám na socky a sama nechodím do práce… těžko vysvětlovat že je rozdíl v tom jestli mě živí stát nebo manžel
![]()
ale jak to funguje jsem názorně viděla dneska: známá 8 let na sociál. jako samoživitelka a teď se ofic. přiznala ke chlapovi a všechny dávky zrušila, když jsem se jí ptala co se to děje tak mi řekla že ten její dělá v německu a vznikl mu tam nárok na příspěvky na děti tak najednou to jde, kdyby to tak bylo u nás tak bychom měli hned tak o 95% samoživitelek míň
@dendule4 píše:
tak běž do politiky a nechytrač
Jak můžeš vědět, že… ![]()
@Burj Chalifa píše:že jsi trapná už vím dávno
Jak můžeš vědět, že…
@dendule4 píše: že jsi trapná už vím dávnoŠlápla jsem ti na kuří oko?
@Burj Chalifa píše: Šlápla jsem ti na kuří oko?
to ani ne, jen mi prostě Tvé rádoby duchaplné příspěvky už lezou na nervy
at vlezu do jakékoli diskuze plácáš nesmysly a většinou absolutně mimo téma…víš vůbec na co se tu zakladatelka ptala??? určitě ne na Tvůj názor na sociální systém
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat