Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@luffinka no já už bych konečně chtěla na vlastní kůži zažít jak selže antikoncepce.Je mi 30 a ještě jsem to nezažila.
@Janiiska píše:
@luffinka no já už bych konečně chtěla na vlastní kůži zažít jak selže antikoncepce.Je mi 30 a ještě jsem to nezažila.
Tak v tom případě ještě ve třiceti neumíš číst, protože jestli píšeš o příkladu který sem uváděla, pak sis jistě všimla že o antikoncepci píši, že jí brát nesměla. Tudíž používali prezervativ. Tam už si to sna dovedeš představit a nebo je třeba video návod? ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
no, znám jednoho, co byl v 21 ředitel fabrikymoc šikovnej chlap - a je dodneška.
A taky to byl pro rodinu „blbec“, co se v šestnácti odstěhoval ke svojí tehdy devatenáctileté přítelkyni.
@luffinka píše:
Tak v tom případě ještě ve třiceti neumíš číst, protože jestli píšeš o příkladu který sem uváděla, pak sis jistě všimla že o antikoncepci píši, že jí brát nesměla. Tudíž používali prezervativ. Tam už si to sna dovedeš představit a nebo je třeba video návod?
reagovala jsem jen na poslední větu. Ne na začáteční o mamince
@Janiiska píše:
reagovala jsem jen na poslední větu. Ne na začáteční o mamince
Tak v tom případě se v tom už zřejmě totálně ztrácím. Mohla by jsi mi sem prosím vložit větu o které teď mluvíš/píšeš?
@miisenka píše:..a máš pocit, že nebude?
tie ciarky bude potrebovat v zivote..
@luffinka šetřila výrazy a dávala si majzla…atd..ale to bylo na jinou zakladatelku, myslela jsem si, že to bylo všeobecně.
@lekarnicka28 píše: ..a máš pocit, že nebude?Určitá úroveň psaného projevu by měla být snad samozřejmostí. Jednou bude třeba někam posílat životopis.. nebo třeba maturitu si dělat. Že jsem těhotná 16tka ještě neznamená, že úplně vynechám gramatiku rodné řeči. Jen jsem ji přátelsky upozornila, protože mi to přijde ostuda.
začala bych pravopisem, čárky až později
V 16ti se muzes nechat zplnoletnit, vetsinou to daji, kdyzbudes mit dite..
@boball No jasně
Přesně tím směrem chci vést výchovu svých dětí, srozumitelně jejich věku vysvětlit důsledky a nechat volbu na nich
Ne sice u batolete ale dítě školního věku v pohodě a kor teenagera ![]()
@lekarnicka28 píše: ..a máš pocit, že nebude?Určitá úroveň psaného projevu by měla být snad samozřejmostí. Jednou bude třeba někam posílat životopis.. nebo třeba maturitu si dělat. Že jsem těhotná 16tka ještě neznamená, že úplně vynechám gramatiku rodné řeči. Jen jsem ji přátelsky upozornila, protože mi to přijde ostuda.
praveze bude, ale to by sa naucila v skole.. ![]()
Zakladatelko, to nic, stalo se stalo, teď jde o to jak se k tomu s přítelem postavíte…co zkusit požádat o předčasné zplnoletnění? Kdybych byla v tvé situaci tak to tak udělám…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat