Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Proč já trubka tuhle diskuzi vůbec čtu
Brečím tu jak želva, chlapečka je mi tááák moc líto
Doufám, že se dostane někam, kde ho budou mít rádi…snad pro něj není ještě tak moc pozdě ![]()
Ježiš holky, takové ženské vždycky byly a budou, rodiče smažky, citová katastrofa, pak dala prvnímu blbovi, co jí řek, jak ji miluje. Já jsem ráda, že to dítě nezabila a že ho dá někomu, kdo ho snad obstará a projeví snad i cit. Aby to nebyla další generace nezodpovědných pologramotů.
Ty kraso, ja jen ziram. Napsat o svem diteti, ze ho nenavidim??
No nic, zakladatelko, vidim jedine reseni ve svereni do pece babicky (tatinek bude taky pekny sikula a lumen) a myslim, ze bys deti mit opravdu nikdy nemela… Je mi toho kloucka strasne lito, jsem na tohle fakt citlivka. Doufam, ze mu bude u babicky lepe… Na vek se nevymlouvej!! Mladych maminek je spousta… Chapu, ze jsi asi nemela jednoduchy start do zivota, ale tohle je na me moc. Takze tak…
@Terdul píše:
Primárně se musí zajistit, aby se malýmu nic nestalo. „Matka“, mi přijde, je schopná všeho.
No asi tak! Resit by se to melo hned nebo ji vytoci a ona mu fakt neco udela… ![]()
Smažka a nezodpovědně souložící spodina společnosti. Dítě odebrat a dotyčné to tam dole začít. Primitivní špína bez špetky inteligence.
@Agnesita píše:
Ježiš holky, takové ženské vždycky byly a budou, rodiče smažky, citová katastrofa, pak dala prvnímu blbovi, co jí řek, jak ji miluje. Já jsem ráda, že to dítě nezabila a že ho dá někomu, kdo ho snad obstará a projeví snad i cit. Aby to nebyla další generace nezodpovědných pologramotů.
To dítě už ale bude poznamenané, nebo si myslíš, že nevnímá, že si ho prehazuji jak horký brambor? Že nepostrádá tím, že mu vlastní máma nedává lásku?
@Burj Chalifa píše:
Smažka a nezodpovědně souložící spodina společnosti. Dítě odebrat a dotyčné to tam dole začít. Primitivní špína bez špetky inteligence.
No, aspoň se pak jednoznačně pozná ta „svrchnina“ společnosti. Brojit proti tomu a být sprostá je jako sprostě nadávat přírodním katastrofám. Je to něco, co nikdo neví, kde má začátek, ale trvání to má po staletí. Ženy, co jsou matkami omylem a pro své děti neštěstí. A pak cizí lidé, co jsou pro děti požehnáním, bez jakékoli pokrevní vazby a nároku na vděk. Nikdy to nebude jiné.
@lucenka píše:
To dítě už ale bude poznamenané, nebo si myslíš, že nevnímá, že si ho prehazuji jak horký brambor? Že nepostrádá tím, že mu vlastní máma nedává lásku?
Tak poznamenane bude. Ale vychova jeho babickou je pro nej v tyhle situaci asi to nejlepsi reseni. Lepsi nez kdyz bude vyrustat s mamou, ktera ho nechce nebo by mu mohla ublizit nebo aby bylo dano naprosto cizim lidem.
@zakladatelka:jak se to projevuje, to jeho hrozné chování? kdyžtak napiš SZ, tady něco rozebírat nemá příliš význam..:(
@verinka13 píše: @zakladatelka:jak se to projevuje, to jeho hrozné chování? kdyžtak napiš SZ, tady něco rozebírat nemá příliš význam..:(
mě by to taky zajímalo, vždyť je ještě maličký. Je mi z celé diskuse smutno, chudák chlapeček.
@Anonymní píše:
Je to smutny ale popravde ne nebojim.
Chce se mi zvracet- s takovejma jako ty pracuju..je lež, že jsi nemohla jít a potrat, tohle nerozhodují rodiče, ale jako nezletilá jsi jistě byla řešena u soudu, zvlášť, když jsi byla v pěstounce, takže ji byla asi líná to řešit, nebo si to nechala být že to nějak bude..nevím- každopádně to dítě je navěky tvoje, proboha, co jsi to za línýho, sebelitujícího člověka, chudák to dítě, nejlíp uděláš, když dáš návrh na soud, který o malém rozhodoval, na svěření dítěte do péče otce- zavoláš tam, oni to s tebou sepíšou, pokud ho otec nebude chtít, tak máš možnost dát návrh na svěření dítěte do ústavní péče a že chceš, aby šel k osvojení, pořípadě může soud ještě zkusit nějakou pěstounskou péči, třeba jeho prarodičů z druhé strany..to je na soudu, z tebe mi je na blití, lituješ jen sebe, já jsem taky měla dceru neplánovaně a mladá a co starám se o ní vzorně, nelituju se, že jsem si nic neužila, alespoň jsem třeba nezačala fetovat, předpokládám, že ty se těšíš, až se ho zbavíš a budeš si moct začít užívat a pařit..tak neskonči u toho fetu a být tebou, nechám si přerušit vaječníky a nebo nějakou spolehlivou antikoncepci, prášky radši ne, aby ti neselhala hlava, spíš tělísko a tak..protože ty už si nikdy děti nepořizuj!!!
@Pomka píše:
Tak poznamenane bude. Ale vychova jeho babickou je pro nej v tyhle situaci asi to nejlepsi reseni. Lepsi nez kdyz bude vyrustat s mamou, ktera ho nechce nebo by mu mohla ublizit nebo aby bylo dano naprosto cizim lidem.
Spíš bych ho dala úplně do jiný rodiny. Ani ta chlapova nevypadá moc dobře, když dělala kroky za zakladatelcinymi zády, nepomůže vlastnímu synovi s dítětem ve chvíli, kdy ztratí práci a byt ![]()
Bože já mám z toho úplně husí kůži. Bohužel se na tobě podepsalo dětství. Vzhledem k tomu, že stejně jako enny3 s takovými lidmi pracuji jsem pro aby jsi dala chlapečka k adopci a alespoň mu dopřála krásné dětství a celý život. Sice jsem nikdy za celou svojí praxi nepochopila jak matka může nesnášet své dítě, ale bohužel se tak děje. Zažila jsem rodinu která jednoho dne přivedla do dětského domova svého 9 letého syna, že ho prostě nechtějí. Normálně ho tam odevzdali jak půjčené lyže. No nevím co na to říct…zakl. rozmysli to pořádně ať toho nelituješ.
I ta fena, krysa nebo kráva nebo obyčejný dobytek se stará o svá mláďata lépe než taková bezcitná kravka.
@hanča74 píše:
Bože já mám z toho úplně husí kůži. Bohužel se na tobě podepsalo dětství. Vzhledem k tomu, že stejně jako enny3 s takovými lidmi pracuji jsem pro aby jsi dala chlapečka k adopci a alespoň mu dopřála krásné dětství a celý život. Sice jsem nikdy za celou svojí praxi nepochopila jak matka může nesnášet své dítě, ale bohužel se tak děje. Zažila jsem rodinu která jednoho dne přivedla do dětského domova svého 9 letého syna, že ho prostě nechtějí. Normálně ho tam odevzdali jak půjčené lyže. No nevím co na to říct…zakl. rozmysli to pořádně ať toho nelituješ.
Pááááni… ![]()