Nezvládám své dítě a nechci se o něj starat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
25.9.15 10:27

No tak dítěte bych se nevzdávala, ale zatla zuby a zapracovala na tom abychom k sobě tu cestu našli, abych ho změnila do pozitivního směru..zapracovala bych i na sobě, abych byla silná a zvládla to… Nevím kolik ti je, ale já jsem např. také relativně dost mladá máma (mno na dnešní poměry..), ale podle mě to není ani tolik mládím jako pohodlností a asi i vlastním problematickým životem?. Děti rostou hrozně rychle a mění se a ty teď třeba můžeš do budoucna ho ovlivnit tak, aby z něj právě nebylo to, co nechceš.. ty jsi jeho máma ať už jsi si to vybrala vědomě nebo nevědomě. A bez práce nejsou koláče. Chceš hodný pohodový dítě, ale jak se mělo takovým stát, když je jasně vidět jak se na něho promítl nepohodový vztah otec-matka. Asi jsi nebyla moc zodpovědná když jste ho plodili a i teď zodpovědnosti za své dítě se chceš vzdát.. Ale je načase také někdy dozrát a přijmout zodpovědnost jak sám za sebe, tak i za dítko, které prostě už máš.. Ano můžeš ho dát k jiným příslušníkům v rodině, do adopce.. ale jednou až tě v životě stejně donutí něco dozrát, až budeš po mnoha zkušenostech, až už budeš mít třeba i další děti s někým jiným, až budeš na sklonku života budeš toho litovat, že jsi se ho vzdala..že jste to spolu nezvládli.. Když nezamakáš na tom teď potáhne se to s tebou celý život jako tvůj stín. Jdi radši do nějaké odborné poradny, hledej řešení víc, navštivte dětského psychologa, rodinného poradce, nebo nějakou pomocnou organizaci pro matky s dětmi..hledejte k sobě cestu dál a nevzdávejte. Moc vám přeji aby se to povedlo, aby se váš vztah změnil a vzájemně jste se milovali. A hlavně neboj se toho, neboj se žádat o pomoc, mluv o tom.. a pomoc určitě časem přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.9.15 10:31
@lamička15 píše:
Nechci urazet ale tohle rika moje mamca kdyz v televizi vidi ze nejaka „matka“ zabila sve dite. A ja s ni plne souhlasim… Nechat te projit ulickou co vytrvori holky co nemohou mit mimco a pak kdyz prezijes si bez hnit do vezeni… V tvem pripade ne vezeni ale kam chces…

To je teda kravina. Jsi z nějaké jiné země? Tady je Evropa a rok 2015. :zed:

• Citovat
  • Upravit
16186
25.9.15 10:40
@Anonymní píše:
Tak asi takhle chtela bych videt vas v me situaci. Od mala vyrustat mezi fetkama v patnacti rodit dva roky bejt bez ditete a pak si k nemu hledat nejakou citovou vazbu. A s otcem ditete to bylo tak ze delal cerny ksefky pral prachy politikum pak jim ty prachy ukradl nahaneli ho s bouchackama pak po nejakym case bylo dite a bydleli jsme u jeho matky pak me opustil ja chvili byla u sve matky pak v pestounce dite dostala do sve pece protoze otce ditete jeho matka vyhodila a on nemel kde byt nemel praci skolu sam nedodelal a ani se to nesnazil nejak resit jen mi ho proste soupnul a cau a ja jeste nemela ani podanej navrh nic teprv jsem se rozhodovala jestli na stoprocent jo. Nevedela jsem jestli to zvladnu atd… Ale bylo jsem dotoho hozena jak ja nevim co. A v podstate jsem nemohla nic delat… A stim potratem dokud nejsem plnoleta musim mit na vse souhlas zakonnych zastupcu i kdyz jsem pwk chtela antikincepci tak i v 16 jsem musela mit souhlas rodicu ze mi ji doktor muze napsat… Takze asi tak no…

Mám dost pochybnosti o tomhle dramatu, pokud přítel pral prachy politikům, jsem si jistá, že by jeden nelegální potrat nebyl problém zařídit :roll:
Ale pokud bych připustila, že je to pravda, pak za tohle by tvoji rodiče zasloužili kriminál - zpackali život nejen tobě, ale i vlastnímu vnukovi :zed: K šuk*ání v 15 si jejich souhlas nepotřebovala… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
25.9.15 10:41
@Kobliha51 píše:
To je teda kravina. Jsi z nějaké jiné země? Tady je Evropa a rok 2015. :zed:

to jsou ty telenovely :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
25.9.15 10:47

@Lanear napsala jsi to hezky a taky si myslim, ze prislo neco, co necekala, kombinace zpackaneho detstvi, nevyzralost a pohodlnost. Jde o to, ze ona nic vylepsit nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
25.9.15 11:03

@Pomka Přesně! To je jak argument „sněz to, no a co že ti nechutná, co by za to děti v Africe daly“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.9.15 12:23
@enyf píše:
To teda nemáte dobré mínění o holkách, co nemohou mít mimčo. Vážně si s matkou myslíte, že je to skupina lidí, co by byla schopná ulynčovat člověka k smrti?

