Nezletilá a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
G12
11.2.14 20:28
@bardav píše:
@G12 Není,vše jsme si představovala jinač snad jako každá mladá holčina co se má stěhovat s přítelem ale je to právej opak.. U rodiču mi nic nechybelo a o nic jsem se nemusela starat vše bylo super a tedka musím žehlit, vařit, uklízet starat se o chlapa aby měl teple jidla monterky číste atd je to mazec.. Samozdrejmě čekma chlapečka je zdravej takže se musím už starat ale kdybych mohla vratit čas tak sjem u rodiču a studuji :-)
:kytka: ať se ti daří
  • Upravit
Nejhodnější
11.2.14 20:30
@dendule4 píše:
@anickadomnik mě je z Tebe zle! sockožití?? Co třeba trochu slušného vychování, ne každý si žije jako prase v žitě..ne já s touto diskuzí končím, jelikož číst tady žvásty rozmazlených nanynek, které do 30 živili rodiče a ony si tady ted budou vyskakovat, jak jsou strašně samostatné a nezávislé mi úplně zvedá tlak, tak abych nenapsala ještě něco horšího, tak Vás tu nechám plkat

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ty seš…

• Upravit
582
11.2.14 20:31

@G12 Děkuji :hug:

• načítám...
8151
11.2.14 20:33
@dendule4 píše:
ale Ty tu házíš všechny do jednoho pytle, samozřejmě, že 10let v evidenci na ÚP není v pořádku, ale jsou lidé, kteří se prostě do takové situace dostanou a ne vlastní vinou(přijdou o práci, ztratí pracujícího partnera atd.) mimochodem i Ty se můžeš do takové situace dostat, co pak budeš dělat, když se Ti tak příčí využívat sociální dávky?

vidíš a kdyby si místo posuzování mého morálního kreditu lépe četla mé příspěvky tak by si věděla že jsem psala o 95% sociálních případů ne o všech

a ano i já jsem zůstala sama s dvouletým synem a víš co nemohla jsem si vybírat, neurčovala jsem si jak velký byt budeme mít, musel nám stačit jeden pokoj u mých rodičů, musela jsem okamžitě nastoupit do práce, která neopovídala mému vzdělání a praxi. A možná tě to překvapí ale na sociálku jsem nešla a neptala jsem se na co mám nárok. Dodnes nevím kde u nás ve městě sociálka je :lol:

• načítám...
36504
11.2.14 20:35
@anickadomnik píše:
vidíš a kdyby si místo posuzování mého morálního kreditu lépe četla mé příspěvky tak by si věděla že jsem psala o 95% sociálních případů ne o všecha ano i já jsem zůstala sama s dvouletým synem a víš co nemohla jsem si vybírat, neurčovala jsem si jak velký byt budeme mít, musel nám stačit jeden pokoj u mých rodičů, musela jsem okamžitě nastoupit do práce, která neopovídala mému vzdělání a praxi. A možná tě to překvapí ale na sociálku jsem nešla a neptala jsem se na co mám nárok. Dodnes nevím kde u nás ve městě sociálka je :lol:

Vážím si Tě :kytka:

• načítám...
8151
11.2.14 20:37
@Burj Chalifa píše:
Vážím si Tě :kytka:

nedělej si iluze :lol: :lol: :lol:

• načítám...
3451
11.2.14 20:37
@anickadomnik píše:
vidíš a kdyby si místo posuzování mého morálního kreditu lépe četla mé příspěvky tak by si věděla že jsem psala o 95% sociálních případů ne o všecha ano i já jsem zůstala sama s dvouletým synem a víš co nemohla jsem si vybírat, neurčovala jsem si jak velký byt budeme mít, musel nám stačit jeden pokoj u mých rodičů, musela jsem okamžitě nastoupit do práce, která neopovídala mému vzdělání a praxi. A možná tě to překvapí ale na sociálku jsem nešla a neptala jsem se na co mám nárok. Dodnes nevím kde u nás ve městě sociálka je :lol:

Kéž by takových bylo víc :palec: :potlesk: (škoda že tu není klaněcí smajl ;) )

• načítám...
4658
11.2.14 20:38
@anickadomnik píše:

no vidíš to, tak jsi využila místo sociálky rodiče :mrgreen: za to já si Tě vážit teda nebudu :mrgreen: ale hele nic, už jsme fakt hoodně OT :mavam:

• načítám...
8151
11.2.14 20:49

@dendule4 ale já to nepíšu proto aby si mě někdo vážil, to je mi celkem u sedinky. Napsala jsem to, abys věděla, že vím jaké to je a taky vím, že se to dá řešit jinak než sháněním sociálních dávek. A víš co, moji rodiče mě 100× raději nechají bydlet u nich, než aby mi sociálka platila nájem, to by se totiž museli stydět za to jak mě vychovali. Nevím jak to máš doma ty ale my si v rodině pomáháme a připadá nám to normální.

