Nezvládám své dítě a nechci se o něj starat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6078
23.9.15 18:27

Hele zakladatelko, mám pro tebe úžasnou radu. Teda za předpokladu, že jsi na syna ještě nerezignovala a chceš s vaším vztahem něco dělat.

Moje známá má dceru, výchova byla hodně špatná, v podstatě byla rozmazlená, nedávala to… no fakt děs. Známá už házela flintu do žita, ale kdosi jí poradil, aby se zastavila za dětskou psycholožkou. A světe div se - do půl roku byla malá v pohodě, známá se uklidnila a všechno bylo jak má být.

Psycholožka totiž dostávala hrou dítě do situace, ve které si ta mamina nevěděla rady, a řešila to s tím dítětem. Tak učila jak to dítě, tak i jeho mamku, jak tyhle situace zvládat. Fakt si myslím, že bys to mohla zkusit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 19:19
@hanka.br. píše:
Vzpomínám si na diskuzi, kde se bouřlivě volalo po tom, aby patnáctiletá porodila dítě, vždyť už je dost velká, aby se o dítě postarala, lepší v 15 než ve 40 bla bla bla. Tady je zřejmý důkaz o tom, že v patnácti by děti rodit děti neměly. Já tě neodsuzuju, nešťastní jste všichni, ty se zřejmě vezeš v tom, v čem jsi vyrostla a nemáš se na koho obrátit o pomoc, nemáš rodinu, nic. Je v tvém okolí někdo, komu důvěřuješ a kdo by ti mohl opravdu pomoci situaci řešit s úřady?

V ty diskuzi jsem se take zapojila. Moji rodice fetovali takze nic moc. A nekdo kdo by mi radne poradil neni proto jsem napsala sem…

• Citovat
  • Upravit
7323
23.9.15 19:20
@Anonymní píše:
Tu diskuzi si pamatuji sama jsem se ji zucastnila.. A bohuzel mi rodice byvali fetaci a ma matka zije v hroznych podminkach takze tak asi nejak…

Hele, tvuj syn prave prochazi taky obdobim vzdoru. Kazda druha mama to nema s podobne starym ditetem lehky. Premyslela jsi i nad tim, ze tvoje vychova neni spravna? Ze treba delas nekde chybu? Zkustoho detskyho psychologa. Kde s malym zijes? Co rodice otce ditete? Tvoje rodina stoji za prd, jak jsem pochopila… proc nerragujes ma rady obratit se o pomoc na odborniky a urady? Otec ditete vi, co se ti honi hlavou?
Uprimne si to neumim predstavit. Uz ma rozum, je na tobe citove vazany, kdyz jo ho das do decaku, bude trpet. Vlastne mu tim zaridis zpackany zivot jako rodice tobe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 19:28
@mahdalka píše:
Jak už jsem psala, dítě neni věc, kterou odložíš do ústavu, když tě přestane bavit! :zed: Já bych nedala do útulku ani psa, když už bych si ho pořídila, natož dát pryč dítě! :cert: Snažíme se o druhý dítě aby měl malej sourozence, bohužel zatím bez úspěchu, tak je mi z tohodle hoooodně smutno :,(
A můžu se zeptat, proč jsi nešla na potrat když píšeš, že je dítě nechtěný? Mě je toho malýho táááák líto :,(

Na potrat jsem nemohla rodice mne nepustili…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
23.9.15 19:30
@Anonymní píše:

A adopce ti nic neříka co?

• Citovat
  • Upravit
102087
23.9.15 19:32

Já jsem se nějak pořád nedozvěděla odpověd na svoji otázku… jak se dostalo dítko do péče tobě - otec už se starat nechtěl nebo to vylo z tvého popudu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
23.9.15 19:36
@Anonymní píše:

Dobře, nebudeme tu řešit co bylo…stejně teď už to nevyřešíme a nějaké výčitky proč ho slečna/paní nedala k adopci hned ji asi teď opravdu nepomůžou…takže musíme paní pomoct vyřešit situaci, která je tu teď…takže vaše rodiče nemůžou, co ten otec, už jste se ho ptala? a co jeho rodiče, ti by ochotni nebyly? :( je hodně případů kdy děti vyrůstají u prarodičů v pěstounské péči a to se poté dá i domluvit lépe když se později rozmyslíte, než se domlouvat s cizími lidmi. Takže bych se být vámi zeptala toho otce, pokud k tomu již nedošlo a on neodmítl a v druhé řadě pokud nemohou vaši tak bych zkusila jeho rodiče, nebo je s nimi také nějaký problém a nemohou? Musíte nás uvést do situace abychom vám pomohli…tak mi odpovězte na tyto otázky a posuneme se zase dál a třeba něco vymyslíme :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.9.15 19:37

