Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Burj Chalifa víš co je divný diskutovaly jsme tu na stejné téma tři a špatná si jen ty a není to poprvé co jsem si toho všimla
![]()
@anickadomnik píše:
@Burj Chalifa víš co je divný diskutovaly jsme tu na stejné téma tři a špatná si jen ty a není to poprvé co jsem si toho všimla![]()
![]()
tak každý je špatný jinde, já si to vybrala vedle
@G12 stihla jsem to zaregistrovat, ještě že já jsem takovej noname nick, že mě vždycky někdo zpucuje a do druhého dne zapomene na koho že to nadával ![]()
@anickadomnik píše:
@G12 stihla jsem to zaregistrovat, ještě že já jsem takovej noname nick, že mě vždycky někdo zpucuje a do druhého dne zapomene na koho že to nadával
dám si na tebe pozor
@anickadomnik píše:
@Burj Chalifa víš co je divný diskutovaly jsme tu na stejné téma tři a špatná si jen ty a není to poprvé co jsem si toho všimla![]()
![]()
Mě je jedno, co si kdo myslí. Nejsem zvyklá mazat med okolo huby.
@anickadomnik píše:
![]()
no tak aby Ti to nebylo líto, jsi na tom stejně…spokojená???…přečtěte si laskavě úvodní příspěvek a diskutuje na dané téma, pokud se chcete opírat do samoživitelek a sociálně slabých, založte si vlastní diskusi
@dendule4 hele a to že ty tu taky píšeš OT je v pořádku? Nebo je snad v původním dotazu něco o tom že máš hodnotit příspěvky ostatních?
@Burj Chalifa já vím ale už několikrát jsem si všimla, že spešl ty jsi oblíbeným cílem zastáncům sockožití, přesto že se tu pohybuje několik nicků které se veřejně vyjadřují stejně jako ty
@G12 za pár dní si ani nevzpomeneš, jen počkej až ti tu zvedne tlak někdo jinej
![]()
@dendule4 píše:
no tak aby Ti to nebylo líto, jsi na tom stejně…spokojená???…přečtěte si laskavě úvodní příspěvek a diskutuje na dané téma, pokud se chcete opírat do samoživitelek a sociálně slabých, založte si vlastní diskusi
a nezaložíme ![]()
No nevím nevím zda v 16 letech může byt holčina finančně zajištěna i když bydlí u přítele… Já dostudovala a otěhotněla v 18 letech tedka mi je 19 a nedostavam žadnou podporu jelikož nemam odpracovaný rok tudiž holčina take nemuže dostavat nic.. Můj přítel vydělava taky poměrně dost peněz a žijeme spolu a vychazíme jak se dá jelikož vše tahne sám.. Mám co dělat abych vše pro maleho nakoupila kočárek atd atd takže nevím… Jinač ja sama si myslím že i pro mne je to brzo i když mi je 19… Mělas ještě počkat alespon do tech 18 let pak by vše bylo alespon o trošku snahší ![]()
@bardav ![]()
super, že jako jedna z mála umíš přiznat, že to není procházka růžovým sadem nebo telenovela. Fakt smekám.
@anickadomnik mě je z Tebe zle! sockožití?? Co třeba trochu slušného vychování, ne každý si žije jako prase v žitě..ne já s touto diskuzí končím, jelikož číst tady žvásty rozmazlených nanynek, které do 30 živili rodiče a ony si tady ted budou vyskakovat, jak jsou strašně samostatné a nezávislé mi úplně zvedá tlak, tak abych nenapsala ještě něco horšího, tak Vás tu nechám plkat
@dendule4 hele a být deset let v evidenci na úp a žít ze sociálních dávek slušné je? O tom že soudíš můj život a minulost o které nevíš vůbec nic radši pomlčím.
@G12 Není,vše jsme si představovala jinač snad jako každá mladá holčina co se má stěhovat s přítelem ale je to právej opak.. U rodiču mi nic nechybelo a o nic jsem se nemusela starat vše bylo super a tedka musím žehlit, vařit, uklízet starat se o chlapa aby měl teple jidla monterky číste atd je to mazec.. Samozdrejmě čekma chlapečka je zdravej takže se musím už starat ale kdybych mohla vratit čas tak sjem u rodiču a studuji ![]()
@anickadomnik píše:
@dendule4 hele a být deset let v evidenci na úp a žít ze sociálních dávek slušné je? O tom že soudíš můj život a minulost o které nevíš vůbec nic radši pomlčím.
ale Ty tu házíš všechny do jednoho pytle, samozřejmě, že 10let v evidenci na ÚP není v pořádku, ale jsou lidé, kteří se prostě do takové situace dostanou a ne vlastní vinou(přijdou o práci, ztratí pracujícího partnera atd.) mimochodem i Ty se můžeš do takové situace dostat, co pak budeš dělat, když se Ti tak příčí využívat sociální dávky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat