Nezvládám své dítě a nechci se o něj starat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
23.9.15 15:09
@Anonymní píše:
V pestounce uz nejsem… Uz jsem na to sama
A je mi 19…

trochu sem čekala a doufala ze ti je třeba 16, to by te trochu omlouvalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
23.9.15 15:19

Taky nejak toto nechapu, jak nekdo muze o svem diteti neco takoveho rict. Uplne je mi do breku, kdyz pomyslim na tveho syna.Mela jsi ho dat radsi hned nekde do babyboxu, ve trech letech uz vsechno vnima a citi, ze ho nemas rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.9.15 15:57

smazáno adminem - vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
23.9.15 15:58

Nějak mi to hlava nebere. Tak dítko bylo do dvou let u tatínka. Ty jsi se snažila ho získat do péče a teď když ho máš, tak ho najednou nechceš? :nevim: Tatínek by ho zpátky nechtěl, že uvažuješ o tom, dát ho do ústavu či adopce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.9.15 16:04
@divine_d píše:
trochu sem čekala a doufala ze ti je třeba 16, to by te trochu omlouvalo…
že by rodila ve 13 jo? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
23.9.15 16:07

Zakladatelko a tvoje rodiče nebo rodiče otce dítěte by si malého tedy nevzali? Psala jsi o tom něco na začátku..
Každopádně tady to nevyřešíš, sama víš, že to nezvládáš, tak zvedni telefon a zavolej do poradny pro matky a děti, cokoli, ale řeš to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
23.9.15 16:14

No chudak kluk…kazdopadne vem tu trosku rozumu do hrsti a zkus mu zajistit to nejlepsi. To ti neni toho tveho ditete ani trochu lito? Zavolej na prislusne linky (ohrozene deti, klokanka), pripadne na socialku a res to! A pak az budes starsi a pochopis to, tak se s tim poper jak sama umis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
23.9.15 16:14

Vzpomínám si na diskuzi, kde se bouřlivě volalo po tom, aby patnáctiletá porodila dítě, vždyť už je dost velká, aby se o dítě postarala, lepší v 15 než ve 40 bla bla bla. Tady je zřejmý důkaz o tom, že v patnácti by děti rodit děti neměly. Já tě neodsuzuju, nešťastní jste všichni, ty se zřejmě vezeš v tom, v čem jsi vyrostla a nemáš se na koho obrátit o pomoc, nemáš rodinu, nic. Je v tvém okolí někdo, komu důvěřuješ a kdo by ti mohl opravdu pomoci situaci řešit s úřady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 17:46
@Isabou píše:
Nějak mi to hlava nebere. Tak dítko bylo do dvou let u tatínka. Ty jsi se snažila ho získat do péče a teď když ho máš, tak ho najednou nechceš? :nevim: Tatínek by ho zpátky nechtěl, že uvažuješ o tom, dát ho do ústavu či adopce?

Ten ustav atd tam bylo psane jen jako dalsi moznost kdyby si ho otec nevzal… :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.15 17:49
@hanka.br. píše:
Vzpomínám si na diskuzi, kde se bouřlivě volalo po tom, aby patnáctiletá porodila dítě, vždyť už je dost velká, aby se o dítě postarala, lepší v 15 než ve 40 bla bla bla. Tady je zřejmý důkaz o tom, že v patnácti by děti rodit děti neměly. Já tě neodsuzuju, nešťastní jste všichni, ty se zřejmě vezeš v tom, v čem jsi vyrostla a nemáš se na koho obrátit o pomoc, nemáš rodinu, nic. Je v tvém okolí někdo, komu důvěřuješ a kdo by ti mohl opravdu pomoci situaci řešit s úřady?

Tu diskuzi si pamatuji sama jsem se ji zucastnila.. A bohuzel mi rodice byvali fetaci a ma matka zije v hroznych podminkach takze tak asi nejak…

• Citovat
  • Upravit
709
23.9.15 17:52
@Anonymní píše:
Ono je to mozna tqke zpusobeno tim ze jsem rodila jeste v 15 a ze dite bylo nechtene…

A co ho tedy dat k rodicum? ty by zakem snad mit mohli zvlaste kdyby ti tim pomohli…nebo treba rodice otce? to ze otec nema zajem nemusi znamenat ze oni taky ne? zkus to se jich alespon zeptat, za zeptani nic nedas a treba ti pomohou :-) nemusi mit hned stejny pristup jako jejich syn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.9.15 17:55
@CokeLady píše:
Já mám právě pocit, že zakladatelka „odpočívala“ až moc dlouho a odvykla si být mámou…

Teď jsem to docetla, původně jsem myslela, že píše jen vyhořelá máma, která je jinak dospěla. Toto jsem netusila. Mám taky triletaka a je mi blivno z představy, že on si hraje a myslí na mě, usíná a myslí na mě a já mu jednoho dne sbalim tasku a zradim ho.

• Citovat
  • Upravit
16557
23.9.15 18:04

Jak už jsem psala, dítě neni věc, kterou odložíš do ústavu, když tě přestane bavit! :zed: Já bych nedala do útulku ani psa, když už bych si ho pořídila, natož dát pryč dítě! :cert: Snažíme se o druhý dítě aby měl malej sourozence, bohužel zatím bez úspěchu, tak je mi z tohodle hoooodně smutno :,(
A můžu se zeptat, proč jsi nešla na potrat když píšeš, že je dítě nechtěný? Mě je toho malýho táááák líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
23.9.15 18:11

Jak už tu zaznělo, požádat o radu a podporu někoho komu důvěřuješ. Oceňuji, že si uvědomuješ, že to nezvládáš a chceš to řešit. Jako asi nejschůdnější vidím pěstouny. V tomhle se nevyznám, ale určitě by šlo synka co nejčastěji navštěvovata vídat. A třeba se časem i ty posuneš dál…
Je to vážná situace a držím palce, aby se našlo co nejlepší východisko.
Většina z nás měla dobré rodinné zázemí a v 19 letech o dost jiné „starosti“, takže těžko říct, jak by se nám dařilo zvládat tvoji situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
23.9.15 18:19
@ncc1701 píše:
Teď jsem to docetla, původně jsem myslela, že píše jen vyhořelá máma, která je jinak dospěla. Toto jsem netusila.Mám taky triletaka a je mi blivno z představy, že on si hraje a myslí na mě, usíná a myslí na mě a já mu jednoho dne sbalim tasku a zradim ho.

Jak kdybych to psala já. Nedovedu si to představit. Taky mi někdy dává zabrat, ale nikdy bych své dítko nedala! Napadlo mě, jestli to zakladatelka nenapsala po nějakém výstupu, kdy toho měla fakt dost. Jenže pak jsem si to přečetla ještě jednou a jak píše, že své dítě nesnáší… :,( :,( :,( I že si máme nechat kecy pro sebe. :zed: :zed: :zed: Jo, je mladá, nemá zázemí, tak je to určitě pro ni těžký, ale to prostě pořád neznamená, že bude své dítě nesnášet. Je mi toho chlapečka líto. Doufám, že se zakladatelka zamyslí nad tím, co bude nejlepší pro její dítě a udělá to. Jen aby jednou nelitovala, že se ho vzdala. Určitě bych ale nejdřív zkusila psychologa a vše, jak tu radí ostatní - neziskové organizace atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí