Nezvládám dceru (8. třída)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
15.11.14 13:00
@bobr123 píše:
No ja nevim, ale zdate se mi tady skoro vsechny strasne benevolentni. Jasne, sprcha byla moc, ale vy jste nemeli ve 14ti povinnosti doma? Vy jste mohli stekat na rodice? Proc by mela zakladatelka delat veci, ktere ma delat slecna? Aby vedela, ze kdyz to neudela, mama pujde, a udela si to sama. To je fakt vychovny! Ja bych si s ni sedla, urcila ji povinnosti s tim, ze pokud nebude plnit, bude doma, zadne konicky, zadne vylety, nic. A zadna babicka. A babicce bych to taky vysvetlila. Kdyz to nepochopi, jeji smula. Ale hlavne to dceri rict v klidu, bez negativnich eoci.

Však my jsme psali úplně to samé :roll: Nechápu o čem mluvíš..?

• Citovat
  • Upravit
8237
15.11.14 13:01

@bobr123 meli jsme doma povinnosti, ale tohle si myslím že je dlouhodobej problém. Podle me záleží na povaze dítete tohle domlouvaní by možná platilo na me, ale pokud jsou obe trošku impulsivní vedlo by to k hádce. Jak říkám myslím si že tam je dlouhodbejší problém…máma je na pepku a dcera jí ješte víc popouzí. Babička drží s vnučkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.11.14 13:02
@InExile píše:
týý jo i bez toho aniž bych mela svoje deti…já jsem na sebe zvedavá tedsi to představuju jak to bude úžasný ale oni mi to ty deti asi vysvetlej :lol:

Ale čekáš mimčo, ne?

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
15.11.14 13:03
@InExile píše:
@bobr123 meli jsme doma povinnosti, ale tohle si myslím že je dlouhodobej problém. Podle me záleží na povaze dítete tohle domlouvaní by možná platilo na me, ale pokud jsou obe trošku impulsivní vedlo by to k hádce. Jak říkám myslím si že tam je dlouhodbejší problém…máma je na pepku a dcera jí ješte víc popouzí. Babička drží s vnučkou.

Přesně tak to vidím taky..

• Citovat
  • Upravit
8237
15.11.14 13:04
@Silwinka87 píše:
Ale čekáš mimčo, ne?

jooo ve středu jdu na kontrolu, tak snad bude vše oukej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
15.11.14 13:09
@Silwinka87 píše:
Však my jsme psali úplně to samé :roll: Nechápu o čem mluvíš..?

Treba o tom, jak zakladatelce dve tretiny prispevatelek rika, ze je diktator. Ja se nedivim, ze ji ujedou nervy. Sice to resi dost nestastne, ale vetsina tady tu holku omlouva, ze je v puberte a buhvi co jeste. O tom mluvim.
@InExile
Jasne, taky myslim, ze je to dlouhodobejsi problem. Puberta je slozita, ale prave v puberte je dulezity, stanovit hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.11.14 13:11
@sagina píše:
no vidíš, a třeba já, jako rodič, bych na tohle řešení nepřistoupila, protože je v rozporu se zákonem a to se mi příčí :nevim: nebudu na sebe brát brigádu, kterou nehodlám vykonávat tak, jak mi smlouva ukládá.

když se nechce, je to horší než když se nemůže :nevim: každýho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.11.14 13:11

Nez jsem to poukladala a pohrala damu s manzelem, napsaly jste to asi vse.
Moc hezky to zni od KUry a od Jdukolem, diky za to. ale nejen tyhle prispevky mne chytly za ♥.
Zakladatelko
je vas v rodine vic, jako nas nebo min. Zkuste se domluvit na PEVNE STANOVENYCH UKOLECH PRO KAZDY DEN, kazda dalsi povinnost uz bude na pozadani. Ty psane se ale budou dodrzovat STRIKTNE. Ja zacala takhle:
Ted uz se to ustalilo a ukoly jsme jeste par dodali. Podotykam, ze vse je jen orientacni ne, skutecne neocekavam od ctyrlete Sofi, ze bude perfektne mit naklizenej pokoj. Ale ocekavam, ze mam tim aspon dalsi prostor k tomu, abych spravne namotivovala starsi segry, at male Sofi pomuzou :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
15.11.14 13:12

@bobr123 já vím že jo taky jsme jí kdysi mela…nebo ješte mám? :think: já to beru podle sebe u me to porbíhalo v klidu..taky jsem odmouvala když po me máma chtela utřít nadobí a říkala mi ti i třikrát, tak jsem blbrala. Tohle je jinej prubeh, brutálnejší, ale myslím že si že ted už holku nesrovná, že jí má holka na haku zvlášt když ví že za ní stojí babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.11.14 13:12
@InExile píše:
jooo ve středu jdu na kontrolu, tak snad bude vše oukej :dance:

Tak ať to dobře dopadne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30309
15.11.14 13:13

Jeste k te Tve mame:
Pises, ze je mamka fajn a hodna. TAk envim, kde je problem, ze Te nerespektuje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.11.14 13:14

@farska Máte to perfektně nastavené :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
15.11.14 13:16

@bobr123 Ale ona je diktátor..Musí pochopit, že na některé děcka to působí kontraproduktivně..Když to nejde takhle, musí hledat jinou cestu..Jinak budou válčit pořád..

• Citovat
  • Upravit
15814
15.11.14 13:17
@terien píše:
když se nechce, je to horší než když se nemůže :nevim: každýho věc.

kdyby se to mohlo, neměla bych s tím problém ;) nevidím důvod učit své děti, že když se mi nějaký zákon nelíbí, tak je mým právem ho libovolně porušovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.11.14 13:17
@farska píše:
Jeste k te Tve mame:
Pises, ze je mamka fajn a hodna. TAk envim, kde je problem, ze Te nerespektuje??

Ale taky psala, že je její mamka málo důsledná, je moc benevolentní atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML