Nezletilá a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8935
11.2.14 15:00
@Šalvějka píše:
@Nejhodnější tak to asi né, ale nevím jaké máte fabriky v okolí, ale tady teda rozhodně ve fabrice bere i ženská víc jak 15 000 hrubýho.

Tak i kdyby měl chlap 17 hrubého-ty by si s takovou částkou vystačila na uživení rodiny? Platit si byt, jídlo, drogerii, výbavičku pro dítě? Počítej s tím, že zakladatrelka nemá žádný příjem.
Jsem hodně šetřivá-až se mě okolí občas směje, jak šetřím-ale tříčlennou rodinu bych z cca 14 tisíc měsíčně neuživila.

• načítám...
Nejhodnější
@Hr4sek22 píše:
@Nejhodnější Jedna sedí od rána do večera u facebooku, o dítě se jí stará matka. Bydlí čtyři v 1+1, nikdo z nich nemaká a dítě vezme na procházku občas babička, protože jinak je zavřený doma. Ta druhá bydlí s malou u babičky, protože rodiče ji vyhodili těhotnou z baráku. Ta to zvládá podle mě dobře nebo to tak aspoň vypadá a malé se dost věnuje. Už má tři roky. Takže těžký někoho v tom věku soudit, no.. jestli se dokáže postarat nebo ne :roll:

No mazec… :think: :think: nejhorší na tom je, že na ty /skvělé/ matky doplácejí jen a jen ty děti :(

• Upravit
4658
@Týna K. píše:
Chudák holka se tady zeptá jestli je možné, aby dítě dostal do péče její partner když ona sama není plnoletá a hned se seběhne banda vševědoucích a rýpou jak je hrozné mít v 16 dítě, aniž by odpověděly na to, na co se vůbec ptala :roll:. Neříkám, že je to nějaká výhra být jako nezletilá těhotná a i já jsem pro dodělat nejdřív školu, ale když se chtějí starat tak ať se starají, je to jejích věc. A o hlídání pravidelného užívání antikoncepce matkou - copak vy víte jaký má s matkou vztah?? Třeba je jí u přítele líp, třeba neměla s matkou dobré vztahy, proto se odstěhovala k příteli… nic o ní nevíte a hned jste chytré :roll:

tady jsi na Emiminu! tady všechny vědí všechno nejíp, dokonalé, bezchybné matky! jenom jejich názor je ten správný…Božee jááá bych se ták nasmála, kdyby některá z nich za pár let přišla s tématem: Pomoc, má 16-letá dcera je těhotná :mrgreen:

• načítám...
3284
11.2.14 15:01

@Almira-Alm ještě že mám syna :mrgreen: a druhý mrně snad bude taky kluk! :lol:

• načítám...
3509
@Nejhodnější píše:
Jo jo ve 21 letech bude generální ředitel :pankac: :pankac:

:mrgreen: :mrgreen: :pankac: Jestli pracuje od šestnácti, tak mozna za chvilku. :mrgreen: To ja, ktera skoncila skolu ve 24 si na tuto pozici jeste pockam - mam skluz a zadnou praxi. :lol: :roll:

• načítám...
59

almira-alm

Presne tak mas pravdu…ptala se slecna uplne na neco jineho…a ony tady resi plat, bydleni atd…to neni vuubec jejich problem…na tohle nebyla polozena otazka..at se v tomto staraj radsi o sebe!

Příspěvek upraven 11.02.14 v 15:04

• načítám...
5065
  • načítám...
3284
11.2.14 15:02

@dendule4 njn, každej se bije za to svoje že jo :)

• načítám...
Nejhodnější
@Týna K. píše:
Chudák holka se tady zeptá jestli je možné, aby dítě dostal do péče její partner když ona sama není plnoletá a hned se seběhne banda vševědoucích a rýpou jak je hrozné mít v 16 dítě, aniž by odpověděly na to, na co se vůbec ptala :roll:. Neříkám, že je to nějaká výhra být jako nezletilá těhotná a i já jsem pro dodělat nejdřív školu, ale když se chtějí starat tak ať se starají, je to jejích věc. A o hlídání pravidelného užívání antikoncepce matkou - copak vy víte jaký má s matkou vztah?? Třeba je jí u přítele líp, třeba neměla s matkou dobré vztahy, proto se odstěhovala k příteli… nic o ní nevíte a hned jste chytré :roll:

Copak je zakladatelka 3leté dítě, které se musí hlídat jestli spolklo prášeček? :roll: Má snad dost vlastního rozumu, aby věděla, že když se nechrání může toto nastat… no i když po tom v čem je, asi chyběla, když se ten rozum dostával…

• Upravit
9989

@Šalvějka Taky mám syna a pokud bude někdy náhodou nějaká dcera tak udělám všechno proto, aby svinstvo jako HA nebrala a ne jí to cpát jak lentilky :roll:

• načítám...
3284
11.2.14 15:04

@lasička1 no tak to je opravdu málo, ale tak na něco mít nárok přece musí, kvůli dítěti a na chlapa je opravdu 17 t. hrubého málo, ale třeba nosí čistou dvacku, kdo ví :) a to už se dá.

• načítám...
4214

@Šalvějka ale finančně je to na příteli

• načítám...
105

Ahoj Leoonka, já si myslím že mít dítě v 16letech je obdivuhodné. A moc přeju aby jste byli šťastný. Na názor ostatních že v 16 letech bydlíš s přítelem, bych chtěla říct že já taky bydlím s přítelem od 16 let, a nebýt toho že se naši rozvedli a mamka mi to schválila, tak spolu nejsme už 6 let a nečekáme spolu malé štěstíčko. A školu? Školu jsem si udělala jako každá jiná holka která bydlí s rodičema.

• načítám...
2205

@Nejhodnější Já mám zas známého, který od 19 dělá ve fabrice za 25čistýho, ano dělá noční a na směny, ale není fabrika jako fabrika třeba ;) a hlavně myslím, že tohle do tématu vůbec nepatří ;) a ještě dodám: má jen výuční list ;)

• načítám...
15113
11.2.14 15:05
@Almira-Alm píše:
@Šalvějka Taky mám syna a pokud bude někdy náhodou nějaká dcera tak udělám všechno proto, aby svinstvo jako HA nebrala a ne jí to cpát jak lentilky :roll:

Třeba už v té době bude jiná antikoncepce. Pokud ne, a prášky jí nekoupíš, budeš možná mladá babička, to taky není k zahození :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100