To je mysleny pouze jako metafora… To neni mysleny tak ze by ji ty matky ukamenovali atd… Tak to prosim neberte zle a ani extra vazne.. A jestli jsem se tim nekoho dotkla tak se velmi omlouvam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.9.15 16:28
@lamička15 píše:
To je mysleny pouze jako metafora… To neni mysleny tak ze by ji ty matky ukamenovali atd… Tak to prosim neberte zle a ani extra vazne.. A jestli jsem se tim nekoho dotkla tak se velmi omlouvam…

V poho. Každý se někdy upíše a myslí to jinak, než to doopravdy vyzní. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
281
2.10.15 20:15
@Pomka píše:
@Lanear napsala jsi to hezky a taky si myslim, ze prislo neco, co necekala, kombinace zpackaneho detstvi, nevyzralost a pohodlnost. Jde o to, ze ona nic vylepsit nechce :(

No teď jsem si od zakladatelky přečetla všechny zdejší komenty. Takže, můj příspěvek výše je trochu mimo jak tak koukám..před tím jsem nečetla diskuzi celou.. Mno ale ZAKLADATELKO, budeš mít nejspíš hodně divoký život, v takovém tě,,vychovali´´, asi sakra dlouho, jestli vůbec budeš vědět, co se sebou.. Budeš se nejspíš potloukat ode zdi ke zdi.. od průseru k průseru, než ti prostě dojdou určité životní pravdy.. Každý máme nastavený svý velký životní zkoušky i lekce, úplně každý (nepochopíš, přijde ti to do cesty znova a znova..), nemysli si, že u souseda je tráva zelenější. Když svůj vztah se synem nezvládneš teď, budeš se ho muset naučit zvládnout jindy.. a ono ani nezáleží, kde kluk fyzicky se bude nacházet..jednou pochopíš..no nic slova už jsou zbytečná. Hodně štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
19.10.15 16:04

Hm, náš skoro tříletý syn mě taky občas vytočí, sem tam jednu přes zadek slízne a taky občas neposlouchá, jsem na něj víceméně sama, manžel doma jen o víkendech a to ještě kolikrát ne celé víkendy, prarodiče moc nepomáhají…že bych se ho zkusila taky zbavit :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
19.10.15 16:14

Ja ma 4 kluka s autismem a taky to kolikrat spatne zvladam, driv sem i po nocich brecela ze nato nemam, ted uz je to lepsi ale v mhd mam nekdy potize, lidi se nas strani divaji se po nas kolikrat davaji na sedadlo ruku aby si syn nemohl sednout :,( ale zbavit se ho nebo nestarat se o nej me teda doposud jeste nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
19.10.15 21:12

Mě by zajímalo, jak to nakonec dopadlo :nevim: Zakladatelka se už neozvala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
20.10.15 11:37
@mahdalka píše:
Mě by zajímalo, jak to nakonec dopadlo :nevim: Zakladatelka se už neozvala :nevim:

a ani se už neozve

• Citovat
  • Upravit
5578
20.10.15 11:46
@martina82 píše:
Ja ma 4 kluka s autismem a taky to kolikrat spatne zvladam, driv sem i po nocich brecela ze nato nemam, ted uz je to lepsi ale v mhd mam nekdy potize, lidi se nas strani divaji se po nas kolikrat davaji na sedadlo ruku aby si syn nemohl sednout :,( ale zbavit se ho nebo nestarat se o nej me teda doposud jeste nenapadlo

To nemyslíš vážně :( :poblion:..lidé jsou dnes neskutečně zlí..bohužel :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
20.10.15 12:07
@slunečnicee píše:
To nemyslíš vážně :( :poblion:..lidé jsou dnes neskutečně zlí..bohužel :( :hug:

no myslim :,( zkousim se se synem teprv druhy mesic chodit za ruku a to pouze kratke cesty, doposud sem ho vozila v kocaru. nastupujem vzdy dopredu nebo dozadu, rad sedi u okna a drzi si svuj vlacek, tim ze je nemluvici, tak vydava zvuky, neco jako skreky, nebo se sam pro sebe zasmeje, no posledne sme nastoupily no a hledal si mistecko vepredu no a naka pani tam dala na sedadlo ruku :,( pritom syn ma prukaz, no uz si ztoho kolikrat nic nedelam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí