Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@boball píše:
Vždyt to říkám, dřív to měly holky těžké nebylo zvykem chodit na gyndu někdy v patnácti. Nakonec prášky taky většinou doktor nenapsal, doma se o sexu taky moc nemluvilo, jen rodiče tiše doufali, že to zrovna tu jejich holku nepotrefí, no a když se stalo, prostě se vdala.Dnes mne právě překvapuje, že když je úplně jiná doba, že se toto stává.
to je tou antikoncepcí. Jsou špatní výrobci, proto selhává antikoncepce.
@Janiiska Tak já mám dcery 23 let a 19 a uhlídala jsem. Prostě jsme je s tátou kupovali a vždy jsem číhla, jestli je berou jak mají. Kdyby samozřejmě dítě chtěly, asi bych nic nenadělala, nicméně pochybuji, že je v šestnácti někdo žhavej být matkou ![]()
Tyjo, mít dítě tak brzo.. to si nedokážu představit ![]()
Když si vzpomenu co já dělala v 16ti.. ![]()
@Kelly3 Nesnáším frázi dítě má dítě
otěhotněla jsem 18, ale už jsem bydlela sama a o vše se s ted už manželem staráme a vždy všichni říkali, nojo dítě má dítě - hrozné
ale v tomhle případě to asi sedí, ale třeba je na svůj věk nějak vyspělá ![]()
@boball píše:
@Kelly3 Nevím,nedovolila bych to dceři, do osmnácti let, a hlídala bych prášky.
Semnou máma týden po patnáctých narozeninách běžela na gyndu pro prášky
Bydlet by mě k přítelovi teda nepustila a to mu bylo 26let a byl zajištěný. No ale stejně jsem v 18-ti přišla s pupkem
A HA mi fakt neselhala (a to jsem jí brala jak se mi chtělo
), potom jsem vysadila úplně a bylo…Nastěhovat jsem se k němu mohla až v 18-ti a 9 měsíců a stejně bylo doma řevu…
@boball píše:
@Janiiska Tak já mám dcery 23 let a 19 a uhlídala jsem. Prostě jsme je s tátou kupovali a vždy jsem číhla, jestli je berou jak mají. Kdyby samozřejmě dítě chtěly, asi bych nic nenadělala, nicméně pochybuji, že je v šestnácti někdo žhavej být matkou
jo, ale když oba rodiče chodí do práce na směny tak se to těžko uhlídá.
@Nejhodnější píše:
To je masakrPřijít mi takhle dcera domů, tak nevím nevím
![]()
Jinak k tématu : souhlasím s tebou, pokud je plnoletý, skutečně může
no právě. Asi bych nestačila počítat rohy, kdybych přišla v 16ti za matkou a řekla ji, že jsem těhotná
Dost blbý dodělávat střední s mimnem…ale třeba studovat nechce, to je taky možné, kdo ví
@Kelly3 jojo, jen mi to připomělo mých 18 let a mou skoro tchýni
promin
@orionk Já se mamce nedivím, dceři je devatenáct, bydlí už tedy s přítelem, ted si zrovna předělávali byt u našich, ale babička od ní bych ještě být nechtěla, chci at si užije svobodného života bez starostí ještě nějaký čas. Ona tedy po dítěti netouží, to je pravda.
Nepřijde vám blbý místo toho, abyste jí poradily, jen hloupě kritizovat? Myslím že o ní a o jejím příteli nebo rodině nevíte vůbec nic, tak proč to tady takhle rozebíráte? Její otázka byla celkem jasná, chtěla poradit, ne poslouchat jakou blbost udělala a že VY to v dnešní době nechápete. ![]()
@Janiiska píše:
jo, ale když oba rodiče chodí do práce na směny tak se to těžko uhlídá.
prosimtě, co mají s tím směny společného? Jestli braní prášků neflákají se můžeš kouknout kdykoliv, no a samozřejmě, jak už jsem psala, když budou chtít, podfouknou mne, ale proč by to dělaly? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je masakr
Přijít mi takhle dcera domů, tak nevím nevím

Jinak k tématu : souhlasím s tebou, pokud je plnoletý, skutečně může