• načítám...
4658
11.2.14 20:51
@anickadomnik píše:
@dendule4 ale já to nepíšu proto aby si mě někdo vážil, to je mi celkem u sedinky. Napsala jsem to, abys věděla, že vím jaké to je a taky vím, že se to dá řešit jinak než sháněním sociálních dávek. A víš co, moji rodiče mě 100× raději nechají bydlet u nich, než aby mi sociálka platila nájem, to by se totiž museli stydět za to jak mě vychovali. Nevím jak to máš doma ty ale my si v rodině pomáháme a připadá nám to normální.

a kdybys rodiče neměla, tak bys dělala co? šla pod mostem i s dítětem?

• načítám...
8151
11.2.14 20:53
@dendule4 píše:
a kdybys rodiče neměla, tak bys dělala co? šla pod mostem i s dítětem?

ne jen bych odešla od ex o 2-3 měsíce později

• načítám...
4658
11.2.14 20:55
@anickadomnik píše:
ne jen bych odešla od ex o 2-3 měsíce později

no tak máš to hezky vypočítané :mrgreen: a co kdyby Tvůj bývalý zemřel? uvažuješ vůbec i takhle? ne každý má maminku a tatínka za které se může schovat kdykoli mu v životě něco nevyjde

• načítám...
8151
11.2.14 20:59

@dendule4 už jsem tě pochopila, za každé situace prostě budeš hledat tisíc možností proč něco nejde než aby našla jednu proč by to jít mohlo, že?

tak jinak vzala jsem si…, na to abych od něj mohla odejít jsem potřebovala peníze, nastoupila jsem tedy do práce, v době kdy jsem byla finančně nezávislá jsem od něj odešla, jen s RP by to nešlo, dočasné bydlení (4 měsíce) jsem našla u rodičů, kterým jsem řádně přispívalana nájem, energie a běžný chod domácnosti, kdyby mi azyl neposkytli rodiče, musela bych se odstěhovat až po té co bych našla vhodné ubytování. A kdyby můj bývalý zemřel, uspořádala bych takovej mejdan jakej tahle republika ještě nezažila, tomu věř

• načítám...
4658
11.2.14 21:04
@anickadomnik píše:
@dendule4 už jsem tě pochopila, za každé situace prostě budeš hledat tisíc možností proč něco nejde než aby našla jednu proč by to jít mohlo, že?tak jinak vzala jsem si…, na to abych od něj mohla odejít jsem potřebovala peníze, nastoupila jsem tedy do práce, v době kdy jsem byla finančně nezávislá jsem od něj odešla, jen s RP by to nešlo, dočasné bydlení (4 měsíce) jsem našla u rodičů, kterým jsem řádně přispívalana nájem, energie a běžný chod domácnosti, kdyby mi azyl neposkytli rodiče, musela bych se odstěhovat až po té co bych našla vhodné ubytování. A kdyby můj bývalý zemřel, uspořádala bych takovej mejdan jakej tahle republika ještě nezažila, tomu věř

to jsi mě nepochopila teda, já Ti chci jen ukázet i druhou stranu mince..co bych měla třeba dělat já, kdyby mi manželství nevyšlo(díkybohu to snad nehrozí),nebo kdyby se s manželem něco stalo: otec je alkoholik a tyran a má matka s ní i přesto žije, kdybych za ním přišla, že se nemám kam jít, minimálně by mě vysmál! tak co bych měla dělat, když ne žádat o sociální dávky? darovat ledvinu? žebrat na Václaváku? jo to bych se určitě pak nemusela za sebe stydět

• načítám...
8151
11.2.14 21:09

@dendule4 no vidíš, a když jsi tak uvědomělá a víš že kdyby se s tvý mužem něco stalo tak nemáš kam jít, tak na to máš určitě vytvořenou nějakou finanční rezervu, tvůj muž životní pojistku ne?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100