No hlavně že sis ho pořizovala. Pro mě prostě kr. jsi. Dítě není plyšák, aby se odhodil. Takoví lidé jako Ty by měli být raději neplodní nebo nesouložit, protože si dítě nezaslouží a zničí život úplně malýmu nevinnýmu tvorovi.Dej ho k adopci, cizí ho budou mít raději než vlastní…slovo máma si nezasloužíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.9.15 19:44
@Anonymní píše:

Spousty holek se ti tady snaží poradit, ať už ohledně psychologa, sociálky, linky důvěry, ale nevidím žádnou odezvu..upřímně, chceš si toho malého vůbec nechat a snažit se najít si k němu vztah? Nebo si rozhodnutá, že ho nechceš?
Je tady spousty rad, ale ty na žádnou nereaguješ.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 19:51
@j.a.n.i1 píše:
Já jsem se nějak pořád nedozvěděla odpověd na svoji otázku… jak se dostalo dítko do péče tobě - otec už se starat nechtěl nebo to vylo z tvého popudu?

To bylo tak ze otec prisel o bydleni a proste ho ke me soupnul. Ale zaroven ja se o nej starat chtela…

• Citovat
  • Upravit
1581
23.9.15 19:59

Mě to přijde jako nějaký hejt…musí být. My se tady většina pokoušíme o mimčo nebo jsme k těm svým dospěly trnitou cestou, či si prošly soukromým peklem, abychom nějaké vůbec měly…a tady se s jedním nebožátkem zachází jak se smetím, které nikdo neví, kam vyhodit.

Zakladatelko - dej ho prosím k adopci, zaslouží si lepší život. S tebou ho nic dobrého nečeká…jsi nevzdělaná (viz tvůj pravopis a vyjadřování), hloupá, sobecká a líná. S těmito vlastnostmi nenajdeš ani dobrou práci, aby ses postarala o sebe, natož o dítě. A výchova je sakra dřina. Na věk se laskavě nevymlouvej, já jsem v tvém věku měla dokonce dvojčata a taky jsem na ně byla sama. Miluju je jako nic na světě a to, co tady píšeš, by mě nikdy nenapadlo.

Příspěvek upraven 23.09.15 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
23.9.15 19:59

Jak to tak čtu, tak možná tomu dítěti bude líp bez tebe. Jsi emočně plochá a sebestředná matka, co nechápe realitu života a upřednostňuje sebe před svým dítětem.

Nevím o tobě nic, ale s tím co jsem četl bych odhadl, že pravděpodobnost že své dítě flákneš, až zas bude zlobit, tak, že vezme druhou spánkem o hranu postele není nulová.

Nedomnívám se, že by si byla schopná racionálního uvažování, takže požádej o pomoc někde, kde s takovejma případama pracujou.

Určitě ti bude dobře, až synek bude za horama a ty si budeš moci vklidu natáhnout nohy nad kávičkou a cigárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
23.9.15 20:00
@Anonymní píše:
To bylo tak ze otec prisel o bydleni a proste ho ke me soupnul. Ale zaroven ja se o nej starat chtela…

Já bych také prosila odpověď…snažím se ti pomoct ale potřebuji znát tvou situaci lépe a tím pádem odpovědět na mé otázky…určitě nějaké řešení je, ale musíš nám to vše přiblížit a reagovat na naše příspěvky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 20:00
@Andys77 píše:
Dobře, nebudeme tu řešit co bylo…stejně teď už to nevyřešíme a nějaké výčitky proč ho slečna/paní nedala k adopci hned ji asi teď opravdu nepomůžou…takže musíme paní pomoct vyřešit situaci, která je tu teď…takže vaše rodiče nemůžou, co ten otec, už jste se ho ptala? a co jeho rodiče, ti by ochotni nebyly? :( je hodně případů kdy děti vyrůstají u prarodičů v pěstounské péči a to se poté dá i domluvit lépe když se později rozmyslíte, než se domlouvat s cizími lidmi. Takže bych se být vámi zeptala toho otce, pokud k tomu již nedošlo a on neodmítl a v druhé řadě pokud nemohou vaši tak bych zkusila jeho rodiče, nebo je s nimi také nějaký problém a nemohou? Musíte nás uvést do situace abychom vám pomohli…tak mi odpovězte na tyto otázky a posuneme se zase dál a třeba něco vymyslíme :kytka: :kytka:

S jeho matkou zadny problem neni ta dokonce za mima zadama zadala o to aby ji ho do pestounky sverili. Otce jsem se jeste neptala. Kdyz mi ho soupnul tak prisel o bydleni a byl bez prace ted ale praci i bydleni ma. Nez se ho zeptat tak jsem chtela vedet jak postupovat atd… Snad jsem na vse odpovedela a hlavne srozumitelne…

• Citovat
  • Upravit
36504
23.9.15 20:03

Pro takovou je to ztráta času. Dát dítě cizím, ti ho budou mít rádi. A dál děti nerodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí