Nezletilá a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4214
11.2.14 17:09

@luffinka no já už bych konečně chtěla na vlastní kůži zažít jak selže antikoncepce.Je mi 30 a ještě jsem to nezažila.

• načítám...
4484
11.2.14 17:12
@Janiiska píše:
@luffinka no já už bych konečně chtěla na vlastní kůži zažít jak selže antikoncepce.Je mi 30 a ještě jsem to nezažila.

Tak v tom případě ještě ve třiceti neumíš číst, protože jestli píšeš o příkladu který sem uváděla, pak sis jistě všimla že o antikoncepci píši, že jí brát nesměla. Tudíž používali prezervativ. Tam už si to sna dovedeš představit a nebo je třeba video návod? :P

• načítám...
4484
11.2.14 17:14
@Mar__tanka1983 píše:
no, znám jednoho, co byl v 21 ředitel fabriky :P moc šikovnej chlap - a je dodneška.
A taky to byl pro rodinu „blbec“, co se v šestnácti odstěhoval ke svojí tehdy devatenáctileté přítelkyni.
:potlesk: díky Bohu, normální lidi ještě jsou…
  • načítám...
4214
11.2.14 17:15
@luffinka píše:
Tak v tom případě ještě ve třiceti neumíš číst, protože jestli píšeš o příkladu který sem uváděla, pak sis jistě všimla že o antikoncepci píši, že jí brát nesměla. Tudíž používali prezervativ. Tam už si to sna dovedeš představit a nebo je třeba video návod? :P

reagovala jsem jen na poslední větu. Ne na začáteční o mamince

• načítám...
4484
11.2.14 17:18
@Janiiska píše:
reagovala jsem jen na poslední větu. Ne na začáteční o mamince

Tak v tom případě se v tom už zřejmě totálně ztrácím. Mohla by jsi mi sem prosím vložit větu o které teď mluvíš/píšeš?

• načítám...
4724
11.2.14 17:20
@miisenka píše:
tie ciarky bude potrebovat v zivote.. 8o
..a máš pocit, že nebude? 8o Určitá úroveň psaného projevu by měla být snad samozřejmostí. Jednou bude třeba někam posílat životopis.. nebo třeba maturitu si dělat. Že jsem těhotná 16tka ještě neznamená, že úplně vynechám gramatiku rodné řeči. Jen jsem ji přátelsky upozornila, protože mi to přijde ostuda.
  • načítám...
4214
11.2.14 17:20

@luffinka šetřila výrazy a dávala si majzla…atd..ale to bylo na jinou zakladatelku, myslela jsem si, že to bylo všeobecně.

• načítám...
G12
11.2.14 17:21
@lekarnicka28 píše: ..a máš pocit, že nebude? 8o Určitá úroveň psaného projevu by měla být snad samozřejmostí. Jednou bude třeba někam posílat životopis.. nebo třeba maturitu si dělat. Že jsem těhotná 16tka ještě neznamená, že úplně vynechám gramatiku rodné řeči. Jen jsem ji přátelsky upozornila, protože mi to přijde ostuda.

začala bych pravopisem, čárky až později

• Upravit
4484
11.2.14 17:23
@Janiiska píše:
@luffinka šetřila výrazy a dávala si majzla…atd..ale to bylo na jinou zakladatelku, myslela jsem si, že to bylo všeobecně.

Aha, já jsem si říkala že nevidím souvislost. Ano, bylo to na konkretní uživatelku ;)

• načítám...
666
11.2.14 17:25

V 16ti se muzes nechat zplnoletnit, vetsinou to daji, kdyzbudes mit dite..

• načítám...
4214
11.2.14 17:26

Aha, už radši mlčím

• načítám...
9989
11.2.14 17:31

@boball No jasně :) Přesně tím směrem chci vést výchovu svých dětí, srozumitelně jejich věku vysvětlit důsledky a nechat volbu na nich ;) Ne sice u batolete ale dítě školního věku v pohodě a kor teenagera :-)

• načítám...
14309
11.2.14 17:34
@lekarnicka28 píše: ..a máš pocit, že nebude? 8o Určitá úroveň psaného projevu by měla být snad samozřejmostí. Jednou bude třeba někam posílat životopis.. nebo třeba maturitu si dělat. Že jsem těhotná 16tka ještě neznamená, že úplně vynechám gramatiku rodné řeči. Jen jsem ji přátelsky upozornila, protože mi to přijde ostuda.

praveze bude, ale to by sa naucila v skole.. :mavam:

• načítám...
14309
11.2.14 17:36
@Janiiska píše:

ja to zazila..a mala som mimodelozne, takze normalne i MS.. :mavam:

• načítám...
MarkétkaBeruška
11.2.14 17:37

Zakladatelko, to nic, stalo se stalo, teď jde o to jak se k tomu s přítelem postavíte…co zkusit požádat o předčasné zplnoletnění? Kdybych byla v tvé situaci tak to tak udělám…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100