Syn od malička ničí věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1134
22.10.20 08:42

@Kipa22 Já myslím, že chápe… moc doře ví, že když bude hodný, bude moc hrát na playku :nevim: vždy vydrží nezlobit než si zahraje a pak zlobí za dva :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.10.20 08:44

@Masina Já chápu, že má své specifické problémy a vyjadřování se, ale trvá to 5let a začalo to omezovat mladšího syna a to nechci. Jsem zastáncem toho, že i děti s hendikepem se musí nějak vést, vychovávat.. Nebudu tu pro něj věčně :nevim: Musí se naučit co nejvíc fungovat ve společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.10.20 08:49

Asi je opravdu jediné řešení hlídat hračky mladšího, večer kontrolovat pokoj a vymyslet mu nějakou destruktivní činnost. Kupovat hračky na rozbití se mi nechce, nepřijde mi to výchovné, těžko pak rozliší které hračky na zničení jsou a které ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.20 09:09

@Zástavanda já už rezignovala a jedinou,,hracku,, co dostane k Vánocům je kolo.. jinak dostane obleceni na zimu a nejake pomucky co se mu budou hodit k uceni do skoly… vim, ze ho to nastve, ale plastove hracky kupovat rozhodne nebudu a drevene take ne, uz takhle jednou vysklik okno, kdyz s tou hrackou nervama hodil

• Citovat
  • Upravit
1134
22.10.20 09:31
@Anonymní píše:
@Zástavanda já už rezignovala a jedinou,,hracku,, co dostane k Vánocům je kolo.. jinak dostane obleceni na zimu a nejake pomucky co se mu budou hodit k uceni do skoly… vim, ze ho to nastve, ale plastove hracky kupovat rozhodne nebudu a drevene take ne, uz takhle jednou vysklik okno, kdyz s tou hrackou nervama hodil

Syn má hroznou sílu, dokáže rozlomit ty dřevěné koleje… v létě mi v afektu jednu lísknul, bojím se až bude větší a silnější než já :zed:
Chápu tě syn dostane čtyřkolku a jinak věci do školy, odmítám vyhazovat peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
22.10.20 09:59
@Zástavanda píše:
Asi je opravdu jediné řešení hlídat hračky mladšího, večer kontrolovat pokoj a vymyslet mu nějakou destruktivní činnost. Kupovat hračky na rozbití se mi nechce, nepřijde mi to výchovné, těžko pak rozliší které hračky na zničení jsou a které ne.

Nemyslim si, ze by to bylo nevychovne. Mozna by potreboval, aby mel v necem volnou ruku. Jestlize jsou hracky JEHO, tak at si je zreba znici :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
22.10.20 10:38

@Lucie_Sx Já tě chápu, ale kupovala by si hračky s tím, že je bude ničit? Já peníze teda nese*u bohužel :D Fakt nevím jsem v koncích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
22.10.20 10:58

@Zástavanda když je i agresivní, nad pobytem v léčebně bych právě uvažovala, kým je menší. Jednou jsme byli v jedné léčebně v rámci praktik a dostali tam už většího chlapečka. Terorizoval pak všechny - báli se ho všechny sestřičky, celý ženský personál. Spacifikoval ho nakonec až jeden chlap. Jako pejska. Byl silnější, svalil ho na žiněnku a přidržel. Brutální, ale bylo to jediné, co zabralo i když nevím, jestli vůbec legální. K němu pak měl respekt a ho poslouchal, takže přestal útočit i na jiné pacienty a personál. Zdá se mi, že když rodiče mají vážnější problémy, je lepší ho dát do dobré léčebně, než to začně eskalovat. Taky ho tam snad budou umět zabavit. Je to hodně těžký :(.

• Citovat
  • Upravit
34322
22.10.20 14:18
@Zástavanda píše:
@Lucie_Sx Já tě chápu, ale kupovala by si hračky s tím, že je bude ničit? Já peníze teda nese*u bohužel :D Fakt nevím jsem v koncích :nevim:

Jo. Spousta hracek je na bazaru za par supu nebo i zadarmo. Lidi nevi co s tim.
A nemuselo by jich byt moc.
Zkusila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
23.10.20 08:32

Holky já už fakt nevím :zed: :zed: :zed:

Večer jsem mu zkontrolovala pokojíček aby tam nebylo nic bráchy a jeho hračky jsem dala na chodbu… tak rozerval obrázek na stěně a počmáral stěnu křídou :zed: :zed:

Mám chut ho někam odvést :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 08:52

@Zástavanda a jseš si jistá, že po té léčebně tě nezavrhne? ja se toho bojim, jak čert kříže.. bojim se, že nás začne nenávidět.. navrhla to terapeutka a on to slyšel.. je citlivý a začal plakat, že ho nemáme radi, když ho někam chceme zavřít.. nebojíš se toho? pokud ne, možná bych to zkusila, ale ja z toho mám noční můry

• Citovat
  • Upravit
1134
23.10.20 09:01
@Anonymní píše:
@Zástavanda a jseš si jistá, že po té léčebně tě nezavrhne? ja se toho bojim, jak čert kříže.. bojim se, že nás začne nenávidět.. navrhla to terapeutka a on to slyšel.. je citlivý a začal plakat, že ho nemáme radi, když ho někam chceme zavřít.. nebojíš se toho? pokud ne, možná bych to zkusila, ale ja z toho mám noční můry

Mám z toho strach, ale mám už nervy v hajzlu. už tady jen sedím a brečím mám pocit, že to nemá východisko, že mě utýrá… Mám k tomu rs (pro rejpaly zjištěnou až po druhém porodu) mám vysoce aktivní formu, doktoři mě pořád nabádaji at se nenervuju… copak to jde? Mám pocit že mě dostane do hrobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 09:06

@Zástavanda já tě chápu, mě taky dost vysiluje, už jen to, že neposlouchá přes den, vše mu 10× minimálně opakovat a stejně neposlechne… vysmívá se do očí, když vidí, že uz toho mame dost a pak řekne, pokud nepoprosis nesplnim to :cert: :cert: :cert: vzhledem k tvému onemocneni, asi není jine vychodisko než to zkusit, třeba mu i ti lékaři tam vysvetli, proc tam je a že si ho nezavrhnula… posílam hodne sil, budes je potřebovat :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1134
23.10.20 09:17
@Anonymní píše:
@Zástavanda já tě chápu, mě taky dost vysiluje, už jen to, že neposlouchá přes den, vše mu 10× minimálně opakovat a stejně neposlechne… vysmívá se do očí, když vidí, že uz toho mame dost a pak řekne, pokud nepoprosis nesplnim to :cert: :cert: :cert: vzhledem k tvému onemocneni, asi není jine vychodisko než to zkusit, třeba mu i ti lékaři tam vysvetli, proc tam je a že si ho nezavrhnula… posílam hodne sil, budes je potřebovat :hug: :hug:

Přesně, provokuje celý boží den. do toho se 3× pos*re Každý den znovu a znovu vysvětluju naprosté banality, pořád dokola :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 09:29

@Zástavanda a jak to ma s tim pos*avanim ve skole? teda kdyz tam chodil, a kdyz byl ve skolce? tam se mu to nedeje?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML