Nezletilá a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Nejhodnější
11.2.14 14:28
@kopejka píše: Řekla bych, že pokud je přítel plnoletý tak může, jen trochu nechápu těhotenství v 16-ti letech. Sama jsi ještě dítě, ale nakonec je to tvá věc :think:

To je masakr :roll: Přijít mi takhle dcera domů, tak nevím nevím :think: :think:
Jinak k tématu : souhlasím s tebou, pokud je plnoletý, skutečně může :palec:

• Upravit
4214
11.2.14 14:29
@boball píše:
Vždyt to říkám, dřív to měly holky těžké nebylo zvykem chodit na gyndu někdy v patnácti. Nakonec prášky taky většinou doktor nenapsal, doma se o sexu taky moc nemluvilo, jen rodiče tiše doufali, že to zrovna tu jejich holku nepotrefí, no a když se stalo, prostě se vdala.Dnes mne právě překvapuje, že když je úplně jiná doba, že se toto stává.

to je tou antikoncepcí. Jsou špatní výrobci, proto selhává antikoncepce.

• načítám...
15113
11.2.14 14:30

@Janiiska Tak já mám dcery 23 let a 19 a uhlídala jsem. Prostě jsme je s tátou kupovali a vždy jsem číhla, jestli je berou jak mají. Kdyby samozřejmě dítě chtěly, asi bych nic nenadělala, nicméně pochybuji, že je v šestnácti někdo žhavej být matkou :think:

• načítám...
Hr4sek22
11.2.14 14:31

Tyjo, mít dítě tak brzo.. to si nedokážu představit :|
Když si vzpomenu co já dělala v 16ti.. :mrgreen:

• Upravit
862
11.2.14 14:32

@Kelly3 Nesnáším frázi dítě má dítě :roll: otěhotněla jsem 18, ale už jsem bydlela sama a o vše se s ted už manželem staráme a vždy všichni říkali, nojo dítě má dítě - hrozné :cert: ale v tomhle případě to asi sedí, ale třeba je na svůj věk nějak vyspělá :-)

• načítám...
7876
11.2.14 14:32
@boball píše:
@Kelly3 Nevím,nedovolila bych to dceři, do osmnácti let, a hlídala bych prášky. :mrgreen:

Semnou máma týden po patnáctých narozeninách běžela na gyndu pro prášky :mrgreen: Bydlet by mě k přítelovi teda nepustila a to mu bylo 26let a byl zajištěný. No ale stejně jsem v 18-ti přišla s pupkem :mrgreen: :mrgreen: A HA mi fakt neselhala (a to jsem jí brala jak se mi chtělo :oops: ), potom jsem vysadila úplně a bylo…Nastěhovat jsem se k němu mohla až v 18-ti a 9 měsíců a stejně bylo doma řevu…

• načítám...
4214
11.2.14 14:33
@boball píše:
@Janiiska Tak já mám dcery 23 let a 19 a uhlídala jsem. Prostě jsme je s tátou kupovali a vždy jsem číhla, jestli je berou jak mají. Kdyby samozřejmě dítě chtěly, asi bych nic nenadělala, nicméně pochybuji, že je v šestnácti někdo žhavej být matkou :think:

jo, ale když oba rodiče chodí do práce na směny tak se to těžko uhlídá.

• načítám...
531
11.2.14 14:33
@Nejhodnější píše:
To je masakr :roll: Přijít mi takhle dcera domů, tak nevím nevím :think: :think:
Jinak k tématu : souhlasím s tebou, pokud je plnoletý, skutečně může :palec:

no právě. Asi bych nestačila počítat rohy, kdybych přišla v 16ti za matkou a řekla ji, že jsem těhotná

• načítám...
G12
11.2.14 14:34

Dost blbý dodělávat střední s mimnem…ale třeba studovat nechce, to je taky možné, kdo ví

• Upravit
3477
11.2.14 14:35

@Elisenika Tak si toho nevšímej :)

• načítám...
862
11.2.14 14:36

@Kelly3 jojo, jen mi to připomělo mých 18 let a mou skoro tchýni :mrgreen: promin

• načítám...
15113

@orionk Já se mamce nedivím, dceři je devatenáct, bydlí už tedy s přítelem, ted si zrovna předělávali byt u našich, ale babička od ní bych ještě být nechtěla, chci at si užije svobodného života bez starostí ještě nějaký čas. Ona tedy po dítěti netouží, to je pravda.

• načítám...
3477

@Elisenika V pohodě :D

• načítám...
61
11.2.14 14:37

Nepřijde vám blbý místo toho, abyste jí poradily, jen hloupě kritizovat? Myslím že o ní a o jejím příteli nebo rodině nevíte vůbec nic, tak proč to tady takhle rozebíráte? Její otázka byla celkem jasná, chtěla poradit, ne poslouchat jakou blbost udělala a že VY to v dnešní době nechápete. :zed:

• načítám...
15113
11.2.14 14:38
@Janiiska píše:
jo, ale když oba rodiče chodí do práce na směny tak se to těžko uhlídá.

prosimtě, co mají s tím směny společného? Jestli braní prášků neflákají se můžeš kouknout kdykoliv, no a samozřejmě, jak už jsem psala, když budou chtít, podfouknou mne, ale proč by to dělaly? :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100